Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vad ca nu-i nimeni asa ca trec dincolo si revin mai incolo aici.

Intai sa va zic cu plansul la straini ... la noi se pare ca e altfel! Adica nu plange la persoane straine (decat raaaar) in schimb cu zonele straine e oleaca mai greu! Azi s-a jucat la frate-meu in apartament cu Ghitza,dupa care a adormit (Diana nu Ghitza ) Dupa 20 de minute s-a trezit brusc urland si a adus-o Ghitza dincoace inca suspinand!
Pe urma a fost cu mami la plimbare si au urcat pana la ei s-o schimbe,a fost ok in camera unde stam de obicei la ei si cu amandoi.Dar cand a luat-o tati in bratze si a plimbat-o in celelalte doua camere,s-a uitat luuuuung de jur imprejur,apoi la tati (pe care il vede mai rar) si a inceput sa miorlaie ... cand au ajuns inapoi la mami s-a oprit!
Eu sper sa fie din cauza oboselii,a dintzilor etc. dar ... e clar ca nu se simte in sigurantza daca se trezeste brusc in zone necunoscute! Si cand doarme acasa,se mai trezeste,se uita primprejur sa vada daca e totul ok si inchide ochii la loc.Ce-i sigur e sigur! Cred ca o fi precauta ca mine (eu si la 14 ani mergeam cu mami de mana si imi era frica sa nu ma pierd - alte vremuri!)

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO sigur la cine are webcam merge.Eu eventual pot lasa voce,ca am un microfon p-aci (de la programul de invatzat italiana ).
Hai ca trec un pic dincolo acu,dar revin.
Apropo Diana doarme - sper sa nu ne dea desteptarea la 5 din cauza asta

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

s io is pe aici
si mie mi-a zis sa-i dau peritol sear cate o lingurita,din cauza ca m-am plans ca doarme rau noaptea,dar mi-a fost frica sa-i dau.
asa ca mai bine sa ma scoale noaptea decat sa pateasca cine stie ce,io is cam fricoasa asa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salutare! Noi am fost azi la Metro cu tot cu Sabina. Ce mi-a facut fata asta!!!1 Mi-a rupt miinile si spatele cu foiala ei. Se catara pe mine ca mita in copac, ma miorlaia si ma tragea de par. Of, data viitoare o basculez la mami meu si gata. Sa stea acasa daca la magazin se plictiseste.
Pupicei, noapte buna , iar miine o zi buna la serviciu tie Moni mai ales.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Abia acum am reusit si eu sa ciecs ce ati postat.
Mirela, bine ca ati ajuns acasuta la voi, poti sa-i dau lui dani o doza de Panadol si un laptic caldut, eu asa fac daca simt ce ceva nue in regula cu el.
Anasol, am vazut pozele, e un dragut cand rade si i se vad dintisorii, iti vine sa-l mananci. Parca si tu ai mai slabit asa se vede in poze
Giova, f bine ca stai acasuta, daca poti sa faci asta si nu te siles imprejurarile sa muncesti mai stai cu el ca e f important. Eu as fi stresata sa il las cu altcineva acum, sunt si bone bune si crese buna dar daca mami sta cu el parca e ma linistita toata lumea.Sunt mamici care trebuie sa se intorca ca nu li se retine postul sau chiar e nevoie de banuti dar daca nu e abslut necesar eu zic ca orice femeie poate sta cu bebele ei pana la un an ca nu se mai plafoneaza atat, daca pentru greata recomandam lamai eu pentru plafonare recomand discovery (4 canale) limbi straine studiate sau profundate de la caz la caz, lectura( numai despre psihologia copilului cat ar fi de citit) plus multe altele( DC). Nu vreau sa supar pe nimeni, asta e doar parerea mea si asta aplic eu........ tie si lui Marcolino Blue Eyes
Anasebe, vazut pozele cu Tibi, dragutul de el ce fericit e pe jucariile alea, si vad ca a fost vitesz si cu topoganul, Alain a marait cand l-am pus.
Ioana, lasa ca trece repede reactia asta, daca ti se pare ca se agraveaza suna-l pe Dr Rai si intraba-l ce sa faci dar spunei sa vb domnule mai tare Cum stati cu papatul? Am citi ca chestia cu lingurita biberon e o prostie, nu functioneaza cum trebuie, eu ii dadeam supa crema cu biberonul dar acu incerc cu lingurita ca ceva,ceva tot intra pana la urma.M-am mai interesat de Peritol, pe vremea lui Ceausu se dadea in prostie la copii si nu s-a intmplat nimic.Mai nou s-a descoperit ca primul sau efect e cel sedativ si in subsidiar ca alta reactie da pofta de mancare, din cauza asta nu e recomandat decat in cazuri exceptionale deoarece in etapa asta de dezvoltare psihomotorie sedativele trebuie riguros evitate.Incerca sa-i dai cat de putin se poate, daca vezi ca papa, renunta la el.
Nu mai stiu la cine ce vroiam sa zic ca neuronul meu e deja mai mult decat obosit...

