Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Mey, stiti cat va laudam eu parcul Drumul Taberei, ca e sigur, se pun jucariile la comun, nu se fura… HA HA HA, imi vine sa rad. Ieri i-au furat lui taica-miu traista in care avea scutecele si mancarea fetii. Imi vine sa mor de ciuda, pentru ca la locul de joaca era doar el si alta mamica. Atat ! Ba mai mult, respectiva a zis la un moment-dat ca se duce acasa sa isi schimbe plodul (ca facuse pipi) si taica-miu chiar a intrebat-o de ce nu il schimba in parc. Imediat dupa ce a plecat tipa, ia poseta de unde nu-i Nu mi-e nici de poseta (de fash, din piata), nici de scutecele si servetelele umede, nici de bavetica si biberonul dinauntru. Ma enerveaza ca aveam o palariuta primita de la prietena mea, care se lega sub barbie si ii venea foarte bine Carinei Ma gandeam sa printez cateva afise si sa le lipesc pe-acolo, pe copaci… Sa-mi aduca naibii lucrurile inapoi !

Sambata au venit finutii nostri, din periplul de nunta. Au fost prin Ungaria, Austria Cehia si Slovacia, si sunt stupefiati cat pot fi de ieftine lucrurile acolo. Mey, s-au imbracat din cap pana-n picioare… Si i-au adus si Carinei ceva… o vesta si o rochita (care are asortate o bandana si o posetica) … tare haioase. Mama ce mi-ar mai placea sa scap vreo doua ore prin magazinele astora
Si apropo de dragalasenii : Carina s-a lovit ieri in genunchiul lui ta-su. Noi am invatat-o sa ‘bata’ lucrurile de care se loveste, ca sa ii distraga atentia si sa nu planga. I-am zis si de data asta sa ‘bata’ piciorul lui tati, si s-a aplecat si l-a pupat Mititica !

Am intrat si eu pentru prima data azi pe contul comun. Tare buna idee ai avut, Androix. La fel de buna ideea fetelor (Robotica si Pisik) cu albumul privat. Sper ca acum sa pot baga si eu cateva poze cu Carina…

Androix mor de … unde ziceai ca e reteta la praji asta ?
Wow, OlgaT, ce bine iti sta blonda ! Eu nu m-am mai uitat la pozele voastre demult… si am avut o surpriza tare placuta Iar Tony e o minune… mai ales cum a adormit in carut :)
Tdi, mey, astia n-au minte ?! Poate Alyssa e alergica la una din componentele vaccinului… Chiar nu ii pot face o analiza calumea ?! Doamne, biata de tine. Alyssa sa ii treaca febra si sa se faca bine.
Simona F, sa n-aiba traheita. Mai bine mergi la medic – n-ai altul ? Epidemie de ce ?! De traheita ?! Haida-de ! Eu ma chinui cu traheo-bronsita din februarie si nu stiu ce medicamente sa mai iau
Multa sanatatei puiutilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

OlgaT, intr-adevar Tony e un frumos - nu ca n-ar avea cu cine sa semene - se vede ca e plin de viata! Si sa sti ca dupa toate orele de nesomn si agitatie si tu arati foarte bine! Ai o fatza senina si un zambet cald de care oricine s-ar lasa induiosat!

Ma tot gandeam la gravidutza misterioasa si mi-am amintit ca Tamar plecase spre Romania sa-si faca o operatie de tiroida (ma interesa subiectul atunci) si nu a mai dat nici un semn de multisor... sa fie ea cu pricina oare?

Tina 27+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Simona pui apa la fiert si cand e in clocot pui o ceapa decojita (eventual in 4 taiata), da un clocot, stingi gazele si acoperi cateva minute, cam asta-i filozofia, nici eu nu sunt adepta ceaiurilor dar stiu ca asa-mi facea bunica-mea, eu prefer ceaiul la plic si cu multa, multa lamaie, eventual si un sandwich cu unt si cascaval (mi-e foame si lene), cu toate astea am cules menta din gradina de la tara si ce bine mi-a prins la episoadele diareicioase ale Bibicului.

Cristina sa schimbe copkilu' in parc i-a fost rusine, dar sa fure traista nu, daca o stii pe individa ar tb sa o pui sub observatie, cine stie ce mai suteste, o fi crezut ca da peste vreo comoara
Indura-te si pune o poza cu rochita primita si accesoriile, ca sunt mare amatoare de frumuseti. Aseara eram calare pe corccodilo si savuram pijamalele, doamne ce frumuseti.

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Elisor, chiar n-aveai cum sa vezi mesajul meu pentru ca l-am scris dupa tine! Nu stiu ce se intampla cu DC-ul ca-mi arunca mesajele in spatele celor postate deja.... vezi si tu ca citisem chiar si mesajul lui Chrisdun inainte sa scriu...

Sunt curioasa ce va face cu asta!

Tina 27+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

E clar... ceva se intampla!
Am scris mesajul exact dupa cel al Danelutzei (unde spune ca s-a trezit Issa) si mi l-a aruncat mult in urma!

Tina 27+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Elisor . Acum ma duc sa-i fac ceaiul. Ce bine ar fi sa-l si bea.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Va spun si eu buna dimineata!

babygirl-eu i-am dat ciuperci de mult. Nu tocanita, dar sub diverse alte forme si a mancat fara probleme. dar a mea manaca orice. Am dus-o si la restaurant chinezesc si la thailandez si a mancat ce i-am dat. Numai dupa fructe nu se omoara.

Denisa-de cateva zile tot uit sa te felicit pentru primii pasi ai lui Cristian. Si iti pumnii sa se elimine chisturile alea. Eu zic ca trebuie sa-l lasi in pace sa mearga cum vrea el. Eu am observat ca Maya este foarte refractara daca o oblig sa faca ceva.

Mai chiar vroiam sa va intreb. Copiilor vostri cam cat le-a luat pana au mers bine pe picioarele lor?. maya merge de mai bine de 2 saptamani, dar trebuie sa stau tot timpul in spatele ei pentru ca se dezechilibreaza destul de usor. Am vazut alte mamici, cu pitici mai mici decat Maya (dar deja m-am obisnuit cu asta) ai caror copii merg bine de tot si nu trebuie sa stea chiar tot timpul in spatele lor. ma enerveaza ca Maya saraca incearca clar saracuta sa se ridice in picioare apucandu-se de ceva, dar nu poate. parca nu ar avea suficienta putere in manute sa se ridice. Nu stiu ce as putea sa fac sa-i dezvolt muschii mainilor. Niciodata nu mi-as fi imaginat ca voi avea probleme de genul asta. Intotdeauna cand ma gandeam ca voi avea un copil ma gandeam la griji legate de boli si chestii de genul asta, in nici un caz nu ma gandeam ca va trebui sa ma stresez atata cu chestiile astea care la alti copii vin natural. Stiu ca nu aveti cum sa ma intelegeti ca nu ati trecut prin asta si sper din tot sufletul nici sa nu treceti, dar mi se rupe sufletul cand vad ce usor si natural fac ceilalti copii chestii pe care a mea abia acum le face si nu cu mare usurinta. Apoi vorbeste o groaza pe limba ei, dar nimic, absolut nimic care sa poata fi inteles de noi. Zice mama si tata dar nu cu adresa. De fapt "tata" parca mai zice uneori cu adresa, dar mama niciodata, desi recunoaste clar aceste cuvinte. Intelege extrem de mult din ce vorbim cu ea, dar nu spune nimic inteligibil. Singura chestie care ma multumeste este ca sta bine la motricitatea fina. Este indemanatica, ceea ce nici eu nici sotul meu nu suntem. hai ca v-am innebunit de cap. Nu ma luati in seama, dar nu prea am cui sa ma plang, pentru ca sotul meu este foarte clam, zice ca le va face pe toate atunci cand va fi pregatita.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Tot pe-aici...
Sa de-a naiba daca nu-s chioara, adineauri n-am vazut mesajul tau Flore, da, uite ca nu m-am gandit sa nu folosesc sapunul, desi mi-a spus dr. alta data, mi-a recomandat si o...ceva, romazulan, parca se cheama, dar n-am gasit. Mersi
Draga de Maya, a avut cele mai bune intentii sa imparta si cu bb ce are ea

Simona sa fie de leac!

Tdi ai vreo veste? Cum mai este Alyssa, nici o imbunatatire? Hai, spune ca e ceva mai bine...pls

Astept sa vina mesterul cu mobila sa-mi termine ce am comandat acum 8 sapt. A venit acum 2 sapt. si mi-a spus ca vine a doua zi, mereu m-a dus cu presul si nu mi-a raspuns la telefon sau vezi doamne nu ma aude si texte si scuze de mi se face greata. Azi mi-a promis 100% ca vine, tare curioasa sunt , daca vine totusi si termina am un leac pentru cojocul lui, de abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Androix ochioasa praji, dar ingrasha rau, sau acuma pe tine nu te mai intereseaza dieta ?!
ChrisDun e bronzata natural , iar pe burta lui tati ii place sa stea, ca sa-i faca masaj pe spate, deh... tzine fata sa aiba corp de manechin, masaj pentru celulita
Simona sanatate multa lui Dragos
Tdi sanatate Alyssei , ufff, mititica tot bolnavioara.
Florentina multzumesc , e domnisoara mare, acushica pleaca singura la discoteca
Uff, dispar ca s-a trezit

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

E ciudat rau DC azi, acum vad 3 mesaje de-ale tale, Flore, p-al meu l-a mutat sa le faca alor tale loc pe pagina trecuta , apareai cu ultim mesaj dupa Daniela si cand colo nu-i, cineva nu si-a baut cafeaua azi

Mergi la inceput