Amant sau amanta
Raspunsuri - Pagina 12
X-ray spune:
draga mea lorellay inainte de toate esti o femeie fffff speciala!adica frumoasa,desteapta,descurcareata si o mamica model!
asa ca oricand iti mai vine cate un gargaune posteaza aici cu incredere si zboara el de unde a venit.
singurul lucru este sa treci peste zilele in care toate par negre,fara sa iei decizii de care apoi sa-ti para rau.zile de felul asta avem toate si pe fiecare ne apuca fobia de care suferim:unele mananca prea mult,altele se apuca de fumat,altele suna barbatul pe care nu ar trebui sa-l sune...etc
sunt doar niste zile care trec,conteaza sa nu uitam de ce avem un cap pe umeri.iei ,barbatii ,se leaga de scuza ca au gandit cu celalalt "cap", noi cateodata nu avem nici o scuza.
desi nu am copii inca(dar lucrez mult in sensul....)sti de ce mi-e frica cel mai mult?sa nu-i fie rusine vreodata copilului meu cu mine....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Ramona J spune:
Lorellay felicitari pentru decizie.
Personal cred ca ti-ar fi fost si mai greu in postura de amanta. Daca acum te simti singura, cum te-ai simti cind el pleaca de linga tine sa fie cu familia adevarata?
Esti tinara, esti frumoasa... Faptul ca ai un copil e un atu pentru tine. Cei care se sperie de copil nu merita atentie si deci scapi de ei dinainte, macar nu iti trebuie luni sau ani sa-ti dai seama cum sint.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
danet spune:
Eu cred ca e mult mai simplu sa fii amanta. Nu trebuie sa fii mai frumoasa sau mai desteapta decat nevasta , doar mai aranjata ( si nu e greu tinand cont ca intalnirile sunt programate ) mai amabila ( ce mare lucru , il vezi din cand in cand , poti sa-ti tii gura )si sa il adori constant ( sau sa te prefaci ca e asa ).
Ca nevasta ( sau partenera de cursa lunga ) relatia e mai greu de gestionat... Poate de aceea sunt atatea femei cu vocatie de amanta , cere mai putin efort.
Eu stiu cateva amante care au trecut in tabara nevestelor ... acum se intreaba de ce au facut-o !
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by danet
Eu cred ca e mult mai simplu sa fii amanta.
S-ar putea sa fie mai simplu ( eu nu cred) dar este mai dezonorant pentru tine ca om.
Sa fii amanta, oricit de generos si dezinteresat ar fi aportul tau in viata unui barbat ce se descrie ca fiind nefericit reprezinta o forma de dispret fata de semenii tai, dispret spoit cu intentii bune ( intentiile bune paveaza si iadul, dupa cum ar spune unii...)
Am mai scris si mai inainte, eu nu doresc sa judec oamenii si cred ca fiecare face ce vrea cu sufletul lui.
Accept in preajma mea prietene ( ma refer la cazuri reale) care sint doar amante sau sotii cu amanti si in afara ca le spun ca nu e bine, altceva nu fac, serios vorbind nu e treaba mea sa intervin in cursul vietii lor pentru ca eu nu sint "mai mare ca viata" si nu consider ca cineva poate cu adevarat sa opreasca pe altcineva din "pacatul" lui, oricit s-ar stradui.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii