Carnea de porc????
Aseara am fost la consultul periodic la dr. noastra pediatra...si toate bune si frumoase pana mi-a spus ca pot sa-i dau lui Vlad carne de porc....Vlad avand 1 an si opt luni.
Mie una nu mi se pare ok...acest lucru...cred ca inca este prea devreme pt carnea de porc...
Voi ce spuneti...le-ati dat la puiuti carne de porc la varsta asta....sau sunt eu exagerata...
Va pup
Maria
Raspunsuri
iris spune:
da-i si carne de porc dar nu mereu, adica din cind in cind, sa stie ca exista si asa ceva;
angi_gemeni spune:
Copiii mei sunt inca mici(1 an si 3 luni), deci nu se pune problema sa le dau acum carne de porc.
Insa prietena mea, care are fetita de 2 ani si 2 luni, nu i-a dat deloc carne de porc. Si, deocamdata, mi-a zis ca nu are de gand sa-i dea...
Insa, daca ti-a zis dr. pediatru... Asa cum zice Iris... Da-i putin, mai rar. Si sa fie bine preparata!!!
Angi si gemenii
mariailin spune:
Noi nu papam carne de porc inca dar eu am hotarat s-o evitam cat mai mult pentru ca dintre toate este cea mai putin sanatoasa. Atat cat exista puiul, vita si pestele.......Si noi incwercam sa mancam cat mai putina.
Cu drag,
Maria&Vlad
ralu spune:
Mie mi-a spus doctora pediatra sa nu ii dau fetitei mele carne de porc pana la varsta de 3 ani!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
bia spune:
Nu pierzi nimic daca nu-i dai carne de porc;eu nu i-am dat pana la 3 ani deloc,iar dupa, foarte rar.Asta inseamna de 3,4 ori pe an,la Craciun,sau vara la un gratar.Nici noi nu mancam carne de porc decat ocazional.Carnea de peste,vitel si pui,desi mai nou,nici cea de pui n-ar fi prea indicata,din cauza concentratelor cu care se hranesc acestia;nu ati observat ca nu mai au gustul de odinioara?
ariadne spune:
ocazional nu cred ca este o problema, insa daca poti evita ...
noi ii mai dam fetitei din cand in cand.
ceea ce ma intriga insa este faptul ca pe piata exista borcanasele cu papa cu carne de porc de la 12 luni.
ce zic nutritionistii??
ymellda spune:
Eu i-am dat Andrei ocazional, acum de vreo luna. Adica cred ca de vreo doua ori. Oricum, nici noi nu prea mancam carne de porc.
Alina si Andra
www.bebelus.com
adi69 spune:
Dupa ce a implinit un an fetitei mele i-am dat sa guste si chiar sa manance din mancarea care era facuta pentru noi in casa.Incercam sa gatim cu putine sau deloc prajeli.Dar copilul meu a mancat si sarmale si fasole si ciorbe cu carne de porc,de vita si de pui(gaina).Preferatele ei sant ciorba de burta si cea de gaina cu galuste Nu a patit nimic,este f sanatoasa si activa(iepurasul duracell)se dezvolta normal si nu are nici o alergie.Am considerat ca dupa un an organismul ei(si ma refer la ficat si alte organe interne)este destul de dezvoltat ca sa poata fate fata la un numar mai mare de alimente.Are un regim variat si rar mananca doua zile acelasi lucru.Nu stiu daca am facut bine sau nu,dar m-am gandit ca daca eu am crescut mare si sanatoasa mancand de la un an orice,atunci si puiul meu poate creste asa.Asta in conditiile in care este si era sanatoasa din toate punctele de vedere si nu sufera de vre-o alergie sau boala pentru care sa trebuiasca tinut un vre-un regim
Adriana mamicul Catalinei
adi69 spune:
Acuma sa nu credeti ca exagerez si ca-i dau in fiecare zi sarmale sau fasole.Noi gatim cam o data pe saptamana ptr. noi,in schimb pentru ea fac zilnic pireuase si supite.
Adriana mamicul Catalinei
Mitra spune:
Sunt multe lucruri pe care nu le vedem la copiii nostri. Unul ar fi cum reactioneaza organismul lor la presiunile pe care le punem noi, parintii, dandu-le tot felul de alimente greoaie sau amestecuri.
Am auzit pe multi spunand ca i-am dat copilului meu si aia si aia si nu are nimic sau nu a avut nimic.
Stiati ca majoritatea bolilor din timpul vietii adulte au ca baza alimentatia din copilarie? Acum este momentul cand organismul trebuie sa fie si sa creasca foarte echilibrat de aceea nu are nevoie de aceste bombe calorice sau bombe de calorii goale in cazul dulciurilor date fara masura. Fiecare grasime trebuie sa fie rupta in mii de bucatele ca sa poata sa treaca prin organism ceea ce inseamna un efort in plus pentru organe.
Ceea ce facem noi acum poate sa-i afecteze in viitor sau mai bine zis ii afecteaza in viitor.
O zi buna
Laura