Tocuri in timpul sarcinii.....
Fetelor dragelor, care sunteti mai "avansate" in sarcina, purtati tocuri, sau pantofi/sandale din aia cu talpa dintr-una, mai inalta in spate, stiti voi!! ......???
Am constatat ca stau cam prost la capitolul incaltaminte de vara, si ma gandesc oare pot sa-mi cumpar ceva usor, dar putin mai inalt (aia cu talpa "ortopedica" cum se numeau pe vremuri mi se par mai potriviti.....), sau mai bine sa optez pentru fara nici un pic de toc???
Mersic!
Pupici!
Raspunsuri
romana spune:
Cel mai bine ar fi sa nu porti tocuri deloc si nici incaltaminte cu talpa groasa. Spun asta deoarece exista riscul sa te dezechilibrezi si sa cazi sau sa-ti luxezi glezna.
Si eu trebuie sa-mi cumpar ceva sandale fara toc si sa fie mai largi ca am observat ca daca umblu prin caldura asta mi se umfla picioarele.
Cu drag Romana
Anny spune:
FARA TOC!
Mai ales ca vine caldura, se umfla picioarele....
Si eu mi-as dori niste tocuri sau macar o talpa din aia ortopedica, dar nu am curaj, ca deja mi se umfla gleznele.
Cateodata, imi vine sa ma descalt de tot....da nu-i frumos la birou...
Kehleyr spune:
Mie cei cu talpa absolut plata mi se par foarte incomozi, mai ales daca talpa este subtire. Mi se pare ca simt toate galmele prin ea. Eu port papuci cu talpa de 1 cm grosime la varf si 2 cm grosime la spate, imi sunt foarte comozi. Nu cred ca se poate numi toc. Ideea este, cum au spus si fetele, sa iti fie comozi si mai ales sa nu te dezechilibrezi in ei.
clara spune:
VEN, CIND AM FOST INSARCINATA DR. GINECOLG MI-A RECOMANDAT SA PORT
PANTOFI CU TALPA ORTOPEDICA, CICA FAC BINE.
Andra28 spune:
Pantofii cu toc nu sunt recomandati in timpul sarcinii deoarece purtarea lor determina modificarea pozitiei uterului.
Asa ca.......mai bine fara toc.
Andra
korinna spune:
Eu port papuci..din aia de blug cu talpa ortopedica...nu prea inalta..si fetele au dreptate..eu patit de cateva ori si m-am dezechilibrat...mi-a alunecat glezna intr-o parte
mai am si o pereche de sandale...care aproape ca nu au nimik...adica fara toc aproape.
Eu zic ca cel mai bine:inaltaminte lejera,fara toc,....lipsita de riscuri!!!
KORINA & BB STEFAN
Maadi spune:
Fara toc si mai larguti ca se umfla picioarele. Chiar si asa m-am dezechilibrat si era sa trag o busitura. Noroc ca eram tinuta bine de mana.
Sarcina usoara si aveti grija de voi.
Maadi
parpalak spune:
Eu am purtat pina aproape in luna a saptea diferenta intre toc si talpa de vreo 3 cm. Acum (luna a noua) port vreun cm jumate. Nu ma prea impac cu incaltarile perfect plate. Incearca si tu si vezi ce ti se pare mai comod (tot pe pricipiul asta am schimbat si eu incaltamintea). Iar talpa cam la toate era de cam un cm.. tocmai ca sa nu simt toate pietricelele.