Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Mihaela am uitat ce era cel mai important: SARU-MANA PENTRU SFATUL CU BIBERONUL!!! Este excelent si chiar functioneaza!!

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Amissnu e cu burete. E asa de primitiv si nici nu a fost prea scump. E un colac de plastic ( ca cele de la mare) invelit in acea captuseaa colorata.... Am luat asa pt ca cele plate.... nu aveam nici o sansa , pt. ca Marc nu se omoara cu statul pe spate. Si nici pe burta.... trebuie sa aiba putin capul ridicat.... Chiar si in carucior. De aia il plimb doar in scaunul de masina.... Copil mofturoa....

Despre sani.... la mine e si mai elogvent. Unul din sani inca e umflat ca la inceput, are mult lapte dar din acela mai lichid... Celalat e mic , dar culmea sta la Marc la el si cate o ora... si eu ma gandeam ca nu are lapte si ca doar sta din obisnuinta... Mai ales ca la el nu am scos niciodata mai mult de 30 ml cu pompa... La cel plin scot si 120 ml....
Insa cand il scot brusc de la san, ii gasesc gura plina..... cu lapte din acela gros, care iese mai greu, dar iese.... Asa ca nu conteaza cat sunt de umflati. Acum sper sa se egalizeze dupa ce incetez cu alaptatul, ca e penibil...la un san marimea 1 la celalat marimea 4...

In acest film darama patul....www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20060829" target="_blank">film

Mihaela

http://mionita.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Carmina
Poti sa ma injuri dar eu am murit de ras cum iti spionezi tu musafirii .Cred ca eu nu as avea tupeu sa le spun nimic.Cu calirea si eu patesc la fel , zice lumea ,adica si medicul de famile ,ca e o mare inconstienta.Cert e ca am observat ca atunci cand imi e frig mie la cap imi e frig ultima data si mi-e frig la temperaraturi foarte joase.

Gicutza,
Pupam copii pupaciosi ,sunt emotionanti.
Luana
vad ca somezi ,te-am intrebat de
saltelutza aia de la chicco.

Virgi ,
daca ajumgi pe acasa verifica=ti PM-ul ,poate ne vedem

Carmina,ce are masutza aia de la neonato deosebit ,da-ne si noua o poza cu ea de pe net .Nu-i cam scumpa?

Dolce
Eu zic sa bei cam 2 litri de ceai chimen si anason si baga si o pompa .Daca se poate si somn.

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ELLA ,celestin seamam cu tac-su tooot!de la buric in jos!ca restu-s eu!poate nu se vede din poze dar in realitate asa e!poate cand mai creste se mai schimba dar acum e leit ma-sa!pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Sunt singura vreo doua saptamani de azi inainte. CIpi e plecat ...
of! cate refresh-uri am sa mai dau pe forum ...

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Amiss,nu esti singura esti cu Petra .
Ralucutza,v-am studiat aseara pozele.Si eu zic ca seamana cutine Celestin/

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dolce, eu zic sa te mulgi la dus, sub apa calduta sa stimulezi un pic lactatia, la mine asa a revenit, doar ca eu n-am avut niciodata prea mult
Shori, noroc ca ai amintit din nou de Nutrinatal, si eu o sa caut
Mag, bine ai revenit, scrie-ne despre calatorie. Nikita e bine?
Bulinuto, sa stii ca si eu sunt ignorata rau, in special de sot, asa ca, m-am decis sa ma rasfat singura Dragul de Mihnea, sper sa fie un episod scurt asta cu slabitul, din pacate nu-ti pot da nici un sfat decat sa mai consulti totusi inca un doctor, dar nu un oarecare...
Masuta Chicco a primit-o Moaca la botez, asa ca, nu avem preferinte si nu facem nazuri
Gabi25, minunata poza cu fratii, niste dulcei amandoi.
Si pozele Gicutzei sunt grozave. Mai, parca as mai face un bebe, sa-i vad impreuna, pe Alec si inca unul draganindu-se

Alia, pe tine te salut pur si simplu

Mikiion, interesant album, dulce puiul!
Mihaela.f, asteptam sa ne documentam mai mult cu diversificarea, eu raman pe suc morcov-mar, cam 50-60 ml pe zi pana la mijlocu' lui octombrie ( na' ca nimerii porecla Luanei cu ziua ei de nastere, hihihi)

Moaca are rosu in gat, de-aia incepuse sa-mi cam vomite de aseara si sa repete figura dupa fiecare masa... sau, mai exista varianta sa nu-i placa sucul de portocale, acum portocalele nu-s prea grozave. Asadar, am ramas la suc de morcov cu mar, merele luate de mine din livada de la Voinesti si morcovi din aceia mici si dulci gasiti cu mare greutate. Pana la 4 luni si jumatate nu-i mai dau altceva, raman si la Humana1, tot atunci trec la Humana2.

In plus, ii dau o fiola de vit. C la 2 zile, imi ramasese o cutie pe stoc, am auzit si am citit si p-aici ca nu se mai gasesc
Azi am trecut la pampers nr.4, chiar daca nu avem decat 6550g, pentru ca nr. 3 il strange pe Alec.
Va pupam pe toate si pe toti bebelushii scumpi!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Lacri ai un ochios foarte dulce. De ce asa putine poze? Mai vrem

Alia asa este sory. Sunt cu Petra o minune mica de care ma bucur in fiecare clipa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Am un inceput de MASTITA ! pete rosii tari pe sanul stang, dureri de dimineata si acum am si febra 37.7. Nu stiu ce sa fac!!
Daca ma mulg pana dimineata imi trece? sau nu scap? Ce antibiotic trebuie sa iau? Ii mai dau sa suga din sanul respectiv???

Of! Cine mai e pe forum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

amiss nu ma pricep prea bine ca eu nu am alaptat la nici unul din bebelini. Dar uite ce spune Marin Ciobanu:

"Mastita este o infectie a sanului, nu a laptelui; de aceea, laptele nu este periculos pentru copil. Intreruperea temporara a alaptarii poate incetinii vindecarea sau duce la alte complicatii. Alaptatul trebuie continuat pentru golirea sanilor. Cu tratament precoce, mastita se vindeca in cateva zile. Daca nu este tratata se formeaza un abces, care va necesita o mica operatie pentru a-l drena.
Tratamentul include antibiotice, repaus la pat, alaptare frecventa (la 2-2 1/2 ore) oferind prima data sanul afectat , lichide pentru a satisface setea si medicamente contra durerii. Antibioticele vor modifica culoarea scaunelor copilului."

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

Sa traim bine!

Mergi la inceput