Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau- hai sa-ti raspund la intrebarea cu premiul Nestle: am priit asa: ursuletz Nestle, castronel, babetica, chestie de-aia de plastic cu Nestle pe care se ia mid-dejunul - un gen de fatza de masa, nu stiu cum ii zice. Cam atata. Sarah e fana ursuletz iar castronul l-a inaugurat azi de dim.

Ela- hi hi hi, pai cum sa nu stea a mea cu noki= sosetele? Pai sa-mi faca nick-ul de ras????? Stai si acuma chiar i-am pus unele ceva mai grosutze, ca mi se pare racoare in casa. La mine sunt 23.5 grade amu, dar la mine sub 25 de grade = racoare. Sub 22 = frig. Sub 20, deja stau cu plapuma pe mine.
Mai, ce super poze! i ce oki precum cerul....o sa faca ravagii cand s-o face mare. spune-i lui tati sa-si ia gun! Apropo, ce-i mai face mana/piciorul, ca nu mai stiu? Mai e in ghips?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, cartea asta o vrei ?http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=EA03

Editez: Anda, felicitari pentru fotomodel!!! Chiar fotomodel ... frumusel foooc!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Felicia, Anda a intrebat prima daca se ia! Si ea tot in gluma, de aia i-am raspuns ei! ca era mai "speriata"...

FELICITARI tuturor bebicilor care au castigat un premiu ori un loc la panoul de onoare al DC!

Ela, la sondaj iti raspund asa: Bogdan isi poarta cu mandrie sosetele mai multe minute, deci aici castigam noi concursul! Insa si le lasa aiurea, ca pielea de sarpe. Alta data si le scoate singur, frecandu-si picioarele si apoi tragandu-le cu minile. Si cel mai greu este sa i le pun! Cand incerc sa-i pun sosetele fuge!

Am o durere mare de tot! Urla de imi sparge timpanele si nu se opreste deloc! Simt cum imi crapa capul. Nu stiu ce sa-i fac sa inceteze, ca lui ii place. Urla atat de tare pana incepe sa tuseasca de durere de gat! Ai vostri fac asa? Ca sa nu mai zic ca se da cu capul de orice nimereste si se da, si se da.... de o mie de ori! Nu inteleg de ce, pana ajunge rosu sau cu cucui!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Multumesc de incurajari . Plang, plang, plang....de fiecare data cand citesc mesajele voastre.Noi ne protejam dar uite ca s-a intamplat. Nu e vb ca nu as putea sa ii iubesc pe amandoi...dar parca nu imi vine sa cred. Incerc sa nu ma mai gandesc la asta sa nu ii fac rau lui bb2, dar nu pot.Nu stiu daca am puterea sa o iau de la capat. Visam o vara numai cu Mateea, sa alergam prin parc, sa ne jucam, sa vb...dar acum toate s-au schimbat.Peste 2 sapt merg la control si atunci o sa va pot da mai multe detalii despre data nasterii.acum trebuie sa fac pregnil - o fiola la 2 zile si de fraiera ce sunt inca nu m-am apucat de tratament, dar azi o sa il incep.
Felicitari tuturor celor premiati la Be si Fotomodelului DC.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki, si eu am luat doua caciulite de la sepici...super super frumoase( si unde mai pui ca am gasit si pentru mine una).La Piticot era un deazastru ....nimic frumos!

ela, eu o tin numai incaltata in casa, am o pereche de sandale pe care le poarta numai in casa, si de fapt asa se si recomanda sa stea numai incaltati cand invata sa mearga.

Si la mine e rece in casa, si parchetul e rece, gresia idem....nu imi place frigul br br!!!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

NOKI-inainte sa se nasca daria,tati isi facea planuri ca isi cumpara pusca cu luneta si ii pune si gps si cum uka este inca de mica iubareata................
mana este mai bine a dat gipsul jos luni si 4 zile a avut dureri mari ,acum face recuperare

ROXIALEXIA-sa-i pun sandale sau pantofiori in casa???in nici un caz,am incercat dar e jale ,ca incepe sa urle si trage de ei si ii da jos,nu mai spun ca afara le scoate de 2-3 ori la o plimbare,asa ca m-am obisnuit sa ma strige lumea pe strada sa mi-i dea

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gabitaco, hai s-o luam metodic: de ce plangi? adik simt indoiala din glasul tau, dar ai luat o hotarare? dk ai luat, mergi cu ea, oricare ar fi. daca am inteles bine, tu mai vroiai un copil dar nu vroiai acum. bun. acuma ce sa faci, dk s-a intamplat? ai doar doua solutii: il tii sau avort.
eu nu sunt de acord cu avortul dar nu sunt eu insarcinata in speta. lasand aspectul moral la o parte , cel practic e si-ala cam descurajator. am in jurul meu persoane care au facut un avort si apoi n-au mai putut sa ramana insarcinate 10 ani sau deloc (chiar am). deci ia si asta in calcul dk esti nehotarata.
acuma, dk il tii, nu mai plange ca vorba feliciei, creatura mica simte dk nu-l doresti, asta sa-ti fie clar. are nevoie de dragostea ta din momentul asta. o sa te descurci cu toate treburile, o sa vezi. la al doilea copil e mai usor cu banii ca ai chestii ramase de la primul. nu o s-o neglijezi deloc pe mateea, cum iti inchipui, ci, vorba sotului lui madau parca, atentia si energia ti se dubleaza. Natura face sa fie asa, nici nu ai crede ca vei putea. Sunt extrem de multe mamici cu copiii la distanta mica unul de celalalt si se descurca. La chestia asta, cu varsta apropiata, exista si o groaza de avantaje, sa stii, mai ales pentru copii. haide, capul sus, bucura-te, noi o sa te sustinem cu ce putem.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

GABITA, felicitari, o sa vezi ca o sa fie bine, trebuie doar sa te obisnuiesti cu ideea ca vei fi mama din nou si vei retrai acele sentimente unice atunci cand il vei lua in brate pt prima oara. cat despre putere nu-ti fa griji ca o sa gasesti si pt 10, timpul le rezolva pe toate...

DORDIOOO, multam de urari, noroc cu tine ca uitasem ca azi e ziua lu' fiimea.
MADUTZA multam si tie.
Urez si eu LLLLLMMMMMAAAAAAA bebeilor de 22, noi azi schimbam prefixul
.

FLICITARI multe BIENCUTEI si SASARICI si nu in ultimul rand pt fotomodealu' nostru NICHITUTA.

NOKI sa te faci bine.

PUPICI si pe ochisorii IRISUCAI sa treaca buba.

ELA MEEMS felicitari pt dintisori. ELA nici BUBU nu sta cu sosete, e teribila, nu stiu ca sa ma fac cu ea.

FEFETE, fiimea a crescut in 2 luni 5 cm. M-am socat cand am auzit. Mie mi se pare cam mult. Am crezut ca a slabit dar de fapt ea s-a lungit. In greutate a pus bine adica 500g in 2 luni. VOI CE ZICETI? Cresterea asta asa brusca...

pupici

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miha - mersi de felicitari si meajul de sanatate. parca-parca se simte mai bine tanti gatul sau e nenea? Oricum, nu bag antibiotic si icerc sa stau departe de Saralyno. De ce sa fie de rau cresterea? E super, bucura-te! O fac fotomodeala.

Ripley- am citit si io tratatul despre bona. misto ca ai gasit si oricum, pretul este excelent. La banii asta, mai ca ma-r tenta si pe mine. Dar in Bucresti asta e de domeniul SF-ului. Aicea s-a juns lejer la 8 mil pentru 8 ore. Doar plod si papa pentru el.
Bine, mai sunt cazuri fericite, dar gasesti taaare greu asa ceva.

Poze de la baby expo de ieri pentru cine e interesat!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, ce misto ca a primit medalie! inaugurezi panoul de onoare din camera ei, adik, de fapt l-ai inaugurat cu diploma de la intalnire.
mey, io n-am ajuns sa inramez diploma aia, tre' neaparat sa fac asta in we.
felicitari pt. poze, sunt mai bune decat precedentele, deci se pare ca aparatul este bun!

camelia, da, de cartea aia auzisem ca-i buna, dar zicea ilenutza de una proasta, dar nu stiu dk aceeasi...poate se uita si ea pe link.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput