colectionari - de ce?
Raspunsuri - Pagina 3
William spune:
Eu am colectionat cand era mic creioane cerate, imi placea mult sa colorez si mereu ii ceream mamei sa imi ia asa ceva, acum m-am pus pe colectionat pietre pretioase, si credetima ce e marfa, acum caut cristale de stanca care sa fie bine slefuite:P. Pentru papusi incerca pamatuf din ala de la pronto s-ar putea sa mearga
aschiutza spune:
Maraki, exista la magazinelecu de toate sau cu nimicuri (in Germania) o rola cu un fel de strat ca de plastilina.Eu il folosesc sa adun firele de par si praful de pe canapele de plus. Nu lasa urme, se curata sub jet de apa si se poate refolosi. Mai este un fel de rola cu o foaie adeziva care se rupe dupa ce se umple de praf. La terminarea rolei, trebuie alta cumparata, de aceea eu prefer prima forma de rola, numai ca e mai greu de gasit.
Eu in copilarie am colectionat tot ce se putea colectiona: timbre, servetele, pietre, cutii chibrituri, etc. Timbrele mi-au ramas cel mai mult in suflet si invatam mult din ele: despre tari cu nume ciudate , omenei de seama (asa numeam eu celebritatile), plante, masini. Crini, poate incerci sa o entuziamezi pt timbre. Spune-i povesti despre ele. E unul dintre hobbyurile pe care poti sa le ai pina la batrinete! Dar e si unul dintre cele mai scumpe - de aia eu nu mi-l permit deocamdata.
Hehe si acum imi aduc aminte de timbrul portocaliu cu Decebal si de sarpele de la Constanta, iar daca inchid ochii vad colectiile favorite. Si imi aduc aminte ce tragedie cind maica-mea mi-a aruncat pietrele mele frumoase (si care umplusera tot biroul in locul caietelor de scoala ).
---------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar