A SPUS MAMA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
petruta spune:
Azi, si eu am avut un motiv de a fi fericita dis de dimineata. Cind s-a trezit poznasul si m-a vazut a inceput sa spuna: " Mama! " , sa intinda minutele spre mine si sa ma ia de git. Aseara nu m-a vazut la culcare, l-a adormit tatal lui, eu fiind la servici. Asa ca , acum a spus in mod constient .
Petruta & bb Mihai
descintec spune:
De-acu, mai opreste-l de poti! He he, mai ai un pas pina la perioada intrebarilor, cind o sa cauti cu disperare butonul de oprire. Da' de tze? Da' de tze? Da' de tze? Da' de tze? Da' de tze?.............
D.
angi_gemeni spune:
Si Andrei a spus "MA-MA" la 11 luni.
Si eu am plans!!! Este, intr-adevar, minunat sa fii mama, sa-ti auzi pruncul cum spune "mama"!
Tati a fost si el emotionat, nu a fost gelos pentru amandoi spusesera, pana atunci, TA-TA.
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
tinatache spune:
Felicitari!! La noi pana a spus mama mi-a iesit parul prin caciula. Mai degraba "tata" sau "ham", decat "mama". La ce bun, doar o vede toata ziua, la ce s-o mai si strige, nu???
Cristina, mamica cu burtica
qsar spune:
MA-MA MAMA, MAMA MAMAAAA! MAMA? MAAAMA MAMA. MMMAMA MA-MA, MAMA MAMA! MAAAAMAAAA!
Sunt invidioasa... eu mai am de asteptat
Q (Gabriela si BB Dinu)
petruta spune:
Eheeee Vocale...Sa vezi chiuituri si sa vrei si nu se mai opreste , poate doar cu .Petruta & bb Mihai