Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
ela27oana spune:
raportam si primul obiect din acsa spart,un suport de lumanare ,l-a luat in timp ce eu citeam aici si era pus destul de sus nu mi-am imaginat ca ajunge la el,l-a facut praf,a dat cu el pe parcht si acum radeeeeeeeeeeee
Ela si Oana-Daria
roxisialexia spune:
noki sanatate multa! Felicitari pentru sarah.
bianca, nichita felicitari !
Fetelor dupa cum se vede treaba avem un scutec numai cu vedete, VEDETE de nov-dec 
dordia, multumim frumos 
ela
pe uka cea frumoasa.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
felicia74 spune:
NOki exact la Maxicosi ma gandeam
Ba da, transpira enorm cu scutec pus cu tot
Asta e, cine n-a cumparat porcarii la un moment dat?
Despre amigdalita uite aici: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/O_r_l/Amigdalita_629.htm
"Amigdalita este contagioasa la contactul apropiat cu o persoana infectata."!!!
Gandacel eu am zis ca se ia, era o gluma.
Ela la cat mai putine...distrugeri.![]()
Anda felicitari! 

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Mihaelutat spune:
Buna fetele.
Multumim de urarile de LMA, noroc cu voi ca eu uitasem din cauza programului de la serv. si a problemelor de acasa.
Felicitari gravidutelor, multa sanatate si voua si bebeilor si multa putere
... Va bucurati de intreaga mea stima pentru curaj... Eu recunosc ca nu mai ma curaj sa o iau de la capat.
Felicitari si bebeilor premianti si foto-modeli la multe premii si poze de coperta inainte.
Va pup pe toate si pe toti si fug la treaba.
Mihaela si Mihai( 22nov.2006)
Noki_Lara spune:
Multumesc de urarile de sanatate! Am bagat o gargara traditzionala si sa vedem daca trece singura!
Hai ca s-a mai potolit ploaia de afara, asa ca parca=parca imi mai creste putin moralul!
Multumim si pentru felicitarile entru puiutza!
Anda- felicitari si tie pentru modeal! 
Un dulce si jumatate! Cu emotiile si bucuriile la orice KKtle fac ale noastre progenituri, io m-am lamurit. ieri noapte am stat vreo ora treaza ca aveam emotii pentru fii-mea la concurs. Cand s-a trezit Adila si a vazut ca ma tot foiesc prin pat, m-a luat la rost: "draga, daca acuma te stresezi pentru asa ceva, la BAC sau admitere la facultate ce-o sa faci????/". Pai admiterea n-o s-o apuc, ca cred ca fac infarct la treapta sau la bac.

![]()
Oricum, ma distreaza-emotioneaza teribil sentimentele noi pe care le experimentez in fiecare zi cu copilul. E asa de diferita postura de mama de cea de copil...si totusi atat de apropiat inca in minte statutul de copil, cand io faceam prostii, io veneam la mama pentru ajutor si toate cele. Uite ca mi-a venit mie randul acuma....

Feli- daca stiam...ieri la BE mai aveau 2 MaxiCosi-uri, tot la 3,5 mil. I-am rezervat lui Xandra, ca ii trebuia si cred ca deja l-a cumparat. Dar mai am nr de telefon al tipei. vrei sa ti-l sau s-o intrebi daca mai au?
Ela- hi hi hi...felicitari pentru indintzosare!
Cu BE: nu stiu cine a azis ca nu a gasit standul Piticot - el exista, e la etajul 1, parca, sala D, aia noua. dar nu m-a impresionat nimik acalo. in schimb sunt inca vreo 3-4 standuri cu caciuli: www. s e p c i .ro, superbe. dar preturi cam mari as zice...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Noki nu inca, nu am discutat cu Doru
Altadata. Poate la primavara, ca oricum iarna asta nu vom fi prea plimbareti.
Multumesc mult!
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Oricum, ma distreaza-emotioneaza teribil sentimentele noi pe care le experimentez in fiecare zi cu copilul. E asa de diferita postura de mama de cea de copil...si totusi atat de apropiat inca in minte statutul de copil, cand io faceam prostii, io veneam la mama pentru ajutor si toate cele. Uite ca mi-a venit mie randul acuma....
Mai tineti minte ce misto faceam in copilarie/adolescenta de mamicile care isi ocroteau excesiv odraslele? Eeeee, ne-a venit si noua randul... Si ce daca rad altii de mine?
ela27oana spune:
am pus poze noi ,asa ca daca vrea cineva sa vada http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/album?.dir=fdfbre2
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
si am cum intrebare de sondaj
PUIUTII VOSTRII STAU CU SOSETE IN PICIOARE???????
la noi este "crima si pedeapsa" ca nu sta nici macar 5 min cu ele si le scoate si le arunca iar de pantalonasi cu picior nici nu poate fii vorba ca trage de ei pana ii da jos
Ela si Oana-Daria