Copiluti de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 30
pisik 4ever spune:
mustacioaso, si a mea tot la 15 luni a inceput sa mearga. cred ca puiutele nascute in mai de mamici nascute la sfarsit de 71 sunt hotarate sa mearga la 15 luni. sa stii ca si fratele meu a luat-o direct pe piciorute fara sa mearga in 4 labe. a mea se ridica singurica, dar nu stiu sa spun daca e vreo problema ca puiuta ta inca nu stie s-o faca singurica. e normal sa cada des, asa fac toti in primele luni. cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe pediatru despre faptul ca nu se ridica singurica fara sprijin, dar nu cred ca e nici o problema, o s-o faca ea cand o sa aiba chef. 
a mea imi aranjeaza toate sertarele. in baie are sertarul ei din care scoate cremele lui mami, si tot ce gaseste si face un tri, si acum a trecut la cratita. da da chiar asa. desi nu va vine sa credeti, se duce direct la cratita ca o gospodina ce este. dar mai intai scoate tigaile si mi le aduce 1 cate 1 in sufragerie. apoi ce cratiti raman si completeaza peisajul. in etapa urmatoare invatam sa le punem inapoi. mami le duce in salon, si fata le readuce in raft la locul lor. ![]()
... si
albastricile lui mami 08.05.05
andutzy spune:
Androix, ma aliniez suferintelor nocturne! Nu ne uitam la Baby Einstein, dar ne-am trezit din ora in ora, s-a fatait, s-a marait, dupa bibe de la 6.30 nu a mai vrut sa adorma decat la 8, cand am mai furat si eu 45 de min de somn langa el. Acum inca doarme, dar ma astept la niste chiuituri curand. Mai, si nu e de la vaccin, ca nu a avut febra sau alte reactii. La gat si la plamani l-a ascultat ieri, nu stiu ce sa mai zic.....
Si ne aliniem si distractiei de a scoate tot in mijlocul casei, mai exact la noi toate revistele din biblioteca (la noi se vede ca sotul inca lucreaza in presa) si bineinteles ca la jucarii nu se uita...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gusta spune:
Neata si de la noi.
AM laudata maimuta prea devreme ca azi noapte mi-a tras nu stiu cate treziri si acuma e treaza de la 7 si eu sunt la a 2 cafea.Am zis ca nu o mai laud ca nu isi are rostul.
Am vazut ca vorbit de tuns la babei eu cred ca pe Mara nu am nici o sansa sa o tund nu cred ca ar sta dar si mie imi plac la nebunie carlionti pe care ii are dar nici sa o pieptan nu ma lasa.
M-am cantarit ieri si nu am avut niciodata atatea kg cate am acuma.Eu ma gandesc ca sunt de la AC dar cine stie mai iau inca o luna si daca continui in stilul asta eu numai eu ca si asa dau greu jos si am primit ieri cadou un steper deci e clar ca se cere un pic de slabire .Cadoul a fost subtil si cu intentie si eu trebuia sa ma prind si sa inteleg ca ar fi normal sa mai dau un pic jos.
Cand vad cate gravidute sunt in grup si cate noi mai apar ma ia asa cu un dor si stiu ca la noi nu prea se mai poate of iar ma ia cu plans .Asta e.
Fetele cu copii care debea acuma incep sa mearga eu zic sa nu va panicati ca pana prin echilibru in picioare trebuie sa treaca un pic de timp si dupa sa vedeti ce alergatura trageti.
Ma duc sa imi mai pun o cafea ca pana la amiaza cand trage fiicamea un somn de o ora (sper) e cale lunga si afara e o vreme de cacat,reci si cu o ceata exact ce ai nevoie sa stai in pat la caldurica nu sa alergi si sa tipi dupa maimuta.ma duc ca vrea sa pupe tv asta e noua.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
andutzy spune:
Gabitza, pls sa ne treci si noua in lista ca la 1 an si 4 luni avem 81cm si 12,100 kg aflate ieri la vizita medicala.... Merci mult
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Cloreta spune:
Neata'
Cred ca a luat si Teodora microbul de treziri nocturne doar ca ea nu se ridica, maraie sau plange 1-3 minute si se clca la loc, suficient totusi ca sa imi stric somnul. Face asta de 3-4 ori pe noapte de vreo saptamana si nu stiu pe seama a ce sa pun - dintisori care dau sa iasa sau viermisori din nou. PE la dinti nu ma mai lasa deloc sa ma uit, acum o saptamana era umflata la locul caninului jos stanga dar de doua zile nici umflat nu mai e, altceva nu am reusit sa pipai:)
De viermi nu m-as mira pentru ca e mai rau decat un bebe balos in plina eruptie dentara, ar baga tot felul de chestii in gura si cel mai mult ii place hartia
, face fasiute si le baga in gura si mesteca cocolos ca la guma de mestecat, bine macar ca nu inghite.
In plus trezitul asta mai ales spre dimineata, foiala cu frecat de picioare si cearcane, lipsa poftei de mancare ma fac sa inlcin spre urati. Oricum nu mai am de gand sa ii dau pastile ca ii distrug ficatul, o trec pe helmiflores.
Androix, cum te descurci mamica stdenta? In afara de foamea nocturna cum te simti? Si pentru patutul lui Filip de ce nu iei ceaceafuri cu elastic? Nu se mai aduna in mijlocul patului, i-am spus Cristinei, au la TCM-ul din pta 1 Mai, 2 bucati 300 de mii si se potrivesc la cele 2 marimi clasice de patuturi.
OlgaM, o sa tot cada, e abia la inceput si nu e inca sigura pe picioare. Toti copiii cad la varsta asta indiferent ca au inceput sa mearga la 12 sau 5 luni. A mea nu merge. alearga si ia cazturi de tot felul dar a invatat sa cada pe maini:) Echilibrul la fel, daca se uita in sus sau da capul pe spate poate sa cada, iar cu ridicatul nu e nici un bai, o sa invete. Nepotica mea cade si nu se ridica, sta acolo si asteapta sa vina mamica ei sa o ridice. Fiecare pui cu ritmul lui, maya face altele chestii pe care nu le fac alti copii.
OlgaT, am vazut pozele voastre, ce familie frumoasa sunteti
Tony e un frumos si mor de drag cand il vad cum sta in brate si zici ca pozeaza.
Gusta, daca te simti bine lasa pe aia cu insinuarile, tu stabilesti ritmul. Si a nu o tunzi pe Mara ca are un par superb.
Nici noi nu am tuns fata desi la spate are parul cam tocit unde se freaca cu capul in pat si are niste zulufi simpatici pe ceafa.
ChrisDun, felicitari, sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos!
Danelutza, multi ani inainte fericiti, sa va iubiti o mie de ani, sa va bucurati pe printesa!
Andutzy, felicitari pentru traseul lung pe care l-ai parcurs! Gata, esti super soferita!
Adina, Fran, buna ideea cu locul de joaca pentru iarna, ma gandesc si acum cand sunt zile urate si ploua ma gandesc cum va fi cand va veni vremea urata cu adevarat.
Gabitza, m-am uitat pe indelete la pozele cu Andrei, e schimbat bine de tot. S-a facut si mai frumos, s-a rotunjit si are niste trasaturi interesante, e un cavaler in toata regula.
Se pare ca de azi incep iar ploile, bleah!
Pozele mele
ChrisDun spune:
Monule, multa sanatate sotului tau! Refacere rapida ca sa vina repede acasa!
Andutzy, felicitari!! 
Androix, multumesc mult pentru lamuriri. Mey, am avut un fler turbat sa intreb, pentru ca ieri pe la 17.00 am primit un sms de la finutza, ca deja a nascut!!! Cica s-a dus la 10 la control, i-a zis dr. T sa mearga sa-i ia bagajul, iar la 13.00 era iesita din operatie (bb era cu capul in sus). L-a nascut la 38 de saptamani, cu 3.7 kg
. Sa fie sanatos si sa-i traiasca! Tare ma bucur pentru ea, si trag speranta sa vad si eu azi botzishorul mititel.
Dar tot mai am o intrebare: intrarea la Elias este pe strada aceea care vine de la Arcul de Triumf si merge la Domenii? Ca doar pe-aia o stiu...
Sa aveti o zi frumoasa!
Androix spune:
Chris, sa-i traiasca, sa fie sanatoasa! De la arcul de triumf cand ajungi la intersectie la manastirea casin faci stanga pe linia lui 41 si e imedia prima straduta la dreapta. Mergi vreo 200 de metri si e intrarea in spital pe stanga.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Tdi spune:
Ciao!
Alyssa manca pufuleti si se uita fascinata la la un dvd cu ea asa ca am cateva momente de respiro.
am citit tot din urma dar n-am retinut mare lucru, doar ca Danelutza sarbatoreste ceva - Casa de piatra!
, Andutzy conduce - Felicitari!
, Robotica parca face PLC - si sotul meu a facut asta ani buni aici in Italia, a incercat sa ma invete si pe mine dar mi se pare mai greu decat chineza!![]()
Noi ne revenim incet incet, azi noapte m-am apucat de treburi casnice pana la ora 1 ca trebuia sa-i dau antibioticu la kupil si nu voiam sa ma culc si sa sar programul, nu pot sa-mi explic cum am ajuns sa dorm pe scaun cu sticla in mana pana la 1.30 de inca mai sunt blocata de spate! Cum va spuneam pitik e bine, ieri a mancat un iaurt, putina ciorba de pui si cateva bucati de paste si sunt super fericita! febra n-a mai facut de luni seara dar acum avem alta problema...ii scade temperatura prea mult!
pedi a zis ca e normal dupa ce a tras cu febroiul, acum se "dez-febreaza"
...faza e ca noaptea transpira rau de tot si e rece ca gheatza si trebuie sa o schimb de multe ori si sa-i dau chestii calde de baut. hipotermia e la fel de periculoasa ca si febra mare, daca nu si mai si...numai linistita nu sunt noaptea si stau de multe ori sa o ascult cum respira...trece si asta!
....
Of, de 2 ore scriu la mesajul asta ca tot intervine cate ceva, ii dau drumul daca nu s-o pierde pe drum si revin cu prima ocazie. apropo...pitik s-a trezit de la 7 si ma alearga de-mi iese sufletul, sunt zombi de oboseala dar tare fericita s-o vad din nou activa!
va pup!
Album Alyssa