www.strawberrynet.com

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Atunci inseamna ca vei primi comanda in cel mai scurt timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor ia spuneti-mi si mie va rog cum e cu taxele vamale, cat sunt?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

MI-AU SCRIS CA BANCA NU MI-AU CONFIRMAT CODUL DE SECURITATE SI PTR CONFIRMARE VOR PRI FAX O FACTURA DE UTILITATI(ELECTRICITATE GAZ SAU TELEFON)PRIN CARE SA CONFIRM ADRESA.
PROBLEMA E CA UTILITATILE AU RAMAS PE NUMELE VECHIULUI PROPRIETAR

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Am vorbit cu banca si mi-au spus ca banii au fost luati si tranzactia acceptata, nu trebuiau sa accepte tranzactia daca nu era ok codul.
imi vor da un extras de cont si o sa-l trimit pe acela prin fax

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

stai linistita si mie i-au cerut ultimul extras de cont sa-l trimit prin fax/e-mail, asa ca l-am scanat si l-am trimis prin e-mail. Asta se intimpla la prima comanda. La urmatoarele, daca mentionezi aceeasi adresa de e-mail si platesti cu acelasi card, nu-ti mai cer aceste date.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

nu vrea nimeni sa-mi spuna si mie cum e cu taxele vamale? Cat sunt?

Multam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by miki68

Taxele postale sunt 0. De altfel chiar pe prima pagina a site-ului scrie Free shipping worldwide. Eu am comandat ultima data in toamna anului trecut. Ma indoiesc ca intre timp sa fi introdus taxe vamale mai mari. Oricum, de obicei valoarea coletului este destul de mica. Eu am platit totdeauna cate 3500 lei vechi, indiferent ca in colet erau lucruri de 15 sau 100$ (de mai mult nu am comandat niciodata).

cristina d.

Mada, ia uite aici...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am comandat si eu aseara 4 produse (un produs pt par Tigi, o oja Anna Sui, un rimel Lancome si o crema de corp de 200ml Davidoff). Am primit cadou - L'Oreal Glam Shine Holograpic Dazzling Plumping Lip Color, pt ca a fost prima data cand am comandat.

60$ a costat.. si acum astept cumintica sa ajunga coletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hurra, se pare ca au dat drumul din nou la comenzile de parfumuri. Le trimit cu DHL, este tot gratuit si dureaza mai putin. Super!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

rall cand vine coletul sa ne zici si noua daca ai platit ceva la posta, plizzz!

Mergi la inceput