*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 8
mihaser spune:
Salut mamici!
Mi se pare mie sau ghioceii nostri sunt cam fierbinti in ultimul timp...unul cate unul trec de 38 de grade. Se cunoaste ca a venit toamna!
Catrinel iubita crede-ma stiu despre ce vorbesti...sunt sigura ca toate simtim asta...cand schimbam o toala sau cand mai schimbam locul un pik...bebelusi astia ne-au monopolizat tot timpul, dar nu ne vaitam...mai evadam si noi un pik sa ne intoarcem cu forte proaspete.
Ile ai mare dreptate! e si gelozia bat-o vina!
Mari ce mai face minunea Teodora? I-ai luat decapotabila?
Eu am nroc...mi-au picat la pufuleti cu mega surpriza 2 ![]()
Ciuf mai traiesti sau te-ai luat la bataie cu mesterii?![]()
Alorea gata cu raceala?
Micaalsa cum se mai simte Iulia?
Noe spor la impachetat! sper ca s-a facut bine cretzulina!
Noi azi am fost la cumparaturi si ne-am mai achizitionat o canuta din aia ptr 6 luni+ cu manere si o carticica moale si colorata. Voi ce jucarii le mai dati? Cristian scutura tot ce prinde in mana - manca-l-ar mama pe el! E tare haios!
Azi a fost cuminte...nu a mai cazut din pat!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ile77 spune:
Catrinel, ce bine arati in pozele de la party. Si-mi place mult si rochia.Si mult mai mult imi place cum esti tunsa.
Ce ma gidila si pe mine sa ma duc sa ma tund asa pe colt.Dar parca vaz ca-mi ia un sfert din pår.Si mie imi creste pårul greu, greu, greu.......greu.
Pupåm Onika.
Delia, måi, måi ce baietel frumos ai. Si asa grasut.Nici nu-i de mirare ca-i iubit de toata lumea.
Fetelor voi citi ml de supa-pasta le dati la bb-ei?
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
mihaser spune:
Roxi si voi Brutusilor? Ce emotionat!!!
Alina M faza e ca eu nu consum cafea de obicei...am baut toate stocurile ptr musafiri...Mai eu am crezut ca voi aveti casa...Pai apartamentul vostru e mare! Nu ni-l vinzi noua?
Poli imi pare rau ca nu ai mai reusit sa intri...da` cu parabolica ce facurati?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
alinaMIZZI spune:
MIHAELA- apartamentul e foarte mare, doua famili pe scara, tot acoperisul al nostru, dar e apartament, asa ca soatei mele ia cazut cu tronc ca vrea casa, asa ca dupa ce mi-au iesit fire albe pana l-am pus la punct, acum te astept cu o oferta pt ca e de vanzare

. Noroc cu apartamentul de vacanta ca altfel soata al meu ne-ar pune in drum
De jucarii noi tare repede ne plictisim, ce ne place cel mai mult e telecomanda, eu prefer jucariile chicco.
Noi inca nu ne-am obisnuit cu canita, noroc ca era Avent si se potriveau biberoanele de la sticlele normale, ii venea altfel prea repede si se ineca.
Alina - mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Irina71 spune:
Valeeeuuu ... ma logai, mai Catrinel, cu mar_apr2006, cum spusesi, si incercai io s-o introduc pe amyana pe listuta ... da' cand vazui io ce de fonturi si chichite pe acolo ma speriai si o lasai balta ....
daca nu ma pricep ....
M-a mai rugat si Noe sa scriu pe blogul ei, cica e usor (poate pt. ea ?) ca io ... tamaie ...![]()
![]()
Uite mesajul amyanei :
Sunt o mamica de martie aprilie si as vrea si eu sa ma
inscriu. Pe bb il cheama Andrei, s-a nascut pe 25 aprilie 2006
la ora 11:14, DNP era 1 mai. S-a nacut la Spitalul
nr.1 Craiova,cezariana, 3,730 kg, 52 de cm, scor Apgar 9.
amyana
Dupa calculele mele ar veni la pozitia 80, inaintea lui Alma Kaly.
Ufff ! acum imi dau seama ca esti racita si tu si puiutza (multa sanatate !)
poate se pricepe altcineva, Mariana, Aida sau altcineva, s-o treaca si pe amyana .... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
ciuf spune:

Uram si noi la multi ani prichindeilor nascuti azi: Bianca, Keane Peter, Isabella, Mihaela, Tudor-Andrei.
Uite, de exemplu, de Nicolle 27 si Olgutta nu mai stim nimic.
Citeam ca Zuzilici face botezul in Romania.
Noi pe aici, asteptam sa vina iar meseriasii ca uitucii au uitat ceva sub carpeta care ne inteapa la picior: piatra, surub, ce moasa-sa o fi nu stim.
Cert e ca tot cu camera si casa incurcata stam.
Azi-noapte Mamzel Farfuzel nu mai imi dadu scularea. Se trezii la 5 si papa repede si facu nani la loc.
Catrinel, arati super. Si cat ai putut sa slabesti!!! Ai un picior tare frumos
.
Delia, faina vacanta voastra. Rudy e un frumos.
Irina, eu am schimbat denumirea capitolului. Sa nu iti spun de cate ori am incercat sa ma loghez ca ati zice sa sunt 
In fine, am reusit pana la urma dar cand am vazut si eu ce de scrisuri
ca nu care cumva sa fac vreo tampenie.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
tania2 spune:
salutare,
La multi ani frumosi ghiocei!
Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag
Sorry ca nu am mai intrat dar spre rusinea mea recunosc ca am avut o lene..... mama mama, dar se pare ca e pe duca asa ca promit sa recuperez!
Am inceput diversificarea cu asa numita "supita', apa chioara cu trei rondele de morcov si mai stiu eu ce radacinoase, buna... de aruncat. Bia nu e prea incantata, reusesc sa-i bag o lingurita in gura si dupa ceva molfaiala scoate doua

Ha, dar asta nu e tot, astazi a stranutat de doua ori cu gura plina si eu eram chiar in fata ei, va dati seama cum aratam. ce mai, greu da om reusi noi pana la urma!
Roxi, am vorbit cu dr si cu tanti care face masaj asa ca nu iti trebuie trimitere.Cand te hotarasti da-mi un bip si le anunt sau poate vii intr-o zi cand mergem noi si ne vedem acolo. Masajul nu te costa nimic! Eu ii dau tipei de la masaj ceva la fiecare sedinta iar dr o data pe luna cand o consulta pe Bia. Dar daca nu ai sau nu vrei sa le dai nu-i bai ele isi fac treaba.
In timpul masajului care dureaza o jumatate de ora stai si tu si tati cu bebe. Oricum te invata cum sa-i faci acasa singurica iar dupa un timp o sa-i "furi" toate miscarile. In Bucuresti mai este un centru medical, bine, cred ca sunt mai multe, se numeste Duo, poti intra pe net ca-i gasesti, dar o sedinta costa in jur de 360.000 lei si bine ar fi sa faci de trei ori pe saptamana, iar ce mi se pare aiurea este ca-i fac intr-o sedinta: masaj, gimnastica si ceva miscari in apa (intr-o cada), iar dupa parerea mea nici-un copil de 5 - 6 luni nu rezista la atata miscare.
Hai pupici, ma duc sa fac nani ca maine mergem la masaj si de acolo la baby expo1
Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
tcelen spune:
MULUMIM FETELE.PTR COMPLIMENTE VIZAVII DE POZE SI DE URARILE PTR IULIAN!MULTI PUPICI PENTRU VOI

,STIU CA IN ULTIMULTIMP NU AMINTRAT PREA DES,SI NU AM FOST ALATURI DE VOI ASA CUM AR FII TREBUIT,DAR VA ROG SA MA INTELEGETI,(ca de cand cu mutarea asta ,totul s-a dat peste cap,plus ca voi stiti ca Silviu lucreaza la Constanta si mai mult e plecat si eu mai am si contabilitate de facut ,plus doi copii,piata,mancare,curatenie,deci si asa aveam destule pe cap,acum cu noua casa e jale!!!),dar va multumesc ca inca sunteti alaturi de mine si nu ma-ti uitat!!

CATRINEL17,inca nu ne-am mutat ,suntem inca in renovare!cum ne mutam ,promit sa pun poze,ca sa ma laud si eu,nu e vila,dar e apartamentul nostru si o sa fie frumos!,dar ca sa fie frumos mai avem treaba la el
ca ieri de exmplu au mai aparut alte prb,trebuie refacut si izolat tavanul din dormitorul mare,au fost de spart niste pereti ca sa marim bucataria,maine imi pun termopanele,apoi maie de izolat balconul mic dela bucatarieca marescbucataria cu tot cu balcon ala,s-a ras,reparat,demolat,reparat,gleduit pana acum,abia acum dupa ce se pun termopanele,incepe varuirea,punerea gresiei si a faiantei,a parchetului si gata sa speram
hai ca......, cred ca am plictisit lumea cu cel apartament
PISPIRICA,nu sta in banca cu o fata,atunci era in prima zi,acum sta cu un baietel,dar nu cred ca ar fii fost vreo prb sa stea cu o fata,ca el se impaca,mai bine cu fetele
SI AROPO DE SCOALA SI IULIAN,SA VA POVESTESC CE A FACUT AZI...:
A DISPARUT DE LA SCOOOOOOALA!!
da,da,stiti ca el acum pana ne mutam noi sta la soacra mea ca e mai aproape de zona,deci ea il duce,ea il aduce!
problema e ca tre sa mearga doua statii cu autobuzul,si azi a intarziat autobuzul 5 min,el a plecat frumusel din fata scolii,la o colega,i-a cerut un bilet bunicii acesteia si s-a dus in statia de autobuz sa plece,unde a si fost gasit dupa 45 de min de cautari,minute in care toata scoala l-a cautat inebunita in frunte cu soacra mea care era in stare de soc,era sa lesine pe la scoala,etc si cu invatatorul lui,care dealtfel l-a si gasit in statie unde astepta autobuzul,dar numai ca in sens invers
ei va dati seama daca se urca in autobuz???????????//unde se ducea el??ca el habar nare de cartiere,strazi!!!!!!!

pe mine binenteles ca m-au anuntat dupa ce a fost gasit,sunt asa de suparata pe el
,nici nu vb cu el,si este si pedepsit 
![]()
of,offffff,abia astept sa ne mutam
poze Iulian
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag
la multi ani,sa fiti fericiti si iubiti,si mai ales sanatosi!!
poze Iulian
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
Fetele, multumesc!! Imi sticlesc ochii ![]()
IRINA, am completat listutza! Iti multumesc ca ai incercat, pe bune ca apreciez. O asteptam pe AMYANA la povesti!!! 
Vai, TCELEN, mi.e rau, ce chestie cu Iulian, mai!!!!
Plus stressul cu apartamentul, dar asta-I nimica, bine ca e copilul Ok!!! Uffff!
TANIA, incearca cu piureutz, nu crezi c-ar fi mai bine?
Mai, chiar ca nu stiu ce-I cu bebeii. Oana a avut toata ziua 37,5. Dar asta-I limita superioara a “temperaturii normale” am citit io acuma intr-o carte. Sper sa doarma mai bine in noaptea asta. Toata ziua am fost in priza….
V-am pupat, ca-mi pica ochii-n gura!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)