Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI si de la noi copilasilor de ieri , multi si tot binele din lume!

LA MULTI ANI NATHALIE,ANDREI,TUDOR si NICOLETA! sa cresteti mari,sanatosri si mereu frumosi,sa-i bucurati toata viata pe ai vostrii parinti!!!

Asteptam poze de la fiecare petrecere!

PATRICIA felicitari!...CASA DE PIATRA!...sa ai o nunta frumoasa si sambata!

NATY si tie petrecere frumoasa si va asteptam cu poze!

GEOGIANA am vazut pozele,foarte frumoase...sa-ti traiasca puisorii!

Mai fetelor eu m-am gandit sa-i iau lui Robert ceva trenulete,ca e inebunit dupa ele,are cateva dar trebuie tot timpul innoite si actualizate,un fotoliu din acela care a zis IOANA,el e fascinat cand merge la alti copii acasa sa stea in fotoliu daca au...aici sunt diferite forme si mai mari care se fac un fel de patut si mici...om vedea de care ii luam...si de desenat ceva carioci si carticele foarte interesante..adica carioca deseneaza numai unde e desenul pe hartie,in rest nu...pe mina m-au vrajit...ce-au mai scos mai astia...si acuarele care nu murdaresc decat pe foaie...cam asta ne gandim noi...plus party-ul la care vor venii un caracter din desene animate,ELMO,preferatul lui robert si o casuta de sarit in ea...hmmmmmm,plus multe baloane...hai ca v-am inebunit cu povestile mele...eu insa sunt tare entuziasmata,abia astept ziua

la toti puiutii si mamicile lor,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mirela, ia spune-mi si mie, please, cum le cheama pe cariocile si acuarelele astea minune!Adica ce marca au.Nici nu-mi inchipuiam ca exista asa ceva si normal ca le-as considera ideale.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI!!!!
Nathalie
Nicoleta
Andrei
Tudor

CASA DE PIATRA! PATRICE si va doresc tie si RALUCAI multi ani alaturi de familia voastra..iar ziua de maine sa fie minunata

Si noi ne pregatim de nunta fratelui lui Stefu..Ina va fi domnishoara de onoare..asa ca se poarta in consecintza si toata ziua ne aduce aminte ca maine Ina seaza (danseaza) a nunta Dodo

In rest am ff mult de lucru…ne-a mutat sediul in Pipera..asa ca Geo..nu esti singura care face excursie zilnic pana la service (macar sunt fericita ca citesc in metrou).
Acum 2 nopti m-am trezit ca Ina vomita asa din senin…si eu m-am simtit f f rau….a mai patit un coleg la fel cu bb-lul sau..cica ar fi de la apa plata…nu stiu ce sa zic..dar a trecut acum

Geo-super pozele

Ioana-super ca sunteti deja la faza cu DE CE..mie imi e groaza de perioada asta

Mirela-ioi…chiar ca sunt minunate cariocile alea…banuiesc ca aici nici gand sa gasesc asa ceva….

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

LA MULTI ANI NATHALIE, NICOLETA TUDOR SI DE LA MINE SI SARBATORITUL MEU ANDRUSCHA Sa cresteti mari sanatosi si fericiti!
Multumesc frumos fetele ptr impartasirea intentiilor voastre de cadou!

Multumesc frumos pentru urari!

Andrei s-a trezit de dinimeata azi de grija cadoului (cel putin a unei parti din el).Statea popandau in pat si zambea cu gura pana la urechi cu cartea (carte in trei dimensiuni - ii plac tare mult) si vaporasul in brate (un vaporas de pompieri care pus pe apa, in cadita, merge si arunca jeturi de apa).

Imi place ideea fotoliului - cred ca ar fi foarte incantat dar nu stiu unde as putea gasi...

Danina: print zici?cere si tu detalii, poate merge pentru un timp si unul de jucarie...Daca nu tine, atunci musai fa-i fetei rost de unu in carne si oaseSunt mortali copii astia!

Geo: am vazut pozele: ai copii tare frumosi!

Va pup tare!

Cristiana, Andrei (29Sep04) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI

Nathalie
Nicoleta
Andrei
Tudor

Mai fetelor i-a luat si Ovi(ca l-am tot batut eu la cap....mai bine taceam!) la gongolin niste carioci care cica sunt pe baza de apa si se spala si se sterge usor, si cica ies din haine....... Abia am reusit sa le ascund de la el!Pe langa faptul ca a scris peste tot pe unde se putea scrie(inclusiv pe canapea!)nu am reusit sa spal si sa iasa din materiale....(si pe pantaloni s-a scris)
Noroc ca aveau si 2 carioci minune, albe care parca absorb scrisul celorlalte....asa ca m-am chinuit o zi intreaga cu alea sa "sterg" ce a mazgalit cu restul....
Din Selgros le-a luat.

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANINathalie

Nicoleta
Andrei
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Dragele mele, pentru mine , de fapt pentru noi, azi e o zi speciala, au trecut cei mai minunati 2 ani din viata noastra, si sunt sigura ca or sa fie si cei care vin... Mandra mea a facut 2 ani! Ma gandeam ieri cat de binecuvantata sunt ca a venit la noi in viata si ca in fiecare zi creste si invata ceva nou. Sunt o mamica fericita! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru darul nepretuit pe care mi l-a dat, si incerc sa o pastrez pe zana curata si frumoasa ca la inceput. Va multumesc voua ca ati fost 2 ani aproape de mine, cand am avut nevoie si ne-am bucurat impreuna de toate... sa fie frumos si de acum incolo...

Urez La Multi Ani! sufletelului meu - Natalia, Nicoletei, lui Andrei si lui Tudor sa fiti sanatosi, bucurosi, intelepti si cuminti

O urare speciala am si pe Alina - Lumina (cazul ei a fost pe forumul nostru, a implinit si ea 2 anisori astazi) sa-i dea Dumnezeu darul cel mai frumos din viata - lumina ochisorilor si multa sanatate!

Va fetelor si va doresc o zi superba! Va multumesc pentru toate urarile de bine!
E 10 dimineata, ora la care s-a nascut zana (10:45 :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI Nathalie, Nicoleta, Andrei si Tudor!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

La multi ani

Natalie!
Andrei si Tudor

Danyce-

sunt de la Crayola.Cred ca se numesc wondercolors-scrie pe cutie ca nu se vad pe covor si mobila desi anumite tipuri de materiale se pot decolora in contact.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Avem cateva poze noi incepand de aici. Petrecerea o sa fie duminica, asa ca o sa pun atunci mai multe poze...

si sanatate!

Mergi la inceput