Fara tocuri!!!!
Iti dau dureri de spate, iti pot aparea varice si nici pozitie buna pentru bebe!!!
Alina si Andra
www.bebelus.com
Poarta incaltaminte cu talpa cat mai joasa, fara toc sau cu unul foarte mic si comod, de preferinta mai lat, in nici un caz ascutit. Sau, in sfarsit, incaltaminte ortopedica, cu toate ca nici ea nu e prea indicata in lunile mari...Sau, in sfarsit, sa nu fie prea inalta...Exista pericolul sa calci intr-o parte si...vai de gleznele tale...Pe langa asta, vara, la sarcina, esti predispusa la varice. Chestia asta e valabila mai ales in ultimul trimestru...Asa ca ai grija! In plus,o sa vezi, in ultimele 2 luni, cand o sa fii , ca echilibrul corpului tau va fi cam subred...asa ca singura o sa arunci toti pantofii cu toc...
Eu nu sunt acum insarcinata, insa stiu ca si eu am avut tot pantofi si sandale fara toc , insa nu cu talpa perfect plata, ci cu putina diferenta intre varf si toc.Ideea e sa mergi bime si sa nu-ti afecteze bb , asa ca mai bine fara toc!!
Si eu iti recomand fara toc. Mai ales acum fiind vara piciorul transpira mult mai usor.
Eu pana prin luna a 5 am purtat ghetute cu un toc trapezoidal dar nu foarte mare. In schimb imi erau tare comode. Dupa aceea insa am ramas la 2 cm de toc. Iar in ultima luna deloc. Altfel ma durea spatele ingrozitor. Tot spre ultima luna mi se umflau picioarele asa ca era de preferat sa fie un pic mai largute incaltarile.
Daca te simti comod iti vei da seama ce ti se potriveste.
Sarcina usoara.