poze

Mergi la inceput

m-as baga si io la cura de slabire ca as mai avea de slabit vreo 5
silvi am slabit un kg-mare branza........
david mananca cam asa(inainte manca mai bine acum mai putin)dimineata lapyic cam 150,apoi la 10 mananca fructe cu branzica 300,api la 14 mananca legume cu carnita sau out 300 g ,la 18 lapte 210,si noapte mai mananca de vreo 2 sau 3 ori cam asa
o fi bine o fi rau nus
cuscra-ne mai intalnim maine stii ceva vesti?

Mergi la inceput

c pana mea se intampla cu mesajele astea,apare mai devreme decat il trimit

Mergi la inceput

fetelor cand se schimba ora,ca noi doi(io si sotul) ne-am trezit azi ca niste tampiti ca al meu sot cica se schimba ora ultima duminica din sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, cu tine vroiam sa vb dar m-am tampit de cap Cand te-am auzit cu Ghita in prag de despresie....m-am gandit ca sotiorul tau spala pacatele taticilor mai mult sau mai putin atenti...Cred ca meu de husband ar fi in depresie dupa 3 zile de stat non stop cu Alain. Bravo lui Ghita. Succes maine daca vrei sa mergi la interviu.De acum incepe faza cu plansul daca nu e mami prin preajma si raceala fata de persoanele straine, pupicei Dienutzei cea mamoasa.

Despre noi ce sa va zicem astazi a mancat ceva piure de curcan cu mazare, cam o treime din borcanelul de 200 (nu pot calcula scuipaceala lui) laora 12.Am venit ai mei in vizita la noi ca nu mai puteau de dorul lui Alain si am fost in vizita cu toti la fratele meu,la marginea Clujului.Am luat tot arsenalul cu mine, mai putin laptele praf pe care l-am lasat pe masa asa ca bebe a mancat la 16 tot niste piure de pui cu mocov si legume putintel dar a mai bagat si o jumate de cutie de iaurt de la Milli( ceva cu fructe, f bun chiar i-a placut). oricum progresan putin, ma gandesc ca ar trebui sa manace un borcanel din acela la o masa si sa manance nu sa tot scuipe cm face el dar asta e, incet incet se va obisnui.
A bagat si portia de lape la ora 18 si inca una la 21,30.Am incercat la 18 sa-i dau ceai dar urla ca isi astepta laptele.
Scuze pentru detaliile cu mancarea dar vroiam sa va zic cantitatile sa va intreb daca e ok? Bebelasii vostrii cam cat papa la o masa? la pranz si gustarea de ora 18 ma refer, multumesc.
Multumesc pentru raspunsurile cu invelitul, eu am renuntat la sac deocamdata, e cald si la noi si i-am dat un bady cu maneca scurta pe sub pijama si ata e, ca daca ma mai tine treaza cateva nopti chiar .
Pupicei la toata lumea,
Of topic am halit astazi ca o sparta!!!!Nu se mai poate asa, trebuie sa ma apuc de o dieta, ceva! Nu mai vrea nimeni sa faca, poate in grup e mai usor.Ceva pe termen scurt ca altfel nu rezist.

poze

Mergi la inceput

mai fetelor io cand aud cate cuvinte au bebeii vostri in vocabular nu-mi vine sa cred,dav al meu numai tatata si dadad toata ziua si mai nou caca si l-am pus la olita si nu vrea
acu mai nou tota ziua ii spun mamamamamamamam si el tatatatata
si io ii zic ma zi si tu mamamam dar el tatatata

Mergi la inceput