Inimioare de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 28
Dianami spune:
La multi ani, Laura! 
Sa fii sanatoasa si inconjurata de dragostea celor dragi!
Pupam mamica frumoasa de strumfi! 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Fetelor, iertati-ma ca am fost asa suspicioasa ieri, dar numai belele am avut.
Motivul supararii mele a fost ca hard disk-ul mare a facut un scurtcircuit. Aveam acolo tot ce era mai important
, filme pt. copii, pozele, licenta mea, carti, muzica pt. copii...tot. E in service, au zis ca incearca sa-l repare, daca nu merge poate recupereaza ceva.
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
hristina spune:
Avem album NOU: SEPTEMBRIE 2006
Acusor, felicitari!
Tot pe podium este, cum mai zicea cineva. 
Emaaimee, Hristina, Andreea, felicitari pt. vocabular! F. bogat! Cel putin Victorita m-a dat gata.
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Laura, multumesc frumos!
Astept cu sufletul la gura ziua de luni sa vad ce reusesc la service. Am mai patit-o cu pozele, le-am pus pe cd-uri, dar tot ce era acolo nu puteam pune. Nu m-am gandit ca pot pati asa ceva...
Toata lumea cand o vede pe Iulia la mine in brate zice ca-mi seamana...dupa ce apare si tati unii au impresia ca eu nici nu am fost de fatza
. E febletea lui, o smotoceste toata ziua iar ea isi face de cap cand sta cu el acasa
.
Petrecere frumoasa astazi! Aveti invitati? Sau sarbatoriti in 4? 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
nicoll_mada spune:
salutare la toata lumea!Iata ca am venit de la serviciu si inca imi astept sotul sa plecam la Codri.Si fiind acasa...ma trage ata "la copii",adica aici,la noi pe forum.
Laura eu nu mai gasesc reteta de ficat,te rog daca nu te superi sa mi-o scri si mie,Codruta papa de mult ficat,dar sa i-l dau si combinat cu legume.Multam'!
Simona
FELICITARI plimbaretului,acum sa te ti!!!
LAURA
LA MULTI ANI!!!sa fi sanatoasa,fericita inca pe atat cat ai fost pana acum si tot binele din lume!
Hristina felicitari vorbaretei!Este intr-adevar foarte variat vocabularul!
Vad ca si Victoria are pasiune pt fire,prize si calculatoare..La fel si Codruta.Stiam ca asasunt marea majoritate acopiilor,dar nu prea inteleg...oricum,e o dulcica!!!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Dianami spune:
Cuscra, felicitari pt. performantele baiatului!!! De-acum o sa pape tot mai mult bucatele
, iar despre mers...sa te tii de acum!
Nici Iulia nu merge singura decat 2-3 pasi, inca ii este teama daca nu se tine de ceva. Asa ca si noi suntem intarziate
(apropos, Laura
, nu sunteti singurii).
Pe Iulia am filmat-o pe miniDV. Trebuie sa cumpar nu stiu ce cablu sa pot transfera in computer, dupa ce se umple caseta.
Mi-a crescut fata, nu mai e grasana, s-a lungit mult...ne topim dupa ea
. E o scumpa si ne umple viata de bucurie.
Multi pupici lui Mario cel nazdravan! 
Anca, multumim! Nici Oani nu e mai prejos
. 
Kasi, ce nazdravana frumoasa ai! Informaticiana o faci, nu? Ce i-ai dat sa pape in ultimele poze? Pupam mozoliciul
!
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Simonaci79 spune:
Buna ziua tuturor!!! Doamneee ce vreme e afara!!!!! Tare urat!
Dania.Nicol- multumim mult de tot!!
Emaaimee-da, asa ziceam si eu, sunt fericita ca nu mai tb sa suport!! Mai am eu parte de ciocniri de la cumnate, care sunt la fel sau mai rau decat soacra dar macar acumpot sa raspund cu aceeasi moneda fara sa-mi mai fac procese de constiinta.... Pupici si sper sa nu mai aveti nici o problema!!!!
Monica- felicitari pt baiatul sanatos si dintos si tinem pumnii sa iasa repede maseaua vinovata!!!! Si spor la cumparaturi! De ciorapei am tras eu cu ochiul si am inteles ca au, deci o sa caut si eu. Zici ca sunt si cizmulite frumoase? Spune-mi si mie te rog daca gasesti ceva interesant. Eu voiam sa merg azi in recunoastere ca maine suntem cu concursul dar la cum e afara si mai e si repetitia pt francofonie... merg maine si sper sa am timp sa le rezolv pe toate!
Vali- ca mi-am amintit! M-am uitat si eu pe site si nu concuram in acelasi timp. Nici Mario nici David nu sunt de la 11 ci in seria de la 11.15, dar Mario e chiar in prima grupa si voi cateva grupe mai incolo, deci nu concureaza baietii unul impotriva celuilalt... Succes mult si ne vedem maine acolo!!!!
Kasi-Wowwww ce vocabular bogat aveti si ce fetita isteata!!!!

Felicitari si pupam fata dragalasa!!!!!!
Anis- pai prea mult nu mai creste acum piciorusul intr-un timp asa scurt, deci ar tb zic eu luate numai cu un nr mai mari, dar tb sa tii cont si de ciorapel mai gros pe care il pui iarna... Fa si tu o simulare de ciorap si incearca sa o incalti, sa fie putin lejere, dar nu f...iti spun din experienta ca eu am o pereche de pantofiori cam mairi pt Mario si cu ei nu prea merge deloc ca le tarsaie varful pe jos.... Spor la cumparaturi si tie!!!!
Simonaci79 spune:
Andre_ea- multumim mult pt urari! Felicitari si voua pt vocabularul bogat!!! Pupici puiului istet!!!
Monai- imi pare tare bine sa mai aud vesti despre voi!!! Pupam Sariciul sa iasa repede dintisorul si sa doarma fata bine!!!!!! Si eu sper sa scapam cu o singura pereche de cizme din iarna, eu am niste bocanci-ghetuta mai maricei pt la primavara, asa ca poate am noroc, mai ales ca i-a luat o prietena a mea fetitei cizme cu 1 mil!! Deci daca ne tb vreo 2-3 perechi.... Pupici, spor la tb si te asteptam cat de repede poti sa ne mai dai vesti despre voi!!!
Diana- ma bucur ca esti mai binedispusa azi, si imi pare rau ca iar ai patit-o cu hardul.... dar ce se intampla de o patesti asa des? Ca prima data ai perdut pozele fetei.... Nu cumva e prea plin? Sau a fost ceva cu curentul??? Succes si tinem pumnii sa rezolvi repede problema si sa-l poate repara sa nu pierzi nimic!!!
Dianami spune:
Fetelor, am cumparat o carticica tare interesanta, o caut de aproape un an prin librarii. Se numeste: "Jocuri pt. copii de la o zi la 6 ani", de Anne Bacus.
Uitati un joculet pe care l-am jucat azi:
Toboganul
Construiti un plan inclinat, folosin d o carte mare sau o coala de carton gros, sprijinita de o perna. Apoi dati-i copilului o jucarie sau un animal de plus ce se poate rostogoli pe aceste "tobogan".
Iulia s-a distrat cu acest joculet, mai ales ca ploua si stam in casa.
Sunt dragute, simple si se pot juca in casa, la plimbare, oriunde.
Daca sunteti amatoare, va mai scriu.
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)