Copiluti de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 29
Androix spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Am trait aventura vietii mele! am condus singura si cu DRAGOS in spate! A trebuit sa-i duc pe ai mei la gara, ca pierdeau trenul! Inca sunt emotionata! Revin mai tarziu!
Andra si Dragos Alexandru- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Bravo, mey!

OlgaT, multam, cred ca o sa-mi gasesc ceva la tcm, dar azi n-am mai ajuns. In sckimb multumesc mult de tot pentru link, faine tzoale. Asa da! Sunt si la noi asa, este un magazin relativ aproape de mine, dar acum doi ani era o pereche de blugi 2-3 milioane (asta inseamna 80-100$) Oricum problema mea e generala fie ca sunt sau nu gravida. Eu sunt grasa si nici o tzoala nu sta calumea pe mine, de fapt cu greu gasesc masura mea. Din cauza asta de cele mai multe ori ma multumesc cu orice ma incape
Am fost in obor si i-am luat lui Filip doua pijamale intregi ca nu prea mai aveam cu ce sa-l culc, si i-am cumparat material sa-i mai faca maica-mea o lenjerie de pat. Ca eu am una singura facuta tot de ea care are cearsaful mai lung si-l bag sub saltea, celelalte sunt scurte iar dumnealui le aduna ghemotoc in mijlocul patului si doarme pe ele. Si cu asta am fituit 50 de lei.
Sunt super tare!Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
pisik 4ever spune:
elisor, nici eu nu am tuns-o pe mititica si face perisorul asa cum spui tu dimineata, dupa ce l-a frecat prin pat toata noaptea, dupa care isi revine. eu nu i-l pieptan, doar ii dau cu peria cand o gaseste si mi-o aduce.
ca tot vorbiti de papica, v-am trimis un filmulet pe adresa de grup cu fomicioasa noastra. ![]()
nu vreau sa prelungesc discutiile ca e un subiect trist si dureros pentru toate, fie ca suntem in tara, fie ca nu, dar as vrea sa fiti atente ca si din discutiile noastre despre ro cu strainii se formeaza imaginea noastra ca tara si ca persoane care provenim de acolo, fie ca locuim in ro, fie ca locuim in strainezia de nspe zeci de ani. da, recunosc si eu ca e multa saracie si viata e f dura la tara, dar ro nu se limiteaza la satele din sudul tarii si la cele din moldova. una e sa spunem ca peste 50 la suta din sate (sau mai rau din populatie) nu au electricitate sau apa curenta sau nici una nici alta si alta e sa spunem ca exista inca sate care nu sunt electrificate. in primul caz ma gandesc ca cum ies dintr-un mare oras, cum dau de case cu lampi si fantani cu cumpana, si nu e asa. si imaginea noastra ajunge sa ne coste asa cum povestea o mamica pe aici ca a fost oprita intr-un magazin dupa ce o vanzatoare a auzit-o vorbind ro si acuzata ca ar fi incercat sa fure un biberon pe care il cumparase inainte la un alt magazin.
... si
albastricile lui mami 08.05.05
monu spune:
Ola, intru pe fuga sa va salut. noi suntem bine. azi tati a fost operat si se simte bine dar noua ne e urat fara el si il vrem acasa cat mai repede posibil. sunt f obosita pt ca am stat toata ziua la spital mai ales in picioare si acum bb2 ma taxeaza.
pup si sanatate multa.

19+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Androix spune:
Monu, sanatate multa sotului! Am pierdut daca ne0ai povestit ce si cum. Odihneste-te cat poti.
Intrasem sa va zic ca fi-miu e fan "iubire ca-n filme" de 10 minute se uita siderat.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
gabitzam spune:
Am facut un dus si mi-am uscat parul cu foenul dupa accea. S-a suit Andrei la mine in poala si nu m-a lasat pana nu i-am facut si lui freza. L-am dat pe rece si cu viteza mica si sa vezi ce statea papusa mea la coafat 
Sambata plecam la Bran si imi iau si saptamana viitoare 3 zile de concediu. Elisor, da-mi si mie numarul tau pe PM, daca cumva ne vine vreo ideea sa mergem si prin Brasov.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
andutzy spune:
Androix, dar ce film e ala de care spui tu? Daca nu ar dormi Dragos, as incerca si eu....
Cine zicea sa facem o colectie de Baby Einstein comuna la intalnire? Parca Adina. Haideti, ne mobilizam? Dragosu' s-a cam plictisit de partea pe care o avem si tare a fost buna cata vreme era ceva nou (vreo luna, asa). pe ODC numai filmulteul asta cu simfonia bucuriei l-am gasit.
Azi am facut vaccinul Varilrix,am inteles ca posibile reactii abia peste o saptamana..De asemenea, doct de familie ne-a recomandat sa facem Havrixul abia la primavara, ca hepatita A ar fi mai frecvent intalnita vara..Nu stiu ce sa zic, in ce spune el nu prea am incredere...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
Sper sa vedeti mesajul meu la timp de data asta, desi inteleg ca inca nu s-a remediat situatia.
OanaC-multumesc mult de link. Pare foarte misto. Poate dam si noi o fuga pana acolo.
Cat despre mers, pai Eva este mai mica cu o luna decat Maya, si pun pariu ca merge in 4 labute si se si ridica singura in picioare.
pisik-cand ziceam de alte ramaneri in urma ma refeream la faptul ca ea nu a mers niciodata in 4 labe si nu se ridica singura in picioare. ea saraca incearca, se sprijina de scaune sau de mese si incearca sa se ridice, dar nu poate. Parca nu ar avea suficienta putere in manute. Daca ii dau eu mainile se ridica fara probleme, eu incercand sa nu o ridic ci doar sa-i ofer un sprijin. Chestiile astea trebuia sa le faca de foarte multa vreme. Ai mai auzit de copil care sa mearga dar sa nu poata sa se ridice in picioare singur?
robotzica-am amintit mai sus cat de in urma este Maya. Mi-e si groaza sa ma gandesc. Ea a mers la 15 luni si o saptamana si de atunci se si desprinde singura si merge, dar trebuie sa stau permanent dupa ea pentru ca nu isi mentine echilibrul multa vreme si cade ca o placinta.
OlgaT-mi-e mila de sotul tau saracul. Bine macar ca-i place ce face. Si-mi pare tare rau ca Tony a revenit la vechile obiceiuri. Iti doresc multa putere.
Hai ca va las ca s-a trezit si plange. O zi buna tuturor.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
monu-sanatate sotului. Mi-amintesc ca a avut ceva probleme in primavara. Era vorba de un lipom parca, nu?
Eli-eu am tuns-o doar odata pe Maya, cand avea 1 an si pana atunci parul i se facea cum spui tu. Cand am tuns-o la 1 an (doar putin, nu la zero) a inceput sa creasca par normal, nu de bebelus si de atunci nu se mai face asa l aspate. De fapt are niste bucle tare dragalase si din cauza asta nu ma indur sa o tund, desi are niste late...
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Danelutza spune:
Alina robotzica multzumesc
pentru felicitari, nu am postat ca implinesc trei ani, Olga T a descoperit. Dar oricum daca scriam, cum apar mesajele in reluare, cred ca aparea acum trei ani ![]()
Gabitza pai daca tot exersezi cu coafurile, treci la facut o papusha, ce mai ashteptzi. Si eu i-am propus soatzei, acum trebuie sa trecem la discutzii serioase.
Am vazut un reportaj la tv, unde spuneau ca femeile care nasc la 40 de ani, scapa de toate bolile care le au in dotare. Asha ca... pe cai ca acushica schimbam prefixul ![]()
Monu sanatate sotzului, iar tzie un bebel linishtit in burtica.

Androix spune:
Fi-miu iar se uita la baby einstein si eu stau dupa curul lui. Observati va rog ora
De data asta s-a trezit din senin, nu l-a deranjat nimeni, s-a ridicat in picioare si a incept sa se certe cu cineva. Nu stiu cui am gresit, ce-o avea frate de ma pune sa platesc acum ca nu m-a trezit in primul an? SI ce ma enerveaza cel mai tare e ca pe la ora asta mi se face foame. Asa daca dorm nu simt, dar daca ma trezeste trebuie sa bag ceva
si aseara mi-am facut si eu curaj si m-am suit pe
acu ce fac dau cu piciorul la jumatea mea de ora de efort???
Andutzy, asta e una din cele doua telenovele prpoaspat lansate. Nu ma uit, dar aseara cum nu era nimic pe nicaieri am nimerit pe acasa si Filip s-a instalat frumos in fata teveului, si-a adus fotoliul de rachita (i-a cumparat mihai un fotoliu impletit in miniatura, e super haios cum si-l plimba peste tot si se aseaza pe el, a si luat o cazatura in mufa din el ca se suie si in picioare) si a stat asa nemiscat minute bune.
Pai haideti sa facem o lista cu cine ce are in dotare filmulet baby einstein si sa ne gandim cum putem face sa ne copiem toate. Eu am "Animals from the jungle"
acu le dau titlu din capul meu si mai am unul cu casuta, in care explica fiecare camera in parte ce obiecte are prin ea
p-asta nu-l mai gasesc. Ca filip are mare placere sa scoata toate dvd-urile de sub teveu si sa le faca morman in mijlocul sufrageriei. Asta daca nu nimereste cd-urile sau casetele. 
Si uite asa cand cu unele cand cu altele, numai cu jucariile lui nu 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2