www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 5
felicia74 spune:
rall nu stiu in ce stare esti tu, dar eu abia astept sa-ti vina coletul ala
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
rall spune:
Vineri mi-a venit aviz pentru el, luni si marti nu s-a lucrat... insa maine ma duc sa il iau
felicia74 spune:
Sa dea Domnul sa nu platesti nimic in plus. Oare vin toate? Ca am inteles ca parfumurile vin din Sua si produsele de machiaj din Hong Kong... Sper sa fi inteles bine.
rall spune:
Am luat coletul
Tanti de la vama m-a intrebat daca am factura inauntru si daca cunosc "legea" , eu i-am spus ca da.. s-a uitat in colet, dar nu era decat o foaie cu o insiruire a numelor produselor.. fara pret.
Asa ca.. n-am platit nimic
Cat despre parfumuri, nu stiu cum vin. Eu i-am comandat (cadou) un set cu parfum+crema+dus Lancome surorii mele, in Canada, si ei i l-au adus acasa, cu DHL.
felicia74 spune:
Rall bine ca am aflat, ca sa stiu ce sa-i zic celui de la posta, in caz ca-mi cere taxa. Mersic!
madau spune:
Stai ca pe mine m-ati pierdut...pana la urma ce i-ai zis lui tanti de la Posta? Ca ai factura inauntru, ca-s cadou?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
rall spune:
Pai eu i-am spus ca le-am cumparat de pe net, dar fiindca n-a gasit nici o factura in pachet.. n-am platit nimic. Sau poate i s-au parut ei putine chestii si credea ca nu depasesc 60 de euro... ? Nu stiu
Oricum, daca valoarea coletului este sub 60 euro (chiar daca are factura) nu se percepe taxa vamala (sper sa nu ma insel asupra sumei, acum vreo 5 luni am intrebat la posta si daca imi amintesc bine, atat era).
Pentru orice eventualitate, pe site aveti posibilitatea sa cereti sa va fie trimis sub forma de 'cadou'... (deci factura nu o sa vina in colet).
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by rall
Pai eu i-am spus ca le-am cumparat de pe net, dar fiindca n-a gasit nici o factura in pachet.. n-am platit nimic. Sau poate i s-au parut ei putine chestii si credea ca nu depasesc 60 de euro... ? Nu stiu
Oricum, daca valoarea coletului este sub 60 euro (chiar daca are factura) nu se percepe taxa vamala (sper sa nu ma insel asupra sumei, acum vreo 5 luni am intrebat la posta si daca imi amintesc bine, atat era).
Pentru orice eventualitate, pe site aveti posibilitatea sa cereti sa va fie trimis sub forma de 'cadou'... (deci factura nu o sa vina in colet).
hai ca deja m-ai facut curioasa. Sun luni la Infopost sa-mi zica ei clar.
danet spune:
Ieri am primit si eu comanda facuta in martie.
A durat extrem de mult pana cand au verificat datele de pe card , m-au intrebat de vreo trei ori in legatura cu codul de securitate.
In fine , in cele din urma mi-au trimis coletele.
Nu am platit vama desi valoarea era peste 100 eu , e adevarat ca nu era nici o factura in pachete ( am bifat rubrica : cadou ).
Produsele sunt autentice , facute in Franta si Italia.
Nu am avut timp sa compar preturile cu cele de la noi , dar sunt convinsa ca rujul Lancome pe care l-am luat din oferta lor ( aprox 270.000 lei ) nu se gaseste la acelasi pret pe aici.
madau spune:
Am facut si eu o comanda ieri, azi am primit mail sa confirm codul de securitate de pe card si adresa de facturare...am dat reply la mesajul lor..am facut bine, asa trebuia?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2