CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 23
Roxana Claudia spune:
Diana79 - Catalin al meu are 3,5 luni si am inceput diversificarea de vreo 3zile. Ii dau suc de morcov si tare vad ca-i place. Insa am o alta problema: de atunci face tare urat noaptea si se screme inspre dimineata. Constipat nu este dar il doare buritca, saracutul.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE
florypop spune:
Salutare!!
Ne mai cunoasteti?
Si eu am inceput serviciul si pe pitici i-am dus la mama.
Si noi am inceput diversificarea si ne merge foarte bine. Rares are 8.200 gr la 3,5 luni.
Acum am sa va scriu mai des si incerc sa recuperez....
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
ralucis spune:
buna dimineata pt ciresici! am avut o nopate linistita, cu somn de la 23 la 6, pe urma papa si pe urma iar somn pana acum, ca, de, ilinca are chef de joaca si asa ca a trebuit sa ma conformez si sa ma trezesc si eu o data cu ea. anileda, ma bucur ca a mers trucul, cine stie, poate va mai fi de folos si altora. diana79 si roxana, voi de ce sunteti grabite cu diversificarea? ca vad ca si bebelusii vostri sunt nascuti cam prin preajma ilincai si eu intentionez sa o alaptez exclusiv pana pe la 5 luni jumate, adica pana inainte de vaccinul de 6 luni, mi-a intrat in cap chestia asta, ca e cel mai bine pt bb si fac tot efortul sa ma tin de ea, mai ales ca ilinca a luat destul de bine in greutate, sapt trecuta avea 6 kg si dr mi-a zis sa continui cu sanul. daca puteti, eu zic sa continuati cu san, dar voi si pediatrul stiti ce e mai bine pana la urma.
si vroiam sa mai intreb ceva, vad ca multe fete s-au intors deja la serviciu, asata din cauza indemnizatiei care nu e prea grozava sau din cauza temerii pierderii locului de munca? va admir oricum ca puteti sa faceti fata, eu nu stiu cum m-as descurca cu ilinca daca ar trebui sa ma intorc la birou, de fapt nici nu as avea cu cine sa o las, soacra e in provincie, iar mama lucreaza, ca e inca tanara, si daca ar fi sa iau o bona cu ce iau pe mere dau pe pere si chiar nu merita. avantajul meu e ca as putea sa mai lucrez ceva de acasa, astept sa discut cu cei de la birou chestia asta cat de curand, si oricum, la cat de grabiti suntem sa il facem pe bb 2
va trebui sa mai pun putin pe hold treaba asta cu munca.
ralucis si
ilinca (7 iunie 2006)
nastad spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Buna fetelor!!!
Eu intru mai rar pt ca incerc sa ma bucur cat mai mult de perioada pe care o petrec alaturi de ai mei parinti pt ca in cateva zile vor pleca.
26 octombrietie si printesei tale.
As avea si eu o intrebare. SA INCEP DIVERSIFICAREA PT NICOLE??? AR FI OK??? CA NU PREA SE SATURA NUMAI DIN LAPTE???
Eu as vrea sa-i dau suc de morcov si mar. Ce ma sfatuitzi, pt ca aici pediatru zice sa incep de la 6 luni.
Am incercat sa citesc ce ati scris voi despre diversificare la bebei vostri dar sunt un pic mai mari decat Nicole, dar azi am vazut ca Nastad a scris ca-i da suc de morcov lui Doru al ei si e mai mic decat bebelina mea
Va pup pe toate si astept raspuns cu multa nerabdare.
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Noi am inceput cu suc de morcov si mar de la 2 luni jumate, la sfatul medicului.Il alaptez artificial si am inceput cu 2 , apoi4..6,8lingurite de suc si acum am ajuns la 20lingurite =200 ml.De sptamana asta ii pun si un pic de pulpa,dupa ce face 3 luni am voie sa-i dau si branzica de vaci amestecata cu suc.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
adib spune:
buna dimineata
azi implinim 4 luni. am inceput diversificarea cu suc de morcov, acum mincam circa 20-25 ml. am discutat cu o dr. mi-a spus ca vitamina A se elimina cel mai greu din corp, deci sa nu crestem cantitatea de suc de morcov pentru ca o super vitaminizare poate avea efecte neurologice. in rest putem sa-i dam orice fruct. asadar am inceput si cu marul de doua zile.
ma surprindeti cu subiectul despre diversificare si vaccin. trebuie sa face vaccinul de 4 luni si ... sintem in mijlocul alimentarii cu mar.
numai bine.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
carminabulina spune:
Buna Adi
Esti foarte bine in "mijlocul" in care esti
. Vad ca ii dai mar de 2 zile si probabil peste vreo alte 2 o sa faceti vaccinul...dar 2 saptamani dupa aia ramai la alimentatia care sunteti acum fara a introduce nimic nou, adica nici un aliment nou in afara de aceste sucuri, mar si morcov. Nu-i schimbi laptele nu-i dai supa , nu-i schimbi nimik.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Anileda spune:
Neatza!
din ce in ce mai multi bebei diversificati... eu as incepe cat mai tarziu. Sunt curioasa ce o sa-mi zica si doctora.
Fetelor cum mai transportati voi bebeii? Cu masina n-am curaj sa merg singura cu bebe, ca daca urla si nu pot sa opresc ce fac? Cu wrapul e bine dar de mers pe jos, nu de stat in tramvai sau in taxi. Si oricum se uita lumea ca la urs, daramite sa bazaie copilul in wrap, va dati seama. Cred ca cel mai bine e cu bb in brate in taxi. Ar trebui sa merg astazi la doctora la controlul de 3 luni si ma gandesc la tot felul de variante.
Ahh, mi-am adus amminte, Luana, spune-mi si mie te rog, paturica Horei cu jucarele are si melodii? Ati luat-o din Cora?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelinaliliana/album?.dir=747fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ralucis spune:
anileda, eu sunt fff sensibila la subiectul acesta cu transportatul copiilor in sensul ca ma crizez teribil cand vad copii mici tinuti in masina in brate de catre parinti sau cand vad aceeasi copii mici pe scaunul din fata, tot in bratele parintilor. eu nu circul niciodata fara centura, daramite sa il las pe bb fara scaunelul lui de masina, pt ca stim cu toate ce accidente tampite s-au petrecut si cum au murit copii mici din cauza parintilor care nu au constientizat importanta scaunelului de masina pt cei mici. . asa ca, chiar daca il tii bine in brate, n-ai nici o garantie ca e ferit in cazul unui accident, mai ales ca taximetristii circula haotic si nu respecta regulile de circulatie. cel mai bine ar fi, daca ai o scoica pt bb, sa o iei cu tine in taxi, daca n-ai incotro, ca pe urma o poti cara relativ usor de maner.
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by ralucis
anileda, eu sunt fff sensibila la subiectul acesta cu transportatul copiilor in sensul ca ma crizez teribil cand vad copii mici tinuti in masina in brate de catre parinti sau cand vad aceeasi copii mici pe scaunul din fata, tot in bratele parintilor. eu nu circul niciodata fara centura, daramite sa il las pe bb fara scaunelul lui de masina, pt ca stim cu toate ce accidente tampite s-au petrecut si cum au murit copii mici din cauza parintilor care nu au constientizat importanta scaunelului de masina pt cei mici. . asa ca, chiar daca il tii bine in brate, n-ai nici o garantie ca e ferit in cazul unui accident, mai ales ca taximetristii circula haotic si nu respecta regulile de circulatie. cel mai bine ar fi, daca ai o scoica pt bb, sa o iei cu tine in taxi, daca n-ai incotro, ca pe urma o poti cara relativ usor de maner.
CORECT CORECT CORECT
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

tie si printesei tale.
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)