Carnea de porc????
Raspunsuri - Pagina 2
mirela.mustaciosu spune:
Nu-i da inca carne de porc! Nu e sanatoasa nici pentru adulti. Cred ca e prea mic inca.
iris spune:
din cite stiu eu problema cu carne de porc e ca , spre deosebire de a celorlalte animale contine , multa grasime distribuita insa si printre fibre musculare, adica aparent ai zice ca dupa aspect nu e grasa dar e totusi; exita insa diferente, zootehnia e o inginerie intreaga si ea, si de asta veti gasi carne de pors, "mai buna" sau "mai rea"; in borcanelele pt copii se gaseste carne de porc dar dea provine de la animale crescute in regim bio , ceva mai slaba; nici un copil probabil nu va da semne ca il deranjeaza carnea de porc, problemele pot aparea insa mai tirziu; acum daca tot sintem atit de informati despre ce si cum e cu carnea de proc, trebuie sa o evitam, dar eu n-as exclude-o radical mai mult din ideea ca trebuie sa vada si asa ceva, rar de tot, ca vorba aia la gratar, craciun si alte vizite trebuie sa mai mincam si ce ni se serveste; plus ca cine stie ce aflam peste citiva ani despre pui, de fapt am si aflat ca in renania de nord, adica aici linga mine, sint nu stiu cite mii de pui infectati cu pesta, boala care e mai comuna porcilor....ce sa mai zicem de vaca nebuna...
hai pofta buna, nu va stresati!
Danza spune:
Danutz in curand face 1 an si 8 luni si nu i-am dat carne de proc. Chiar si de vita papa mai rarutz. In schimb de pui, iepure si peste papa fregvent, le alternez eu, asa incat sa fie intr-o zi pui, apoi iepure, apoi ficat. Peste - o data pe saptamana. Aaa, vita ii dau din borcanase Nestle cu legume - asa ii place cel mai mult, pt ca pe asta fiarta n-o poate papa, chiar daca e fff frageda.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Gabriella spune:
Buna! Eu i-am dat fetitei mele carne de porc de vreo 2 luni incoace dar ocazional;mai ales ca fac chiftelute sau ciorba de perisoare si parca nu sunt asa de gustoase daca nu pun si putina carne de porc;deci eu i-am dat sub forma asta si foarte rar preperate la gratar;faci cum crezi ca e mai bine dar eu zic ca trebuie sa guste si ei din toate caci cu multe restrictii or sa fie mofturosi rau de tot cand o sa creasca si atunci o sa ne miram de ce...Sa fim sanatosi!! Bebe Jill si mami!!
MariaM spune:
Multumesc frumos de raspunsuri si sfaturi....cum ziceau si fetele mai sus....o sa-i dau ocazional...si cate putin...sa stie macar gustul...pentru ca si el...are destula carne care o mananca pana la urma, pui, vita , peste...i-am dat de Paste si putin miel....
Oricum...el sa fie sanatos...ca o sa manance el de toate pana la urma...:)))
Va pup
Maria