Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danyce bafta la cura. Cred ca de luni mai incerc si eu o tura.

Andreea v-am vazut pozele, sunteti niste dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Binenteles ca poze cu bb David sunt deja pe net(asta am facut dupa ce am ajuns acasa , mama nebuna ), le puteti vedea aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/loreema24/album?.dir=/7a3bre2 .

Ce pot sa va spun?
Duminica noaptea m-a cam durut burta, am zis ca e de la emotii.Luni dimineata am plecat spre spital si pe la jumatatea drumului am intrat in travaliu ,la fix ne-a programat cezariana !

Am ajuns la spital, ne-a bagat direct la monitorizare, pana sa-mi dau seama ce se intampla a venit asistenta anestezista si mi-a prins o vena pt anestezic,imediat a aparut si asistenta si mi-a pus sonda, si hai in sala de operatii,nici nu am apucat sa-i spun lu tati ca intru in sala, norocul lui ca m-a vazut cand ma duceau la sala cu perfuzia dupa mine Laughing Laughing Laughing . Sus pe masa , repede cu anestezia si in 10 minute spunea dr ca este baiat Very Happy . M-a busit plansul de emotii , s-au speriat dr ca nu stiau ce am Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing , mi l-au aratat pe bb putin si apoi anestezista mi-a zis doar "gata, de acum somn usor " si in 10 secunde dormeam deja . M-am trezit exact cand inchideau operatia . Am fost mutata in post-operator, l-am sunat repede pe tati care mi-a spus ca l-au anuntat deja si l-a si vazut putin pe bb, era asa de emotionat ca vorbea de parca era beat deja .

Pana aici a fost partea frumoasa .
Am stat in post-operator 24 de ore, nu m-a durut operatia cat m-a durut spatele, dimineatza plangeam de durere de spate, dar cum nu aveau ce calmante sa-mi dea pt spate anchilozat a trebuit sa rezist pana ne-au mutat in salon.
Cum am ajuns in salon mi-au zis sa ma intind in pat, ha........sa o creada ele.........le-am zis ca nici nu vreau sa aud, eu stau in fund ca altfel mor acolo. Am stat vreo 10 minute apoi am plecat deja la baie(insotita de infirmiera), totul a fost ok, asa ca dupa jumatate de ora de stat in pat m-am ridicat singura, mi-am luat pe mine halatu si pe hol la tati direct .
Apoi refacerea a fost destul de usoara cu calmante dimineata si seara ca sa nu ma doara nimic.

Acum despre bb : mi l-au adus la san la 3 ore dupa nastere, a inceput sa pape direct, fara probleme, asa ca lapticul a venit repede si din belsug, am deja cat pt 2 bebici , bb papa ffff bine, deci suntem super ok la capitolul papa la san.
BB a primit la nastere nota 9 , sanatos tun , pana ieri cand dr neonatolog mi-a spus ca timp de 1 luna bb sa poarte 2 pampersi ca sa stea mai cracanat pt ca se aude un poc slab la un sold.oricum a zis ca nu e ceva grav,se reface usor,iar la 1 luna sa mergem la ortopedie la un control.
E f cuminte, abia stie sa caraie putin, in nici un caz nu e plans Laughing Laughing Laughing ,si asta numai cand ii e foame, in rest papa, face nani si se joaca singur in patut. Miercuri dimineata mi l-a adus in salon si de atunci suntem niste fericiti .

Loreema e o fericita ca are un bb.Ne-a vizitat marti seara la spital.Am intrebat-o unde e bb si mi-a aratat burta mea.I-am aratat ca nu mai am burta si i-am zis ca nu mai e bb acolo,reactia ei a fost "BB PA???????????" am crezut ca lesinam de ras. Apoi am intrat in salon si asistenta l-a adus pe bb sa-l vada. A fost super incantata, a vrut sa-l ia in brate direct, si cand bb a inceput sa caraie de foame ea a fugit repede si a luat biberonul ei sa-i dea papa.I-am explicat ca bb e mic si nu papa decat tzatzica si ea a inceput sa traga de camasa mea sa-i dea papa. Binenteles ca dupa ce am inceput sa-i dau sa suga lu bb a zis ca vrea si ea si a tras de celalalt san sa pape
I-am zis ca il luam pe bb acasa si mai avea putin si mi-l lua din brate sa plece cu el acasa. mai greu a fost la plecare ca plangea dupa bb Sad . De fiecare data cand vb la tel intreba de bb nu de mama .

Acum suntem toti acasa si suntem f fericiti !

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor, azi ma marit si eu sunt trista, acum 2 zile bunica mea a facut o criza si e internata la terapie intensiva, nu am chef de petrecere, mi-e inima grea.Atat de mult isi dorea sa poata veni la biserica...parca nimic nu mai are sens.

o sa va spun totusi dupa cum a iesit :((

La muli ani tuturor sarbatoritilor de zilele acestea.

va pup si imi sunteti f dragi ( daca am intrat eu la ora asta in ziua nuntii sa mai vad ce faceti, va dati seama)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA! si multe ,sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii in viata!...AISSA sa-ti traiasca printesa

LA MULTI ANI si pt SARAH,VIVIANA,SAMUEL!

DANIELA ,vad ca ti-a raspuns ANAMARIA...alea sunt ,eu am vazut la cineva acasa si chiar nu desenau decat pe foile speciale(deci cand iei cariocile sunt si carti speciale de desenat,pe foaie normala nu scriu)si acoarela la fel...sunt minunate,sper sa gasesti si tu acolo.

PATRICE imi pare sincer rau de bunica ta,offffff,ce crunta e viata asta...eu iti doresc totusi sa fii fericita azi in ziua nuntii tale,e pacat altfel,e o zii MARE... si sa auzim de bine!

la toata lumea si numai bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ramona, ma bucur pentru voi.Sa-ti creasca mari si sanatosi amandoi copiii!Il cred si eu pe tati al vostru ca era super fericit.
Danina, frumos cadou isi doreste Dienuta.Ei, eu probabil ca m-am molipsit de discutia asta si ieri deja am purces la cumparat cadouri de ziua d-rei.De fapt am mers la cumparaturi direct de la servici cu o listuta de chestiute necesare, insa am realizat ca doar o data pana la ziua ei, tot asa vreo 2 ore, o sa am eu tp de cumparaturi (aici se inchid magazinele la 6, doar vinerea sunt deschise pana la 9).I-am luat un set de animalute pt circ de la Fisher Price, de fapt "Parada animalelor prietene" parca se numeste, care se rotesc, se dau peste cap, etc.I-am mai luat un puzzle de lemnn cu pesti si alte vietuitoare marine, super fain colorat, plus o cutie de lemn cu cifre si litere, cu care sa ne jucam noi doua mai incolo.Ah, am luat si papusica Disney ca sa o deghizez in tortuletul printesa, ca sa se asorteze cu castelul, nu de altaAm ales una care seamana putin cu Alma, cel putin la par si ochi.Setul ala karaoke de care ziceam l-am vazut ieri, dar o sa-l trimit pe sot sa-l aduca acasa ca e prea mare cutia si eu oricum aveam o droaie de plase ieri.
Anamari, merci de informatii!Crismir, merci de confirmare!Pai o sa fac in felul urmator:pana pe luni-marti ma interesez daca se gasesc aici pe piata, daca nu se gasesc aici, atunci o sa-i sun pe prietenii sotului din Boston ca oricum ma tot bat la cap pt idei de cadou pt Alma de ziua ei(ei ii trimit cadouri cam o data la 2 luni si de fiecare data cauta un motiv, de fapt).
Alexandra, La multi ani!.Sa cresti mare, sanatoasa, sa ii bucuri pe mami si pe tati mereu!Aissa, sa-ti traiasca printesa, iar tu sa te acomodezi cu schimbarile:in fiecare zi la job, Ale cu soacra, etc.
La multi ani si pt ceilalti piticuti sarbatoriti azi!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Wow ! Cum de n-am vazut topicul acesta pana acum ?
Bine v-am gasit si ma inscriu si eu printre voi cu pitica din dotare :Sandra , nascuta pe 4 septembrie 2004 !

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Felicitari pentru bb David , Loreema !

La multi ani sarbatoritilor !

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cu multe scuze de absenta va pup pe toate si pe bebeii vostri. Va multumim de urari si pupam toti sarbatoritii sariti de o mami uituca si in lipsa de timp.
De luni o sa fiu lipsa total...sau ma rog si mai lipsa ca pana acum. Dar desi nu am scris/citit aici de mult nu va uit si cand o sa am noutati o sa vi le impartasim.
Inca o data multam mult si va pupam.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI

Nathalie
Nicoleta
Alexandra
Viviana
Samuel
Andrei
Tudor

sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii in sufletele mamicilor voastre!!!

Doamne ce repede trece timpul si ce de sarbatoriti avem zilele astea!!!
Eu...cu criza de timp, abia reusesc sa citesc, de scris foarte greu...

Despre noi: Ieri Stefan a facut febra, are din nou rosu in gat pe mine una ma omoara rosu asta in gat...azi abia a vrut sa ciuguleasca cate ceva, nici nu l-am fortat pentru ca a cerut mult ceai si imi era frica sa nu vomite, ceaiul e bun acu ca tot e febril.

Am si eu o intrebare pentru voi:Cam ce fel de antibiotice va recomanda doctorii pt rosu in gat?Intreb si eu pentru ca noua ne tot da Ospamox si parca nu-i trece de la el...deja suntem la a 3 doza de antibiotic din 25 august incoace i-am dat si Imunogrip si tot degeaba...
Stiu ca ideal ar fi un medic homeopat dar cum la Bistrita nu avem...dr noastra ne tot da antibiotice...

Andreea, am vazut pozele cu frumoasa Nathalie!E o dulce!Astept pozele de la petrecere!
Loremma, felicitari pentru bb David!Tare imi place numele!Am vazut si pozele voastre!
Mai am ceva poze de vizualizat acu ca Stefan doarme.

Spor la cumparat cadouri fetelor!Tare frumoase! La Stefan i sa pus pata pe o masina de gunoi si nu stiu de unde sa-i cumpar...am gasit ceva dar nu prea a fost incantat ca era si prea mica si nu facea nimic...

WE placut la toata lumea si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Alexandra, Sarah, Viviana si Samuel sa fiti sanatosi si cuminti!

Ramona felicitari inca o data pentru bebe David, sa fie in continuare cuminte si sanatos, si sa va bucurati impreuna de toate

LauraNicole bine ai venit, tare frumosi copiii tai :)

Patrice imi pare rau sa aud asta, dar sunt sigura ca bunica ta si-ar dori ca tu sa te simti bine... Sper sa-ti dea Dumnezeu putere si sa fie bine!

si sanatate tuturor!

Mergi la inceput