Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 24
maraki spune:
Anasol vazut pozele, e un scumpic blondinul David 
Fetelor stiati ca puteti lasa mesaje video in drop?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
PUFUMIC de data aia s-a limitat la tras husa in cap.De rasturnat,rastoarna mai nou caruciorul ala mic
Noroc ca nu e greu,ca si l-a tras de cateva ori deasupra ei.Sper totusi sa nu reuseasca asta cu scaunul de birou
IOANA sper sa nu fie bronsita la Razvan! Si mai stai acasa pana potzi! Iar cu interviul de maine,vad eu cum am chef,poate nici nu merg (bad girl,nu?
)
MIRI si eu am inceput sa ii mai dau lapte praf pe langa tzitzi si parca vad ca mai un pic si o las balta cu alaptatul,ca vad ca nu mai are rabdare.
MARAKI eu nu stiam si nici nu pricep cum devine chestiunea cu mesajele alea video.
Diana e la plimbare cu mami - care e racita - sper sa nu ii transmita si Dianei,dar deja Ghitza era la capatul rabdarii - in prag de depresie 
si ca sa o poata lua la capat de maine cu
zis sa vina ea totusi sa o plimbe ...
Eu am terminat oarecum porcariile alea de situatzii,acum ma apuc de treaba serioasa.Am luat si o pauza de relaxare - rasfoit presa urgent(ca pe DC nu prea am ce rasfoi
) Si ma si dor ochii de la ecran deja 
Scuze ca nu apuc sa vad filme sau poze, da-s in criza de timp,asa as fugi undeva la munte si iarba verde 
PUSI la
sper sa mai intru azi
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
anasebe spune:
Salutare gagici!
Azi ne-am plimbat o gramada prin oras. Am fost la Mall, unde l-am dat pe Tibi hutza in tot felul de prostii. Din pacate nu aveam aparatul foto la mine, si deci am facut cateva poze cu telefonul, dar nu cine stie ce. Oricum am pus cateva la semnatura. Tibi e fost foarte incantat, mai ales in balansoarul ala in forma de leguma (vezi poze) si pe tobogan. Am zis ca o sa repetam cat de curand figura ca merita.
Toata ziua a zis mama, baba, maba si bama. O placere!!!!!!!!![]()

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
maraki spune:
Moni am facut proba cu video la tine in drop...e prima oara cand incerc....sa imi spui cum ti se pare
sant cu angelo in brate si nu pot sa scriu ....pupici la bebei
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
mirela10 spune:
am pus in yahoo photos(albumul vacanta de "vis")poze de la plecare
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
Sara buna
!!
Nu mai stiu la cine ce trebuia sa raspund.
Bumbita, Silvi, Pufumic, m-au tot sunat si azi femei, dar parca nu ma lasa inima sa-l las cu cineva. credeam ca pot, dar nu. el merge la toata lumea si rade-deocamdata, sper sa fie asa si la 1 an. Oricum acomodarea la cresa respectiva se face treptat si trebuie sa merg si eu cu el la inceput.
Miri eu cred ca nu va plange la 1 an. poate mai tarziu, acum e prea micut. In plus el e fermecat de copii, si daca ii va vedea, nici nu se va gandi la mine. asta zic acum, sa vedem ce-o fi peste 4 luyni.
Bumbita pai o bona costa de la 4 mil. in sus. eu ce am auzit, am auzit la 4 mil. sau 5 mil. dar mai mult nu.
Ioana am gasit jucaria, era la Info in Mall. Bine ca mi-a trecut prin cap sa merg sa intreb. Dar va dormi fara ea, ca trebuie spalata.
Silvi, azi a papat mai mult fortat spanac cu piept de pui.
Mirela imi pare rau de ce aud, o saracii de voi. Bine ca sunteti sanatosi,si nu ati patit nimic, in fond si la urma urmei asta e ce conteaza.
Moni iar incepi cu dentistul? si eu de cand tot merg. trebuie sa-mi imbrace un dinte, ca pana acum l-a tot tratat si sa-mi fac o carie.
Bafta maine la interviu.
Maraki, anasol, Anasebe
.
Lili unde esti? zi cum fu la Barut. ce mai face Nicolas?
Si noi am fost azi prin oras, la o pizza./ a fost super cald si frumos.Am fost la nasi, i-am dat cadoul pt. bebe.
Mi-am luat Memoriile unei gheise, asa ca ...de maine incep lectura. daca pot de micul terorist.
Fete va
pe toate, voi scrie maine cu calm, acum asteapta Clau sa vina la comp.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
T_Ioana spune:
Azi am stat de vorba in parc cu o ...bunica! Isi plimba nepotica, care e prietena de parc de a noastra. Are un an si 2 saptamani iar mamaica ei e plecata in Germania pentru 2 saptamani. ine duminica viitoare. Cica de 2 zile micuta e disperata., ia telefonul si o striga pe mama ei, bate la usa si planbge dupa mami, nu le lasa pe bunica sau matusa ei sa plece din camera. E DISPERATA!
Sper sa nu ajungem si noi asa, ca nu stiu cum o scoatemm la capat
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
MARAKI acu intrai!Merge:il vad pe Angelo si te aud pe tine! Zi si noua cum se face!
P.S. Brusc Ghitza a devenit extrem de interesat 
si a oprit sonorul la TV
(Voce melodioasa,ce mai!)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
monica70 spune:
ANASEBE l-am vazut pe frumosul de TIBI,vad ca era cand foarte serioas,cand vesel! Fain ca v-ati distrat!
Mai e careva p-aci? Sau trec pe hardu celalalt? Hai ca mai stau 5 minute...sa vad!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
Giova spune:
Ana l-am vazut si eu pe David cel blond. o scumpete de copil.
Anasebe l-am vazut si pe Tiberiu pe balansoar. vezi ca sunt la Chicco dintr-alea, daca ii place e musai sa-i iei
.
Moni am vazut-o si eu pe Maraki. maraki cum faci? zi-ne si noua. dar cred ca merge la cele care au webcam.
Aoleu Ioana, m-ai ingrozit. eu sper ca totusi la 1 an sa nu fie chiar asa. ca am pus-o daca nu.
plec ca Marco e tot printre picioarele mele.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya