Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 25
gabitaco spune:
fetelor... multumesc pt sfaturi si incurajari dar povestea sarcinii mele se tremine destul de trist cred.Sangerarea continua si dr ne-a sugerat intrenare in spital pt mentinere...ceeea ce e imposibil pt ca nu am cu cine sa o las pe mateea.Embrionul e destul de jos si am dureri f mari.Luni mergem din nou la control dar dr zice ca probleme e destul de grava si chiar daca trcem de ac episod nu garanteaza ca va fi bine pana la sf.Plus ca am o ameie severa si cu psihicul sunt la pamant. Toate mesajele voastre imi vor da puterea sa merg mai departe indiferent de rezultat.
o sa va scriu cand o sa mai pot.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
pischi2003 spune:
Gabitco, multa putere sa ai, fizica si psihica, si sa stii ca ai in noi niste prieteni. Doamne-Doamne stie ce sa ne dea si cand sa ne dea, dupa puterile noastre. Pupici multi de la noi 
Roxisialexia am citit acum mai cu atentie citatul care l-ai dat despre parinte-copil, m-a impresionat la lacrimi.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Taaare oribila vreme afara...ehehe, de-acuma incepe greul, cu plozi agitati tinuti cu fortza in casa ca afara e vreme imposibila.![]()
Io deja m-am enervat pe ziua de azi: nu stiu ce draci au scutecele Libero mai nou - ca de pus le pun ca de obicei - dar ii iese lui Sarah kk-ul pana in gat pe spate sau pe picior, pana la glezne...Si asta zilnic deja. Simt ca ma enervez raaaau.![]()
Gabitzaco- Doamne ajuta sa se rezolve totul cu bine si gandeste-te doar la faptul ca Dumnezeu aranjeaza intotdeauna lucrurile asa cum trebuie sa fie. Cateodata dureros, alteori cu veselie, toate lucrurile se intampla intr-o ordine bine stabilita si ne trebuie doar puterea sa le facenm fatza. Tinem pumnii sa fie totul bine, in orice varianta ar fi acest bine pentru tine. 
Bianca- noi suntem cu nenea prezervativul, pentru ca cel putin pe moment cand Adila e super full cu treaba si ganduri infinite, deci chef de alte alea destul de slab
, nu are rost sa iau pastile. Am deja 2 ani de cand am renuntzat la ele si nu vreau sa ma reapuc curand. Plus ca io a avantajul - nu stiu daca e sau nu??? - de a-mi veni rosii extem de rar - uite, acuma mi-au venit dupa 3 luni jumate. Si sunt si extrem de norocoasa ca nici nu simt ca mi-a venit ciclul, adica nu doare deloc. Doar o senzatie finutza de disconfort. Deci deocamdata preze.![]()
Mara - suuuuuuuper tare Flaviutza ta! Exact asa facea si Sarah la inceput, cand ii ziceam si papa in loc de tai-tai. Dar acuma tai-tai e la plecare zi zice si ea un taaaaaai lung, iar papa a ramas pentru haleala.
Ina- mai, cum tii tu minte chestii de-astea despre fiecare dintre noi. Pai cum sa nu te indragim??? Zii si tu!

Asa e, faculta o incep pe 13 oct, timp voi avea din ce in ce mai putin, din pacate. Dar va trebui sa mi-l gospodaresc mai bine, deci voi renuntza in primul rand la somnul pana la ora 9.30-10 de dim, in favoarea tocelii.![]()
![]()
Fetelor, aseara va ziceam de o tricicleta care mi-a placut. Ei bine, am sunat direct la importator si e la BE cu 4 mil. Dar tot e mult, nu?
Stiti vreo banca de spart?![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
joy04 spune:
ce vreme de kko
neata fetelor.
MADAU,
imi pare taaare rau de ce patirati. eu is cam materialista la faze de astea si zic ca mai bine aveai borseta cu toate cele in ea, dar pierdeai diploma.
cel putin de aparat si de poze cred ca-ti pare cel mai rau.
pan la urma, sanatosi sa fiti si le faceti voi la loc
eu apa nu i-am fiert-o niciodata pt ca i-am dat apa plata.
bibele nu le mai sterilizez de vreo 3-4 luni...
FELICITARI modelilor, participantilor la concursuri si castigatorilor.
-icesc pe toti si toate.
BULUCI, EU NU-TI VAD GLOW-UL...
LAVI, nu stiam ca trebuie sa stea cat mai mult descaltati...mie-mi sar ia o pauzarile din bloc in cap ca nu incalt copilul si ca o sa i se deformeze piciorul!!!!!
chiar daca nu merge in picioare, cica sa stea neaparat incaltat

FETILIIIIIII eu numai rezist!!!!!!!!
se trezeste fimiu de coispe ori pe noapte, cam de 2 ori mananca.
azi noapte cred ca l-am luat in brate si l-am leganat de vreo 5-6 ori,(plus ca s-a mai trezit plangand de cateva ori si se culca la loc daca-i puneam suzi) pana la 5.30 cand nu a vrut sa mai doarma, e vroia sa se joace, eu il lasam in patut si el plangeaaaa
pana la 6.40 cand l-am lasat pe cristi cu el si eu m-am mutat in sufra si am dormit ca eram cheauna.
noroc cu cristi saracu' ca noaptea se trezeste si face planton langa el
dar mi-e ciuda rau de tot ca asa-mi vine sa-l arunc pe pitic...zau ca-mi venea azi noapte sa-i dau o palma
ca sa stu de ce plange!!!
daca asa-mi face l afiecare dintos....o iau razna.
da v-am zis ca avem si noi unul, nu???
de cateva zile l-am vazut, este crapata gingia bine si un picut iesit...
dar nu m alasa mai frate deloc sa-i dau cu degetu' pe gingie. de fapt m-am uitat cu arcanu in gura lui ca se zbate si pune limba si inclesteaza gura....
si ca sa fie tacamul complet, ma doare un san rau rau rau.
ala care era cu probleme de se infunda ...
aseara am scos pompa si am prestat .
normal ca nu iese aproape nimic, adica am scos vreo 3-4 ml, o chestie goasa rau....galbene si grasa de ai zice ca-i margarina topita.
acu' ce sa zic, m-a lasat durerea aproape de tot.
era ca..o arsura, usturime, care pleca dinspre axila si venea perpendicular pe sfarc...parca era o "banda", un canal de usturime pana la sfarc.
si nu dau de gine....
ma duc sa spal si eu bibe si pompa ca mi-a adormit piticu'
de fapt l-am leganat pana a adormit.
EDIT: ( ca vaz ca se poarta) SI EU VOTEZ SA RAMANA TITLU' BEBELUSI, MACAR PANA LA 1 AN, SI APOI MAI VEDEM.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
roxisialexia spune:
Hello hello!
Fetelor si mie mi-au placut articolele, tocmai de aceea le-am postat.
Eu sunt supi ca de azi dimineata se bate incontinuu si se gaureste( vecinul de sus cred ca s-a apucat de renovat), Alexia e treaza nu poate sa adoarma, eu cred ca o sa ii dau fructele si iesim afara sa faca un pic de nani( poate!!!).
Revin, am si eu niste intrebari, dar mai tarziu.
noki, schimba marimea la scutec, posibil ca asta sa fie cauza.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
joy04 spune:
am pus si eu poze noi...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=5438scd
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Voi mai fierbeti apa puilor?
De cateva zile ii miroase gurita dimineata ( si nu numai) este normal? cineva imi spunea ca poate are o infectie pe undeva. Voi ce credeti?
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Buna, fetelor!
Doua dintr-un foc: si lui Bogdan ii miroase gura, de mai multa vreme, insa el are deja 7 dinti. Se strange mancare acolo, care bineinteles putrezeste, face bacterii. CUm inca nu ma lasa sa-l perii pe dinti, e normal sa ramana acolo si sa miroasa. Am intrebat doctora cu ce sa-l spal pe dinti si mi-a zis ca deocamdata cu nimic! Deci sper sa nu fie nimic nasol! Daca n-a facut pana acum nici o afta, sper ca-i in regula. Doar ca nu-mi place mirosul!
In rest e sanatos, deci nu cred sa fie de la altceva.A doua: nu ii fierb apa lui Bogdan, pentru ca folosesc din cea la bidoane de 5 litri, neminerala, ne-carbogazoasa. Apa simpla adica, filtrata. cat o fi de filtrata, nu stiu... Dar consider ca e mai sigura decat cea de la robinet, pe care daca i-as da-o, as fierbe-o! CUm imi permit insa sa dau 5000 lei pe litrul de apa pentru el, ii cumpar. Plus ca bea apa chioara in timpul zilei cand ii e sete, si bea tot in asta. Canutele nu le sterilizez, le spal doar cu detergent de vase si le clatesc foarte bine.
Catutza, la mine ca orice alta mancare, si cea de conopida variaza de la o tura la alta. Ca regula generala, adaug in apa in care fierb laolalta conopida si puiul ceva mirodenii (dupa gustul fiecaruia), neaparat ceapa, ardei gras taiat marunt, piper, iar la sfarsit dupa ce vad ca a fiert bine totul, adaug marar, patrunjel, rosie taiata marunt (ori bulion, merge si din ala condimentat, dar nu mai pui alte condimente) si le mai las sa fiarba cu totul. Daca iti place (noua da!) tot la sfarsit adaugi smantana (ii schimba complet gustul), daca nu, isi poate adauga fiecare in propria farfurie. Cateodata, daca am chef, dupa ce fac toate astea, scurg zeama (iese multa), pun continutul intr-o cratita ori tavita, rad cascaval pe deasupra (merge si cu putin pesmet, totul amestecat intr-un ou batut) si bag totul la cuptor, ca sa se rumeneasca un pic (cu pesmetul, deasupra devine putin crocant). Astea au fost o mie de retete intr-una singura! Pofta buna!
Joy, eu as fi luat un ibuprofen pentru sanul ala.
Roxi, nu mai fii suparata, ca uite Bogdan a adormit pana la urma, cand m-am culcat langa el, ce-i drept... in ziua in care a scor vechile gemuri, au pus termopanele si cred ca stii ce inseamna asta ca si zgomot! Iar asta a fost miercurea trecuta. Si a dormit o ora intreaga in nebunia aia! Culca-te putin langa ea.
Reteta de conopida e si pentru tine, ca stiu ca esti amatoare de retete.
Gabitaco, fa tot ce poti sa tii sarcina, iar daca nu se va putea, cu toate eforturile voastre, atunci asa a fost sa fie! Nu fi trista, indiferent ce se va intampla. De fapt, orice hotarare vei lua, sunt sigura ca o iei dupa ce te-ai gandit bine de tot, si vei fi impacata cu ea. Sanatate in primul rand!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ioana_77 spune:
pupiiiiiiiiiiiiiiiiiici multi de la noi!
AM aterizat aseara de la mare, a fost super!!!!
Pupici la burticile noi, am aflat vesti de la Feli si Pischi, ca nu am citit nimic. Doar de gabitaco, ca are probleme, sanatate multa!!!!
Revin cu poze pe luni, cred!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
ancaloredana spune:
Buna fetelor !!!
Am si eu mai mult timp ca e buni ptr. o luna sau doua la noi si asa mai respir si eu usurata ca am crezut ca innebunesc.Imi iubesc copilu mai mult decat orice pe lume dar sant momente cand as urla ca nu mai stiu cum sa reactionez ptr. ca Vanessa nu i mai place nicicum si trebuie non stop sa fiu langa ea si sant SINGURA SINGURICA.Familia departe, socrii au servici si oricum nu imi sant prea dragi si sotul.....lucreaza mult ,se pare ca nu mai e cel de acum 10 luni care ardea de nerabdare sa isi vada copilul si il sorbea din ochi.
Sant suparata pe el ca vad ca prefera sa lucre mult decat sa stea cu fata sa aibe si el grije.El "nu stie"mai nimic....uffff ai vostrii cum se comporta?O iubeste nimic de zis doar ca el nu are rabdare asa cum se lauda a fii un tatic model inainte de a se naste.Astept parerile voastre si va pupic ptr. fiecare raspuns.
stefanalex spune:
Felicitari mamicutelor cu bebe in burtica. Nu pot decat sa le urez multa, multa sanatate si o rabdare de fier. Dupa ploaie intotdeauna iese soarele.
STEFAN si ALEX