Amant sau amanta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by lorellay

Cred ca sunt disperata....NU MAI VREAU SINGURA!

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

lorellay, scumpa mea, nu te balaci in mocirla doar ca sa ai pe cineva linga tine asa, oricum.
Eu aveam o cunostinta care se incadreaza la capitolul "cine nu are batrini, sa-si cumpere", si care-mi spunea "ce-i al tau e pus deoparte"!

Si ca sa raspund si la intrebarea ta initiala: NU se merita sa fii amanta cuiva. Sau te multumesti cu second best? Cu firmiturile lasate de alta?

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Din pacate disperarea este cel mai mare dusman al omului. Multe lucruri facem din disperare, de care ne pare rau dupa aia.
A fi amanta nu inseamna ca nu mai esti singura. E mai rau. Esti tot singura, dar tanjesti dupa cineva in carne si oase.....

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Poze noi cu Tiberiu

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Textul asta zici ca e scos din Baiesu gen Dragoste Bolnava
daca nu ai citit inca , Lorellay iti recomand . E un Caragiale al secretarelor , al lui Nelu , Mimi, Lola si Gica .
Cred ca-ti trece , dupa ce ai sa lecturzi povestirile si-ti vei da seama de absurdul situatiei in care te complaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
Originally posted by spic de grau
de ce nu incerci printr-o agentie matrimoniala? Poti incerca chiar una straina.

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

mi-ai luat vorba din gura,era postul meu initial...dar m-am razgindit! oricum in orice relatie exista un risc,una din prietenele mele s-a casatorit in U.S.A.,nu stia prea multe despre tip,tot timpul se gindea daca nu...ma duce la produs(scuze dar real) cumva...si acum au 3(trei ) baieti si nu mai concepe sa traiasca in rominica,nu pentru ea ca e fripta de doru' casei, ci:ce o sa zica fiu-meu cind s-o face mare ca l-am adus in rominia...(si s-a dus in "recunoastere" o luna )si cu exemple pot continua multi,oricum totul e o loterie la o adica,mai mult sau mai putin!!!
bafta multa deci si mai ales cum spuneam nu dispera si ai rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lorellay tu nu esti singura pt DD! tu-l ai pe baiatul tau.
si apropo de amanti si amante hai sa va povestesc una tare de tot.
o vecina de-a noastra trecuta de 60 de ani a fost pe vremea lui ceasca genul de pupatoare de funduri comuniste sus puse,si genul de scorpie cu"relatii",femeie cunoscuta in oras pt caracterul ei de mare grandomana si mai ales pt cat era de scarba.asa a ramas si acum numai ca nu mai are aripile comuniste.asta e nerelevant oricum.
si cucoana asta de care va povestesc,pt ca avea si are un sot mai slab de inger si care era undeva la mii de km in urma umbrei ei ca asa vroia ea,avea diferiti amanti cu"functii" comuniste.cu unul chiar mai serioasa treaba ca a durat vre-o cativa ani.
cu sotul ei (teoretic)ea are un baiat (acum are si acesta vreo 40 de ani)si baiatul ,cand veni timpul lui, se hotareste sa se insoare....fata de familie buna dar inca nu se cunosteau cuscrii.cu cateva luni inainte de nunta cuscra mare descopera in cuscru mic vechiul amant....si iese povestea la suprafata.
morala:familia ei si nici nora nu le calca casa lor,fiul din ce in ce mai putin.incearca si acum masa de craciun,dar imi inchipui cat e de jenanta....
asa ca nu se stie niciodata ce surprize ne rezerva viata si cand platim pt deciziile care le-am luat si au afectat viata altora....
pt tine lorellay exista pana si aici pe forum subiecte cu parinti sau persoane care sunt singure,exista atatea locuri unde poti intalni pers singure si speciale....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alina, sper sa nu fie cuscrul tatal baiatului... adica sa nu se fi casatorit cu sora lui!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

alina, e cea mai tare poveste cu amanti pe care am auzit-o vreodata

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Poze noi cu Tiberiu

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Lorellay, exista in mare 2 variante pt tine daca intri intr-o astfel de situatie. Una, sa zicem 'fericita' pt. tine (dar nu si pentru familia lui), sa isi paraseasca sotia si sa ramana cu tine. Aceasta varianta este foarte rar intalnita. A doua, cea mai probabila, sa-ti investesti timpul si sentimentele intr-o relatie fara viitor, care te va indeparta si mai mult de ceea ce doresti, o relatie adevarata, linistita si pe fata, deci o noua familie.
Nu te lega la cap fara sa te doara!

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ramona j tatal fetei era amantul cu care mama baiatului,vecina mea, avusese relatii cativa ani in trecut.va dati seama ca se intalnesc si acum macar odata pe an ce penibil e!!!!!!!
pai eu de fiecare data cand o vad ma apuca rasul,dar ea e si acum atat de figuranta si deplasata pt varsta ei,mai ales ca in actuala societate e un nimeni!
"se intalneste munte cu munte..... dar om cu om" spune o vorba din batrani si are dreptate maaareeeee

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nici nu mi-ar trece prin cap sa las pe cineva fara familie. Mi-au trecut gargaunii... mi-ati facut un dus zdravan.Nu stiu daca era nevoie...pentru ca nu cred ca as fi putut oricum sa fiu a doua roata...
Ia sa nu-mi plang de mila...doar sunt CEA MAI FRUMOASA si CEA MAI DESTEAPTA.Nu asa trebuie sa zicem toate?

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput