Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Wow, fetele multumesc! Da sa stiti ca nu sunt chiar asa de curajoasa. Sunt sigura ca oricare din voi ati face fata la tot ce ma pregatesc eu sa fac. Cred ca v-ati prins ca in casa n-o sa mai mut un pai
Cat despre praji, daca vreti scriu reteta si o pun pe mailul comun. Se face destul de usor, doar taiatul e mai naspa putin, dar pana la urma am dovedit-o.
Pai Flori, cred ca tre sa stai ceva pe bicla pentru ca are in ea: miere, zahar, nuca, unt deci o combinatie pur si simplu mortala

Adina, cred ca poti sa-i dai fara probleme. Numai sa-i placa.
Chris, moama ce de aventuri ati avut! Bine ca nu v-a lasat planetara in mers, sau exact asa ati patit? Si voi sunteti plimbareti si va admir pentru asta! Eu cu tolomacul meu de barbat o sa ne trezim ca imbatranim ca doi prosti si nu am vazut nici pe sfert ce puteam vedea prin tarisoara asta a noastra
Elisor, sa ai nervii tari cu mesterul asta care s-a lasat atata asteptat!

Dupa ce am hranit Filipul de pranz (btw, a mancat ceva mai bine, dar nu extraordinar, oricum bine) ne-am imbracat si am plecat sa ne plimbam putin ca cine stie cand mai vedem asa soare frumos. Si am mers pe jos pana pe mosilor, la tcm in speranta ca-mi gasesc si eu un blug de gravida ca deja blugii mei normali incep sa-mi lase dungi pe burta. Iar la pantalonii-gogsar de gravida de la rococo nu vreau inca sa apelez ca si asa arat ca dracu in ei. Abia maine, poimaine primesc marfa si o sa primeasca si haine de gravi, abia astept...
In schimb ma dor picioarele de nu mai pot. L-am dus si pe copil nitel in parc la primarie ca tot eram acolo si l-am dat jos din carut si i-am aratat doua vrabii cum se balaceau intr-o balta mica dar adanca la vreo 3 m de noi. O secunda i-a trebuit ca sa intre fix in mijlocul ei si sa sara cat il tin picioarele. Asa ca a ramas descult. Noroc ca afara e cald. Acum doarme dus si ar trebui sa ma intind si eu putin...
PS Mi-am luat soarec!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Florentina, vezi tu ai citit deja mesajul meu, iar acum apare al meu in urma al celui pe care l-ai scris tu , nu mai pricep nimic, parca citesc in reluare

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Eu abia acum m-am prins. Androix o sarcina cat mai usoara . Ce ma bucur pentru tine.... Poate iese o surioara la Filipu. Daca nu scriai de blugi nici ca ma prindeam.
E grele cu neuronii astia.

Elisor spre surprinderea mea a halit Dragos( probabil de foame) vreo 200 ml ceai de ceapa. Inca o data saru'mana.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Danelutza La multi ani pt ziua casatoriei! Sa ai parte de fericire alaturi de barbatul tau si sa aveti mereu aceeasi familie frumoasa si implinita.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna seara mamici si de la noi,
Din pacate ieri nu am apucat sa scriu caci Iulia e bolnavioara....offffffffff a doua oara in luna asta. Acum doua saptamani mi-a facut faringita iar acum are amigdalita. A vomitat toata noaptea si a facut febra mare. Nu stiu cum reuseste sa raceasca in halul asta ca ma straduiesc din rasputeri si am mare grija de ea.
Asa ca luam iar antibiotic si multe antitermice pe care le alternam. O sa intoxic copilul de la atata antibiotic
Tdi sanatate Alyssei si de la noi ca si ea are nevoie.......si Iulia avea frisoane dar nu s-a inegrit la fata....doamne ce se face in astfel de situatii ca as muri.
Am pus poze noi in album

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc mult de complimente fetelor! Sunt iar blonda ca asa eram inainte de sarcina... Mi-a luat ceva timp pana am ajuns iar la culoarea de dinainte, iar de greutate ce sa mai spun? Am muncit greu ca sa pierd cele 20 kg din 25 luate. Deci mai as avea 5 dar pe astea nu am de gand sa le dau jos ca as fi prea slaba.
Tony nu e slabutz deloc. Pe grafic e la inaltime la 95% si la greutate la 50% deci e un copil cat se poate de normal. Dar bag in el Pediasure la greu ca sa compensez ceea ce nu mananca. Si pt fiecare bucatica pe care reusesc sa i-o indes pe gat pierd cred trilioane de neuroni. Ma seaca deja. In plus ii plac dulciurile si astea ingrasa dar fara ai da un aport de vitamine si minerale. Asa ca suntem pe fier si vitamine in continuare. Ii fac analizele intr-o luna sa vedem cum e cu anemia.

Tdi ce faci? Deja ma bagi in sperieti. Da un semn.

newmami ramane sa stabilim data. Abia astept sa ne vedem iar. Cat despre manechin si job... Esti scumpa dar cred ca nu au nevoie de babutze ca mine. Iar la alte joburi stii si tu ca ceea ce conteaza e norocul, apoi norocul, apoi prieteni sa nu zic pile, apoi iar norocul.

Simona sanatate piticului.

Dar poza cu Romania ati vazut-o?

Merg s amai citesc si ma intorc.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetelor eu nu mai inteleg nimic din mesajele noastre, ce se intampla de apar atat de alandala?

OlgutaM nu prea pot sa-ti raspund la intrebare ca nu ne incadram in tipar, daca as fi tinut minte care a fost perioada la Andreas ti-as fi spus, ca el asa a inceput cu primii pasi, dar la Bianca...nu mai repet ca stii cum s-a lansat in mers, dar ce vreau sa-ti spun e sa nu te mai stresezi (si stii ca te inteleg ca doar am fost "colege de suferinta") pentru ca aceasta naturalete o va capata cu timpul, am crezut si eu ca nu mai vin vremurile sa o vad pe bia mergand pur si simplu si chiar imi spunea o mamica in parc ca baietelul ei a facut primii pasi de la 11 luni dar abia la 14 luni a inceput sa mearga singur si ca Bia merge mai bine decat el, asa ca n-a pierdut nimic ca a mers mai tarziu. Ti-as spune sa stai linistita dar stiu cum e sa te framanti cand toata lumea iti spune ca e in regula, dar Maya chiar este.

Crissu nu prea poti controla raceala, e destul sa fie in parc langa un copilas care a stranutat si gata ati luat-o, asa ca nu te stresa, se mai intampla. Contribuim si noi cu un bolnavioarei sa se faca repejor bine.

Androix si Bianca ocheste baltile si ii face placere deosebita sa se pliciuiasca cu picioarele eventual si cyu mainile...las-o naibii de casa ca e mai important sa fii odihnita si sa ai bateriile incarcate pentru marea aventura ce te asteapta, nu vezi ca eu din mai ma tot tarasc cu lucrarile si nu mai termin. Apropos, au venit azi si tipu care mi-a pus parchet in dormitor si usa si cel cu mobila. Mobila nu va fi gata azi, ser sa mai vina si maine, dar parchetul e gata mai tb. maine sa-mi puna plintele. Bai ce ti-am impuiat capul

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Uraaaa!!!!! Am net acasa!!!
Si nu de oricare, ci hot vitesse, pentru ca am beneficiat ca studenta de o reducere substantiala, zic eu, mica - zice sotul.

Am citit pe diagonala ce ati mai scris, incerc sa va spun cite ceva despre noi, dar nu stiu cit timp imi ia toate acestea. Sint superstresata!!! Am miercuri dimienata un test greu, din trei capitole luuuungiii la gramatica franceza, si eu am reusit abia sa parcurg unul si un pic. Iar seara am de predat o lucrare de 5 pagini la cel de-al doilea curs si eu inca mai buchisesc textul caruia trebuie sa-i fac analiza critica, ca in asta consta lucrarea. Daca scap vie si nevatamata la cap de ziua de miercuri, promit ca joi nu ma dau nici batuta de aici, de linga voi.

Noi sintem binisor, in sensul ca banii ramin in continuare o lipsa si de aici multe probleme... Bine ca am rezolvat onrorabil cu calculatorul si cu netul si cu inca vreo citeva chestii presante. Fetele sint un pic racite, nu foarte tare, dar suficient ca sa le chinuie si pe ele si pe mine. Pe Tudora am tinut-o astazi acasa, ca tuseste si ii curge nasul tot timpul. Bine ca nu au febra! Eu nu sint bine, incerc sa ma adaptez la noul program si la noile cerinte si activitati, inca nu stiu ce rezultate voi avea, dar usor nu-mi este. Dar asta nu ar fi nimic, daca nu as avea o stare nasoala, de neliniste, de nesiguranta... nici nu stiu cum sa o numesc si inca nu am gasit fundamentul clar pentru ea. Starea e legata clar de ceea ce s-a intimplat la colegiul Dawson. Daca pina simbata, aceasta stare o avem din perspectiva celor 140 de minute de disperare in care am incercat sa ajung la Tudora, de simbata incoace, in urma unor noi informatii aflate aproape din intimplare, nu mai reusesc deloc sa ma calmez. Daca am timp, revin mai incolo cu un alt mesaj, ca poate scriindu-va voua, reusesc sa-mi fac si ordine in idei si sentimente.

Pe scurt...
TDI, imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Nici nu stiu ce sa-ti spun, dar cunosc genul asta de sisteme medicale, am ,,beneficiat'' si eu din plin de unul asemanator si iti inteleg foarte bine disperarea. Sper numai ca totul sa se termine cu bine, sa-i scada febra asa cum a venit si sa nu fie ceva grav.
Andutzy, poate vrei sa spui bb3!! Ca Tudora e bb2 la noi! Da, ne gindim la o asemenea posibilitate, dar deocamdata... teoretic. Practica o rezervam unor placeri mai putin costisitoare si cu mai putine responsabilitati!

As vrea sa mai raspund, dar imi dau seama ca imi lipsesc mult prea multe informatii ca sa mai pot scrie vreun mesaj cit de cit in cunostinta de cauza. Asa ca, ma retrag, in speranta ca voi avea timp sa citesc din urma si apoi sa revin in forta. Va pup pe toate si va doresc sanatate multa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela casa de piatra!

Sa va fericiti unul pe altul pana la batranete, sa va bucurati de Isa si de nepoti
"Drumeti sa fiti pe-acelasi drum
Alaturi unul altuia pe viata"

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Danelutza, la multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Sunt bulibasite mesajele, are ceva legatura cu ora romaniei care mai nou a devenit si ora forumului ca pana acum era a olandei, de unde e admin. Dar acum cica apar mesajele in ordinea cronologica dupa ora ro, indiferent cat e ceasul acolo de unde vin mesajele. Ati inteles ceva?

Elisor, ai zice dupa cat ma vait ca am casa pahar de cristal. Nu e nici pe departe asa. Mai tineti minte programul meu saptamanal? S-a dus in ... luna cu satelitul. Dar era eficient si cred c-o sa-l reiau totusi. Daca reusesc sa trec peste indignarea fara margini pentru prea putinul ajutor pe care il primesc in gospodarie. Adik daca tin programul saptamanal nu mai pot iesi cu Filip nicaieri. Si dupa cum am vazut cu toatele ieri Mihai mai departe decat pe covorul din sufragerie nu-l plimba Daca ii cer sa ma ajute cand e liber incepe sa-mi reproseze ca am boala cand il vad ca sta si de-aia ii gasesc de lucru. Apoi se urneste dar face asa o treaba de mantuiala incat ma face sa revin eu in urma lui si sa fac tot eu toata treaba. Paai unde e "gheseftul"? Asa ca m-am hotarat! Eu am o tantica ccc care vine din an in paste la curatenie si o puneam la treburi mai complicate gen geamuri, faianta etc. Si cand o mai veni o sa-i propun sa vina saptamanal.
Mihai a zis ca sa vorbesc cu socrella ca vine ea "S-o chemi tu pe maica-ta s-o pui sa dea cu aspiratorul! Nu ma pune pe mine sa fac asta! " Si zice pai nu, ca sa stea cu Filip in timp ce tu faci curat. Sen Q veri maci! Eu fac in timp ce copilu doarme, se joaca etc. Problema e ca daca apuc de-i propun (ori una ori alta, cel mai probabil aspiratorul ) apoi daca nu-mi convine nu mai pot sa-i zic ca se supara, ca e sensibiloasa frate, incepe sa plaga si iar cad de proasta cum a facut anul trecut cu rufele. Asa ca mai bine lipsa!

Offf, i-a trebuit ceva dar Filip tocmai a invatat cum sa deskida usa de la sufragerie. Acum se plimba nestingherit prin toata casa. Cred ca realizati ca trebuie sa mut toate cele prin locuri inaccesibile, altfel ma trezesc cu o multime de servetele imprastiate prin casa, sau cu sandalutele lui in pat sau...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput