Inimioare de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 27
dania.nicol spune:
Simonaci79 - Felicitari Mario . Bravooooooooo 

Multumim pentru felicitari. Toti copilasii sunt niste invingatori 
Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute
emaaimee spune:
Diana,am uitat
v-am vazut si eu pozicile.sunteti f frumosi,iar mica si mai si
va pupam si poate iti trece supararea.
l-am vazut si pe Sebi cu Spiderman&mami
Simona,mersi.si eu zic k trebuie un sub separat k nici eu nu zic k sunt perle,sunt rautati de care m-am saturat.tu ai scapat,ia partea buna.
Laura,uite despre perle-sageti de bun simt
dar sa ne inveselim mai bine.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Monica-Elena spune:
Gata fetelor de ieri de la pranz nu a mai facut temp. Maseluta sta sa pocneasca.
Am fost ieri singurica la baby expo si el a stat cu tati acasa dar azi il duc s aii iau cizmulite sa le probam.
Pupam invingatorii

hristina spune:
Cuscra draga, LA MULTI ANI fericiti si sanatosi, alaturi de minunile tale si de sotul iubitor!
Sa ai parte de tot binele din lume ca il meriti!
Beau un pahar de ceva in cinstea ta!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
Si acum sa va enumar ceva din cuvintele Victoriei:
eta(suzeta); icla(sticla); Eia(cheia), detea sau ditea(mingea); apa; aba(laba ursului); papu(papuc); papa; nani; tatate(tataie) ;echi(ochi); muma(musca); daci sau taci(taci); bubu(becul);au; ade(arde);ars; hapu(hapciu);pa; cah( la ca-ca); buf;poc;gata( mai ales cand se termina ceva zgomot); nenea; apu(capacul);bababu(babau)
- canta( pu-pu-pup); face pa si bravo; striga la toate intrerupatoarele"Da-da"( de la interfon)
- imita cioara, gasca, rata, cutu,calul, magarul, ursul(mo-mo) , soricelul(chi-chit sau ti-tit), vaca, porcul(poc), maimuta( o striga Cita; Victoria se scarpina in cap si zice u-u-u-u)
-Chiuie (iu la muzica populara si vrea sa pocneasca din degetel; la cealalta doar danseaza , mai mult cu manutele)
-stie unde sunt ochii, nasul(apasa pe el si zice tit-tit; sau il arata daca o intrebi unde este rusinica);gura ;urechea; cercelul(il cauta si pe sot de cercei si zice"n-am" ca l-a auzit pe el spunandu-i ca nu are);dintii(ni arata si pe sub barbie); degetul
-ia periuta de dinti si si-o baga in gurita, ba , mai mult, ne-o indeasa si noua pe gat; arata cum se spala pe corp sau ia o carpa( sau hainele noastre) si spala pe jos cu ea
-trage matura si farasul in mijlocul casei si face circ cu ele
Pe masura ce-mi mai amintesc , va scriu!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
anis spune:
Fetele..daca sunteti acreva azi aici..
Am si eu o amre nedumerire.
Am luat ieri 3 perechi incaltaminte.O pereche bocanci, o pereche ghete neimblanite si cizme imblanite, toate marimea 21.Ingrid poarta 20.Acum nu stiu, fiindca ma duc si azi o fuga..sa ii i-au cizmele cu 2 nr mai mari?
Cam cu cat le creste piciorul in 2luni de ex?
AniS
22+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
Anis, buna intrebarea! Si eu vreau sa stiu raspunsul, mai ales ca eu merg la Baby expo fara Tudor si sper sa nimeresc incaltaminte potrivita. Tu de unde ai luat?
Wowww!
Hristina ce de stie sa zica Victoria! Desteapta lu' mama!
Felicitari pentru primii pasi Mario!
Laura! Sa fii fericita alaturi de sot si shtrumfi!
Pe langa multimea de lucruri pe care le stie Victoria noi suntem mici copii, dar pentru ca ne-ati laudat hai sa va spun ce zice Tudor:
-am (ham) - a zis la 1 an si o zi si arata spre catel (sau il aude cand latra), uneori zice si la pisica am, dar am auzit ca multi copii spun asa la inceput
-papa (cand ii e foame sau cand ii pregatesc mancarea), de cateva ori a auzit cuptorul cu microunde mergand sau blenderul si a zis "mama, papa"
-apa (de obicei insemna apa, ceai sau suc). Mi s-a intamplat sa ii dau apa si sa imi dea mana la o parte si sa ceara in continuare apa, asteptand suc
.
-pa - inca nu l-am surprins sa si zica sa si faca cu mana, ori una ori alta
- ratusca face ma-ma (nu zice c). Zicea la un moment dat si la broasca tot ma-ma.
- ata (roata) - pasiunea lui pana sa apuc sa ii cumpar eu una se lupta sa se joace numai el cu rotile copiilor din parc. Acum nu mai e asa pasionat
- ash(arsh) - cand ceva e cald. Stie ca usa de la cuptor e ash
- ba (baie)
Cam atat
, cred. Daca imi aduc aminte revin.
In rest zice Emi (L-am invatat sa-i zica sorei mele asa, dar cred ca nu mai asociaza cu persoana ca o vede rar), ema, ama, aba, baba si tot felul de alte combinatii, dar pe astea nu le asociaza cu nimic.
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE
ema.nu.ela spune:
anis,
si eu am tot studiat problema.
si am ajuns la concluzia ca depinde f mult de copil are perioade cand creste in lungime mai mult si altele mai putin. in general nu se recomanda sa-i iei decat cu un numar mai mare. dar depinde f mult de calapod. si a mea tot 20 poarta si am probat niste pantofi 21 care erau de fapt cat sandalele 20.
deci se recomanda sa fie cu 0.5cm (cam atat e un numar) mai mari decat piciorul. acu depinde si de ce sosete folosesti (mai subtiri sau mai groase).
tocmai imi povestea o prietena ca i-a luat copilului de 3 ani cizme. cand le-a probat a zis ca sunt ok. cand a ajuns acasa a inceput sa urle ca i-l strang si nu le poarta. s-a dus la mag sa le schimbe dar nu aveau decat cu 2 numere mai mari. acum urla ca-i ies din picior.
eu zic sa nu va bazati pe ce zice copilul (mai ales ca ai nostri nici nu zic) ca nu-si prea da seama. ci sa-i masurati si voi interiorul cu ceva. eu de ex folosesc un pai de plastic il bag pe mijlocul interiorului si-l indoi ca sa aflu masura si compar cu incaltamintea actuala.
anis spune:
Ema.nu.ela cam asa am gandit si eu problema.La cizme bag degetul la calcai.La alea captusite nu am sa folosesc decat sosete subtiri ca altfel transpira..dar acum pana la iarna..daca ii creste piciorul si ajunge la 22?Asa ca habar n-am/..
LA CALAPOD SUNT NR NORMALE CELE DE 21 CA AM FOST CU EA IERI>Mie frica ca raman cu cizme captusite in brate, eventual pt bebe din burtika...da chiar si asa..
Plus ca i-am luat si unele mai de fitze neimblanite astea sunt buen acum pana in iarna ,dar la primvara nu cred..mi-ar fi placut sa le poarte si al primavara.
AniS
22+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Salutare, gagici!
In primul rand vreau sa va felicit pe cele care ati sarbatorit evenimente fericite in perioada cat am lipsit (zile de nastere, aniversari ale casatoriilor, reusite ale copilasilor sau personale
). N-am mai reusit sa tin pasul, imi pare rau, dar am o perioada mai aglomerata si va mai dura putin
.
In rest suntem bine, a inceput sa ne chinuie un nou dintisor, sper ca zilele astea sa sparga gingia si sa ne odihnim si noi mai bine noaptea, pentru ca are un somn foarte agitat prunica.
Referitor la incaltaminte, vreau sa va spun experienta mea personala. Eu i-am luat Sarei la inceputul verii o pereche de sandalute nr.19 (nu e relevant pentru ca la fiecare pereche pe care am incercat-o, diferea calapodul si deci nr.). Asa, sandalutele erau cam cu 1-1.5 cm mai mari decat piciorul, iar la sfarsitul verii ii erau bune. Deci eu zic ca nu nr. e important, ci marimea piciorului si lasat putin loc daca mai creste piciorul.
Sara poarta acum ghetute nr.21, mai am o pereche pentru cand se va face mai frig tot nr.21, iar cizmulite imblanite am nr.22. Oricum, m-as mira sa trecem de iarna doar cu o singura pereche de cizme, dar poate avem noroc
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...