Miresele anului 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 29
krelia spune:
maine poimaine va caut pe la arhiva......
...rushinica!!!
hai buna dimineatza si poftiti la cafea..la prajiturici...avem chec, briose, pishcoturi...
Toate bune!
MIMOZA PUDICA...
ooana spune:
Neata...prajiturele...si o cafetula...merci Krelia
...oare unde au disparut miresicile?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
krelia spune:
gata cu cafeaua..gata cu prajiturelele....
acu'...va dau ciorba de perisoare si cu smantana..pentru cine vrea ...ca e deja ora pranzului!!!!
sau..voi vreti cartofei prajiti..cu usturoi...cu copanele la ceaun..huh..huh???
va pup cu drag, fetelor!
edit - ca scrisesem niste hieroglife
MIMOZA PUDICA...
Giova spune:
Pai daca voi care aveti doar servici si atat nu scrieti, doar nu oi umple eu paginile .
Sapt. asta sunt super prinsa cu mutatul, cu Marco, stam mai mult afara, ca e super fain si cald.
In rest cam atat, cred ca suntem singurii care nu au inca montajul de la nunta. si toutl din cauza casetei de la cununia civila. Nu o gasim, si asteptam sa strangem tot, poate dam de ea.
va pe toate si va doresc o sapt. buna.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
krelia spune:
hai sa traim!!
o zi plina de calduriiicaaaa!!! Caci, vorba aia..in capitala se anunta 24 de grade!!
fetele, voi v-ati ales locatiile de revelion? ca mie mi-e groaza numai cand consult ofertele agentiilor.....asta in cazul in care as mai gasi o oferta convenabila...
...noroc ca avem prieteni care organizeaza loco...asa, se strange gasca si petrece
MIMOZA PUDICA...
Alynutza spune:
Krelia, si noi petrecem "loco", da' asta-i stilul meu, deocamdata nu-mi place sa plec de-acasa de sarbatori. Imi place mai mult sa ma dichisesc si sa merg la vreun chef, sau pur si simplu un "tete a tete" cu iubiricul, si cand se termina chefuiala sa fiu la mine acasuca. Dar ofertele chiar sunt de speriat, azi dimineata am auzit la radio, sejur la 4* in Poiana 2000 de euro ... Si in Austria la ski era in jur de 600...