A SPUS MAMA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Azi, si eu am avut un motiv de a fi fericita dis de dimineata. Cind s-a trezit poznasul si m-a vazut a inceput sa spuna: " Mama! " , sa intinda minutele spre mine si sa ma ia de git. Aseara nu m-a vazut la culcare, l-a adormit tatal lui, eu fiind la servici. Asa ca , acum a spus in mod constient .

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

De-acu, mai opreste-l de poti! He he, mai ai un pas pina la perioada intrebarilor, cind o sa cauti cu disperare butonul de oprire. Da' de tze? Da' de tze? Da' de tze? Da' de tze? Da' de tze?.............

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Si Andrei a spus "MA-MA" la 11 luni.
Si eu am plans!!! Este, intr-adevar, minunat sa fii mama, sa-ti auzi pruncul cum spune "mama"!
Tati a fost si el emotionat, nu a fost gelos pentru amandoi spusesera, pana atunci, TA-TA.

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Felicitari!! La noi pana a spus mama mi-a iesit parul prin caciula. Mai degraba "tata" sau "ham", decat "mama". La ce bun, doar o vede toata ziua, la ce s-o mai si strige, nu???

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

MA-MA MAMA, MAMA MAMAAAA! MAMA? MAAAMA MAMA. MMMAMA MA-MA, MAMA MAMA! MAAAAMAAAA!

Sunt invidioasa... eu mai am de asteptat
Q (Gabriela si BB Dinu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Alex nu vrea sa spuna mama, nici tata. Are de-abia 5 luni(aproape).
Zice decat vocale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Eheeee Vocale...Sa vezi chiuituri si sa vrei si nu se mai opreste , poate doar cu .Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput