*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

bebelusi scumpi !

Bianca - Nicolle27
Keane Peter - AlinaMizzi
Isabella Maria - Zuzilici
Eva Maria - Ciuf
Mihaela - Olgutta
Tudor-Andrei - Corinag

Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii !

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Of, multumesc fetelor…. Ca m-am tras in poze ca o penibila de teenagera, de ziceai ca ma duc la balu’ de absolvire. Adevaru-i ca asa bine mi.a picat sa mai ies din tzoalele de fiecare zi!

Mai PISPI, too late cu masca, Oana a incasat-o de la mine, a bagat un 37,5 si muci la greu. Bagam picaturi de nas. A ras castronelu’ de piure, dar nu vrea cu nici un chip lichide. Nici ceai, nici supa. A bagat la 7 dimi 150 ml si inca odata la 11 inca 150. Eu ma gandeam ca e un pic deshidratata, dar chiar si cu nasul desfundat nu vrea sa bea….
Mortala e Bia asa intoarsa! Am vizionat pozele tale ieri (oare ti-am scris?? ) misto aia cu neamu’ lu Mihai – v-ati pozat singuri? in gasca? Ah, ba ti-am scris, ca imi amintesc de aia cu “mda”. Asta ca sa vezi in ce hal sunt cu capu’.

IRINA, da’ oricine poate trece lume pe listutza! Se logeaza cu mar_apr2006 si parola stiuta si tzac! Edit message. Daca ma lasa mucioasa, am sa modific, dar unde-s datele amyanei? AMYANA, le mai scrii odata, ca daca nu te trec io, te trece altcineva, cu siguranta…

POLI, zau daca nu esti o figura!!

NOE, zi de Bia cum e!!

ALINA MIZZI

CEELA ce haios e halitoru’ de telecomenzi!!!

MICAALSA, m-ai daramat cu alergia la antibiotic! Au descoperit un pic tarziu! Vezi ca este un topic tot aici la scutece “bebelusi cu alergii”

Gata, inchei, faraOana are nevoie de mami….

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

A adormit Teo, asa ca las vasele sa le spal mai tarziu si intru si eu un pic sa semnez condica.

Noi azi am papat prima data carnita de vacuta (rasol) in piure si i-a placut, a papat tot, la sfarsit mai cu cantec, dar a papat, ce mai. A papat si carnita de pui de 3 ori pana acum si tot asa, nu a facut mofturi...de ar tine-o tot asa...vad ca mananca piureul de legume, nu ma plang, iar carnita si eu, o sa-i dau max de 4 ori pe saptamana. Noi inca n-am inlocuit nicio masa, iar cu fructe cred ca vom incepe de duminica, dar am o problema, n-am gasit razatoare de sticla, ce-i drept am cautat doar in Cora. Fetele din Bucuresti aveti idee unde gasesc ? Sambata facem si noi vaccinul, mai devreme cu 3 zile, dar atunci am gasit programare la Medsana, facem tot Infanrix Hexa.
Stam in fundulet bine acum si am inceput sa ne jucam cu jucariile in patut, cand o vad, nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut puiuta mea !
De vreo 4 zile, tot zice "bu, bu", totul la ea e "bu".Daca sta in brate la noi si vede ceva, se intinde spre lucrul ala si zice "bu". Ce o insemna frate ? Doar cu jucariile voarbeste altfel(go, aba, ba,aee...), cu noi vorbeste doar cu "bu"

Catrinel, sa nu care cumva sa te plangi de kg, arati super mamico ! Iar rochita , super sexi, asa mamica, asa rochita. Ce bine ca Oana doarme toata noaptea...Teo inca se mai trezeste o data sau de 2 ori pe noapte...lasa ca se face ea mare
Pispi, tu ai nascut cumva ? Auzi, "nici pe departe nu sunt slaba", sa nu mai zici asa, ca ma supar rau de tot, da' rau ! Lasa ca te prind eu prin MoghiorosEu ma uit si de tin si de Monica, dar nu v-am intalnit pana acum si ies de doua ori pe zi.Mie imi place rau poza Biutei "da io rad", e mortala ! Albinuta de aia avem si noi, mare iubire si delicioase antenute...si eu am aceeasi problema cu scamele.
Micaalsa, pupam Iulia sa-i treaca si bubitele.Sa verifici totusi daca a facut sau nu alergia de la antibiotic, e bine de stiut pentru mai tarziu. Eu sper sa nu fi fost totusi de la medicamente.
Roxi, felicitari pentru primul ma-ma al lui Darius ! Ce frumos ! Teo de cand a zis prima data , zice in fiecare zi, dar deocamdata nu e cu adresa, zice mai mult cand se supara, dar acum zice clar mama.
Irina, bafta maine la vaccin !
Ceela, 3 dintisori ! Super ! Sanatate multa !
Poli, bine ca ai scapat de socrosenie.Poate sapatamana asta nu mai da pe la voi, daca a venit 2 zile la rand. Bafta si voua maine la vaccin!
Ciuf, super jumperul ! Pe aici n-am vazut. Cum il agati, de tocul usii ? Tare ii mai place Evei acolo. Imi place mult poza in care e Eva in pat si se vede aparatoarea aia de pat (sau nu e asa ceva?) cu cap de papusa blonda . Doua papusi blondute
Noe, multa sanatae Biei ! Sper ca acum nu mai are febra si e bine !

Ma duc totusi sa spal vasele si daca nu se trezeste donsoara, mai intru. Pana atunci pupici dulci si cum zice fiica-mea "bu"

www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pozicile noi,adica facute in ultima luna ,sunt la albumul "Cresc si infloresc" si incep de aici:http://family.webshots.com/photo/550191176/2697666420072337911oeoAKX

Are febra si nu stiu sa transform 101.5 grade Faraihaid in Celsius.Stiu ca daca trece de 100 nu e bine,asa mi-a zis doctorul.Eu i dau siropelul pentru febra,la 8 ore .Spuneti-mi si mie daca stiti vreun calculator online de temperatura,pleeeease.

Mergi la inceput

Doamne,Delia, frumos mai e Rudy ! Mai tii minte cand iti doreai cu disperare fetita ? Nu e asa ca acum nu l-ai da nici pe 1000 de fetite ? Imi place mult poza aia cu "stai sa-mi aranjez urechea" si cea in care se uita la mingea de golf. Ce mai, barbat in toata regula ! Pupici sa-i scada febra

www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DELIA http://www.wbuf.noaa.gov/tempfc.htm

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mari,multumim mult de complimente.Sigur ca nu mi-as schimba comoara nici pe un milion de fetite,dar......tot ma rog la Doamne-Doamne sa ma blagosloveasca si cu o printesa.Fetele,.....sunt cam panicata cu febra,ia sa-l sun pe pediatru.

Catrinel,mersi mult de tot,calculai acolo si are 38 cu 6,deci nu e chiar foarte mult.Pupim si noi sarbatoritii de azi,in special pe Ciufulica-junior,alias Eva.,sa traiti puiuti si sa fiti fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

La Multi Ani prichindeilor care azi mai intineresc cu inca o luna!
Eva Maria
Isabella Maria
Bianca
Mihaela
Keane Peter
Tudor Andrei

Fetelor,e normal ca dupa vaccin bb sa fac febra si diaree.
Viv a facut luni 2 vaccine si ajunsese luni noaptea la 38,99.
M-am speriat ce-i drept, dar stiam ca e normal.
Insa a doua zi spre seara nu a mai avut nimik.
Lasati bebeii, nu le mai dati tot felul de nurofene, ca trece de la sine.

Mariana, multumesc pt reteta de brinzica.
Norvegienii cer sa se alapteze exclusiv pina la 6 luni. Asa ca multe incep diversificarea dupa 6 luni.
Cica cu cit alaptezi mai mult cu atit va fi bb mai destept
Må bucur ca si soacra ta e de treaba, pt ca asta conteaza f mult, mai ales atunci cind esti departe de ai tåi.

Catrinel, sint asa nasoale migrenele astea. Uneori nici nu pot sa mic capul ca am impresia ca imi bate cineva un cui in cap.
Eu am avut ciclu de 4 ori pina acum.
Inca nu am fost la dr, dar ma voi duce.
Eu iau Ibumentin, cit am nevoie.Må ajuta f mult.
Problema e ca e f strong pt stomac.
O alta noutate dupa nastere e ca ma doare groaznic capul dupa ce fac baie.Asa ca treb sa ma rezum numai la dus

Irina71, cred ca si eu m-as simti la fel fara chilotei daca n-as avea apa la robinet
Bafta la vaccin si fii barbata.
Cind i-am facut lui Viv vaccin luni, eu a trebuit sa-i tin de piciorus ...si urla saraca de mama focului. Dar ce sa fac.....

Roxivan, cunosc sentimentul.Si Viv zice ma-ma.
Sotul se chinuie s-o invete sa zica si ta-ta

Mihasher
Din fericire aici nu e mentalitatea "baitul lu'mama care sa nu faca nimik si nevasta sa le faca pe toate".
Si apoi o soacra desteapta stie ca daca isi baga nasul in familia lu'fi-su ,il va face si pe el nefericit.Si apoi ce mama care-si iubeste cu adevarat copilul, vrea sa-l vada nefericit.

Pispirica
Sa le ia naiba de migrene.
Am citit ca migrenele sint mai mult din cauze hormonale.
Eu asteptam ca dupa nastere sa mi se regleze multe chestii, dar vaz ca ce auzisem sint numai povesti.
Si tie multa sanatate si fara migrene.

Fetelor ma inebuniti cu gogosari, zacusca si alte muraturi.
Bine ca nu sint gravida ...ca doamne fereste.
Pe aici nu se face asa ceva.
Nici nu stiu daca se pot trimite prin posta muraturi.
Cel putin zacusca

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

CATRINEL- ai dreptate cu hainele, si eu m-am plictisit de tinute "repede la plimbare", ce gasesc prima data in dulap pun pe mine si gata. Acum se apropie aniversarea noastra asa ca poate reusesc sa schimb si eu monotonia

MARI78- ce papaciosi sunteti! Bravos asa se face printesa mare! Nici vocabularul nostru nu este prea mare, doar la sunete si silabe am ajuns. Pupici Teo

DELIA21- sorry, nu stiu nici o adresa Ai o minune de baietel, cum sa nu fie iubit de toata lumea? Ii trimitem multi pupici sa se faca repede bine

MULTUMIM PT URARI LA TOATA LUMEA!
Deja a trecut o jumatate de an, parca ieri am tinut prima data in brate marea minune, nimic nu se compara cu placuta senzatie de a te naste mamica

Pozici de azi http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Alina- mama de gongut Keane-Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

situturor sarbatoritilor de astazi

Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag

Laura&Anda(28.03.2006)