Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna fetili.
La multi ani! celor care de joi(de cand iar am disparut) au mai implint un anisor,(imi cer scuze ca zic cu intarziere).
Fetele cu tel. mobil din piata de 30 de mii mai aveti grija ca in afara de cele mentionate de voi mai se poate scoate si antena, eu nu mai am lasat-o pe Eva de mult sa se joace cu el.
Hai sa va zic ce a facut in ultimile zile:deoarece sambata a fost naspa afara si nu am iesit afara, spre seara d-soara m-a luat de deget m-a tarat la usa de la intrare a batut cu palma in ea si mi-a spus PA,parca e un catel care cere afara..., duminica seara se juca cu tasu cu o pereche de pantofi de panza (pe care i-a primit de la nasa ei sunt de la zara, dar zara spania( si sunt mai ieftini ca la noi ca a uitat pretu' pe ei))si tasu se facea ca ii ia floricica de pe pantof si i-o pune la loc si i-a spus sa ii dea lui tati floricica asa ca a facut si ea asa , ca si cand ar lua-o i-o dadea lui tasu, tasu o punea la loc si tot asa un sfert de h ca eu stateam cu gura cascata de uimire, nu inteleg cum la un an stie ea sa se joace asa, era asta virtuaua bat-o vina, eu nu o pricep.

Hai sa va intreb ceva am o mare problema ce cofetarii stiti in zona Marriott sau Dr. Taberei bune, bune ca nu stiu unde sa comand tort si turta, din cauza de francofonie....
Va pup si sa aveti o zi mirifica!

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, au crescut copii.
Aseara sotul ii spunea Ancutei ca nu are voie la priza.
si ea murea de ras, si il certa cu degetul.
Adica taica-sau nu era cuminte ca o certa.

Ina, ce m-ai linistit.
Inseamna ca de la dinti e febra asta.
Cand Ilinca are asa febra, mai merge la cresa ?

Ioana, cum a fost la Mica Printesa ?
Eu am sunat o data si mi-au zis ca primesc copii de la 2 ani.
Tie ti-au zis altceva ?

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Aseara Vladut a mai facut una noua... Ne jucam cu telefonul meu si ba vorbea el, ba imi dadea mie sa vorbesc. Cand a venit randul meu sa vorbesc am intrebat 'cu cine vorbeste mami?' la care vine prompt raspunsul 'bebe'. Nu mi-a venit sa cred si am repetat joaca asta de vreo 3 ori, mereu mi-a raspuns 'bebe'. Acum imi vine cam greu sa cred ca stia sa se refere la persoana lui cu 'bebe', dar a fost asa dragalas.

Si noi avem mobil de 3 lei (suntem deja la al doilea ca pe primul l-a scapat pe asfalt si i s-a rupt clapita. E mare fan, stie sa si-l agate de gat si umbla asa cu el peste tot.

Gina sarcina usoara in continuare .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani David-Andrei si Eleni Maria! Sa cresteti mari si sanatosi!

Simona, frumoasa caciula, se asorteaza cu ochii Maiei.
Irina, de unde ai cumparat mobilul de 3 lei?
Alina, oau, felicitari inca o data pentru diploma!

Multumesc de sutien, vad ca socrul se descurca foarte bine cu Miruna. Nu cred ca se joaca cu ea in nisip, dar e OK, ca nici eu nu ma joc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana de la o taraba, nu mai stiu exact, dar gasesti la piata Vitan, la etaj e un soi de papetarie.

Simona ii sta tare bine Maiei cu caciulita!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Irina, Kristinutza, Ioana multumim. Adevarul e ca iarna aici in Suceava e iarna si ii trebuie ceva mai grosut. Mi se pare ca e cam groasa, dar arata bine si e si albastra

Kristinutza, am verificat de vreo 3 ori priveci-ul si este pe public si am salvat pe public. Dar nu stiu ce se intimpla. Daca stie cineva poate ma ajuta. Ioana???? sau Kristinutza?? sau oricine alt cineva.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

agri, si antena mobilului i-a scos-o radu. si bateriile si clapitza aia care le tinea. acum nici nu mai are ce strica la el... asa ca il las sa se joace absolut linistita.

ioana, gasesti pe toate drumurile telefon de-asta. e si in cismigiu, probabil la supra pret. uite o poza: aici. doar ca pt fetite se gasesc si roz .

simona, mai pune linkul o data in alt mesaj.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

agri, si antena mobilului i-a scos-o radu. si bateriile si clapitza aia care le tinea. acum nici nu mai are ce strica la el... asa ca il las sa se joace absolut linistita.

ioana, gasesti pe toate drumurile telefon de-asta. e si in cismigiu, probabil la supra pret. uite o poza: aici. doar ca pt fetite se gasesc si roz .

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simona, se vad toate pozele; ce de copii au fost la petrecere.
Irina, mersic de pont.
Gina, sarcina usoara in continuare!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput