Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ALIA asa-i??pupici de la cele pt bb maya!

AMISS_ZIP eu nu pot da sfaturi ca nu am patit si nu stiu!dar pot sa-ti tin pumnii sa-ti fie bine!pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Am un inceput de MASTITA ! pete rosii tari pe sanul stang, dureri de dimineata si acum am si febra 37.7. Nu stiu ce sa fac!!
Daca ma mulg pana dimineata imi trece? sau nu scap? Ce antibiotic trebuie sa iau? Ii mai dau sa suga din sanul respectiv???

Of! Cine mai e pe forum???

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

mulge la dush caldut la fiecare 2 ore! La mine s-a blocat un canal galactofor si numai dupa 2 zile de muls a trecut durerea. Stateam noaptea mai mult pe la dus!!! Puner dischete demachiante inmuiate in apa la congelator ( dar nu cu foarte multa apa) si aplica local pe locurile dureroase. Daca le inmoi prea mult te vei uda prea tare. Daca le aplici local nu racesti.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Amiss

Eu,... patzita! Gicutza ti-a spus exact ceea ce am facut si eu! Ca antibiotic, eritromicina! 2 la 6 ore!(dupa 2 zile, 1 la 6 ore, apoi continuat pana la 5 zile, chiar daca ti-a trecut!) Nu intrerupi alaptatul, incepi cu sanul cu pricina (cum a zis Gicutza) si nu-l kinui cu mulsul!!! cica ii poti face mai rau!

Multa sanatate!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83962" target="_blank">Poveste Razvan - Stelian si Poze

Mergi la inceput

Am vazut toate pozele si filmuletele!

Sa va traiasca puii superscumpi: Mikiion, Raalucutza, Inaioana, Magghy, Luana, Carminabulina, Gabi25, Mirage, Amiss_zip, Diana79, Adib, Puiudana, Ellax, Vivighe, Arleena, Mihaela, Doroti, Camelia.T, Florypop, Lyly809, Gicutza, Irinaghita, .... Sa fie sanatosi ca m-am topit uitandu-ma la ei...(sper sa nu fii omis pe nimeni - insa, cu siguranta, nu am vazut nici un bb care sa mi se para "obisnuit"...; toti sunt dincolo de limita normalului de frumusete!

Carmina, Miki, Arleena, Amiss, (parca mai era cineva...) am pus filmuletzele si de mai multe ori ... acum inecrcam sa "copiem" si noi materialul didactic!!!

Shoricutza, , poze?! ...sau sunt si nu le vad

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83962" target="_blank">Poveste Razvan - Stelian si Poze

Mergi la inceput

Carmina inimioara este pt donatia catre Mirela (barby) ... din cate stiu, tu ai donat la Seby... daca nu am dreptate, si nu ti s-a dat inimioara pe nedrept, uite, ti-o dau pe a mea:!
P.S. Sunt atat de trista ca o persoana atat de complexa, ca tine, cu atat de multe suferinte depasite cu succes, cu o asemenea minune in bratele tale ... se declara atee cu atata convingere!!!

Iti respect credinta, opinia, mentalitatea, dar mi-ar place enorm sa-ti pot sugera cateva exemple ca Dumnezeu exista, ne iubeste, si ne dovedeste asta chiar si celor care nu credem in El!

Mergi la inceput

dolcebaby Din pacate am auzit cateva cazuri de disparitie brusca a lactatiei! Din cate stiu eu, se intampla in urma unor traume fizice sau psihice! Sper ca nu e cazul la tine!

Mai incearca, poate reapare! Din experienta mea, la muls nu scoti cat suge bebe! Daca imi permiti, am sa-ti spun ce-am facut eu in concediu, cand am devenit deznadajduita ca nu mai scoteam la pompa cat sugea bebe Sara (ramas acasa): am supt eu (Scuze fetele si baietii, poate pare gretos, dar scopul scuza mijloacele) - am niste "kestii" elastice si lungi, gatul - si el la concurenta, si am putut face operatiunea, incomoda, dealtfel! Daca ti se pare nepotrivit, scuza-mi sugestia! Daca nu, poate e o modalitate de a vedea daca mai iese ceva (aaa! si e metoda f f sigura de stimulare a lactatiei! dupa aceea, sa te tzii!)
Mult succes si sanatate!

Eu zic sa nu disperi, chiar daca nu mai reusesti! E bine ca ai avut si pana acum! Si nu e vina ta! Important este ca puica ta sa fie sanatoasa! SI va creste astfel si cu lapte praf!

Mergi la inceput

Revazut poze...

Bebei-de-bebei: pui de Roxana-claudia, Cypcos, Abibranza, Nastad, Daryana, Anileda . Sa traitzi cu totii si sa fiti sanatosi!
Ma-ntreb uneori cine are sa cistige luna aceasta concursul superbebe (pt ca sunt 100% sigura ca va fi o cireshica, mai ales in prisma mobilizarii grozave a livezii!), insa va delcar pe toti cei care participati invingatori!!!

Ma-ntrebam ce mai fac gemenele Aldei ... Oare cum se mai descurca?! Mai alapteaza... a inceput diversificarea...?!

Luana ! Spor la treaba (poate te muti si la noi, dupa ce termini la tine...)

Multi pupici virtuali tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

amiss, shori, alia, lily va multumesc pt sfaturi voi incerca cu toate ca mi-am cam pierdut speranta...l-am pus pe sot sa traga si nimic, nici o picatura

amiss imi pare rau , sper sa rezolvi situatia cu sinii cit mai repede si sa nu fie nevoie de antibiotic

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Neata ciresici

Angelica, multumim pentru aprecieri. Si eu am vazut toate pozicile de la ciresici si sunt niste frumuseti de bebei.

Amiss eu am luat paracetamol pt. febra unul dimineata si unul mai pe seara pentru ca nu scazuse. Aveam 38 si ceva. Obligatoriu alaptezi in continuare, cum ti-au spus si fetele, incepand cu sanul afectat. Muls cat mai mult dupa fiecare masa, chiar daca ti se pare ca nu mai iese nimic, mai muti pompa de la un san la altul. La un moment dat a iesit un lapte gros ca o smantana si mai galben, ca un dop, dupa care s-a mai ameliorat situatia. Eu am luat si oxacilina de 500 una la 6 ore. Pot sa-ti spun ca mi-a trecut pana a doua zi, dar am continuat oxacilina trei zile.

Pupici

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Multumesc Gicutza,Lacra, irina, angelica, raalu .

Acum ma simt mai bine. Sanul e mai moale. Poate am ceea ce zicea Lyl : canal galactofor infundat. Am stat aseara sub dus o ora, apoi am trezit-o pe puiu sa suga la 2.30 apoi m-am trezit abia la 6 din pacate, am pus-o sa suga, apoi iar la 8 si iar la 10 si apoi iar la 14.30. Dar sugea la el f f putin si apoi se burica de nu mai stiu cum sa o tin! Cum i l-am pus in gura parca sta pe arici!! Nu mai stiu ce vrea, ba caca, ba sa garaie...dar nu sta locului de loc la san. Cand o mut la sanu bun...curge laptic si se burica la inceput apoi suge mai mult timp.

Mai am o senzatie usoara de durere, fara sa ating, si mai am senzatie de durere si la atingere, chiar mai acuta.

Daca nu vrea sa suga la el ca fec? Cu pompa nu am reusit sa scot de la el decat 20 ml dupa ce am pus in prealabil comprese fierbinti facute cu fierul de calcat.
Nu am mai avut febra de aseara. Sper sa isi revina.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput