Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc mult de tot, "vecinica"!

Auzi, nu vrei sa-ti trimit niste zapada de pe la noi ( ca tot spuneai ca voi nu aveti fulgi de nea) si tu sa ne trimiti niste raze de soare - cand va veni vremea? - ca pe mine numai ideea unei alte ierni ma aduce la disperare...
o Meems si o Rianna

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Sa stii ca mie imi lipseste zapada, mai ales in preajma sarbatorilor, dar o gasesc la 3 ore de condus si dupa vreo doua zile imi trece si vreau din nou la soare Daca aveti chef de raze de soare in toiul iernii, sunteti bineveniti la noi oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ina, in decembrie vrem sa petrecem 2 ani de la casnicie si ziua "motanului" in Suedia, la sora sotzului!In Canada nu aveam de gind sa merg, ci Australia(acolo ne vom stabili)!
Se pare ca te-a cam bulversat sarcina!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Madau, bine ca nu erau mai multi bani,si lasa ca ai tot timpul sa-ti fotografiezi fotomodelul!

Peste o luna incepem sa sarbatorim anisorii!
Nu pot sa cred cit de repede a mai trecut!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata'!
Ne pregatim si noi de BE ,am vrut sa-l luam si pe baiat dar e frig si ploua asa ca ne-am sucit !
Am intrat pe site-ul baby expo sa vad programul si ce sa vad pe prima pagina :Mirunica http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=baby_star cap de afis ),bravo normeo ,felicitari!
Madau,imi pare rau pentru ce-ati patit ,de ce nu ati facut o ,,reconstituire'' ,poate ati uitat-o la vreun stand si o puteati gasi ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Eu nu mai ajung la BE ca am o treaba si nu mai pot ajunge...plus ca e vremea nasoaaala rau si eu nu am masina asa ca...e complicat sa ajung cu RATB-ul.

Madau imi pare extrem de rau pt voi pt toate pierderile suferite!!!! Chiar nu ma asteptam ca si la BE sa fie hoti. Eu sunt mai naiva de fel asa ca...Imi pare rau de tot. Dar asta sa fie ghinionul din viatza Mirunei si nimic rau sa nu vi se mai intample de acu' inainte!!!

Eu nu fierb apa niciodata, adica de baut bea apa plata iar laptele il fac cu apa de la chiuveta fiarta si apoi racit laptele rezultat. De sterilizat bibe. le mai sterilizez cam o data pe luna cand imi aduc aminte. Deocamdata Stefan nu are nik si nici nu a avut nik!!!

Va pup si poate mai intru maine dar...nu promit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salutare!

Noki,

Ina, faza cu biberonul a tinut doar atunci, ca dupa ce i-am pus smecta in el nu s-a mai atins de el.

Din noile "descoperiri": de cate ori are telecomanda in mana, o indreapta catre televizor, dupa ce s-a prins ca apasand pe butoane se schimba canalul
Ieri, bunica trebuia sa-i dea mancarea, iar ea stie de "papi", nu "papa" cum i-a zis buni si a inceput sa-i faca cu mana ca atunci cand pleaca de acasa

Super Miruna pe prima pagina!

mara si flavia (7dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

[quote]Originally posted by mara95

Salutare!

Ieri, bunica trebuia sa-i dea mancarea, iar ea stie de "papi", nu "papa" cum i-a zis buni si a inceput sa-i faca cu mana ca atunci cand pleaca de acasa

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata!
e o vreme foarte urata la noi, innorat, rece... brrr ...nu-mi place toamna decat in zilele insorite!
mie imi place titulatura actuala, cea de bebelusi, asta si sunt ei, desi normal pt fiecare mamica sunt si pisoi, ingerasi, tontonei( al meu), si alte cuvinte dulci pe care fiecare mama le leaga strict de puiul ei...
tare e greu cu personalitatea asta in explozie... si Serban are unele accese de nu-l recunosc, plange de-a binelea cand nu-l duc unde vrea sau ii iau papucul, si imediat dupa, daca ii distrag atentia, nu mai are nimic...
intrebare delicata, nu ma supar daca nu imi raspundeti, cele ce nu vreti inca bebe 2 sau 3, cum va protejati? eu alaptez si inca nu pot lua pilulele mele, deci prezervativul, deocamdata... voi? multzumesc pt raspunsuri

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Neata, fete dragi

Ina, noi pana acum i-am dat doar apa fiarta si racita, cred ca din comoditate inca nu i-am luat apa plata. Ca nu ne-am hotarat de care sa fie. Iar cu sterilizatul biberoanelor, o data pe saptamana, iar dupa fiecare folosire le spalam bine cu apa si detergent de vase. Altfel, cum te simti, burticuta?

Mara, uau, da' stie difenta intre papa si papi. Suuupeerr. Pai ai domnisoara mare, gata.

Madau, cam naspa faza. Da' bine ca a fost doar atat, mie mi-ar fi groaza de pierdut acte, ceva... Cum s-a simtit Mirunica in centrul atentiei? Azi e concursul de mers de-a busilea? Bafta.

Si mie imi place denumirea de bebelusi, ca asta sunt.

Bianca, noi acum suntem tot la prezervativ, desi am terminat cu alaptatul de vreo luna jumate. Inca n-am trecut la pilule, desi asta e urmatorul pas. M-a pus un pic pe ganduri Gabitco, ca a zis ca se proteja si tot a ramas. Cu ce te protejai? Mai intra sa ne zici de tine.

Alexutza e din ce in ce mai activa. O suspectez ca o s-o ia la picior singurica curand, sper. Merge in 4 labutze cu viteza, se agata de orice - usi de dulap, scaune, usi, picioare de mami sau tati...- ca sa se ridice.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput