singuratatea intr-o tara straina
Raspunsuri - Pagina 4
Lemoni spune:
Ma bucur foarte mult sa aud ca esti bine, sunt asa de fericita pt tine ca te vei intilni cu mama ta si va doresc sa petreceti cateva ore minunate impreuna.Eu am incredere ca te vei descurca ,trebuie sa ai incredere in tine si totul va fi perfect.
Te pup si ai grija de voi, sa auzim de bine.
Marox spune:
O sa fiu si eu foarte dura cu tine si-mi cer scuze...
Tu chiar crezi ca poti fii fericita alaturi de un om de care iti este frica?!!! Tu poti sa spui ca-l mai iubesti? Daca te ascunzi de el si marturisesti ca te simti bine atunci cind nu e acasa? Daca speri sa nu se intoarca in curind? Daca ti-e frica si minti ca sa poti sa-ti vezi MAMA?
Nu inteleg...De ce nu te intorci in România cu copiii, ii lasi mamei tale si pleci in Italia sa muncesti? Ai mai facut-o, atunci...?
Oricum, daca tu nu-ti dai seama ca NU e o casnicie normala, bazata pe respect reciproc, degeaba incerc sa-ti deschid ochii.
Giulia71, tu stii limba franceza? De ce nu ai drept de lucru, sotul tau e român si e venit cu un contract temporar? Ai incercat sa faci voluntariat? Epinal e un oras marisor, cu siguranta exista acolo diverse asociatii de femei, de "mères au foyer" unde ai putea cunoaste lume. Te sfatuiesc sa mergi la Primarie, la serviciul CCAS (Centre Communal d'Action Sociale), poate ti-ar putea da niste adrese. Sau sa te implici la scoala baietelului, cu siguranta ca au nevoie de mame care sa insoteasca elevii atunci cind fac diverse excursii. Poate ca au biblioteci de cartier unde ai putea da o mina de ajutor, in multe structuri de genul asta persoanele sint benevole.
mathilda spune:
panialinka
cineva mai sus a scris ca daca nu esti fericit in romania nu poti fericit nici in alta parte. este adevarat. sunt multe persoane care incearca sa fuga de problemele din romania si din pacate dau de altele si mai greu de suportat
in romania ca si in bulgaria protectia femeii e nula
nu sunt psiholog(desi stiu ca un sfat de incurajare ajuta moral) dar eu iti spun sa faci exact ce simti tu si nu ce zic altii- adica ceva de genul-"'nu-ti da altii de mancare si nici nu te adaposteste cand te da afara barbatu"
intr-adevar (daca este adevarat ceea ce spui)nu e usor,sincera sa fiu am auzit f multe cazuri de genul acesta si fiecare persoana in cauza a ales ceea ce a crezut ca-i mai bine pt ea (si pt copii)
iti doresc multa putere de a rezista si intr-adevar pe ac site te poti destinde - ca o completare asculta pe net- tv, radio rom- poate o sa-ti fie m usor
multa bafta si ai grija de tine si de copilasi
Pepsi spune:
buna,
poate daca ti-ai gasi un servici te-ar ajuta, c-ai mai iesi si tu din casa, si ai face ceva ptr tine, ai avea contact cu realitatea. vorbesti limba? ai putea sa-ti gasesti un job?
trebuie sa te gindesti daca te intorci in tara din ce veti trai, sotul tau isi va gasi de lucru, tu iti vei gasi.....? eu nu cred ca virsta e o problema, si diferenta de 13 ani nici nu mai e considerata mare in ziua de azi.
mult succes sa-ti rezolvi problema, si inca ceva, medicamentele nu te ajuta........e doar o iluzie.....problema exista.
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
panialinka spune:
sincer nu am intrat pe acest site de destul de mult timp.sotul meu drag sa intors din italia.nu ia mers bine.asa ca iar am placereade a avea compania lui.dar lucrurile merg in directia buna,sora mea,cea gravida,si fratele meu au fost in vizita la mine ptr 3 zile.duminica merg in romania,se va strange toata familia,inclusiv bunica mea va veni.intre timp am depus actele ptr sedere permanenta in bulgaria.pana la sfarsitul acestei luni imi vor veni actele si voi primi numar personal bulgaresc chiar imi voi pastra in continuare cetatenia romaneasca.acest numar imi va permite sa muncesc aici ,sa am aceleasi drepturi ca un cetatean bulgar.imi vor da buletin de identitate bulgaresc valabil pana cand mi se expira pasaportul romanesc,dupa care va trebuii sa imi reinnoiesc pasaportul si voi lua din nou buletinul bulgaresc,la fel,valabil cat pasaportul romanesc.am gasit ceva placut de facut,am inceput sa pictez ptr gradinita.la inceput am facut un clown ptr grupa taisei,si dupa am primit o comanda de la grupa baietelului.imi place.si mai ales am obtinut promisiunea ferma a sotului meu ca dupa ce imi vor veni actele ma va inscrie la scoala de soferi aici.se pare ca nu ma minte ptr ca un prieten de al lui mia confirmat ca sotul meu deja cauta o scoala adecvata.si mai presus de toate,sora mea dupa ce va naste va veni sa stea la noi o perioada cu bebelusul.are baietel,cumnatul sper sa accepte,oricum dupa 1 ianuarie granita se va desfiinta si poate veni si el de cate ori vrea.mama deja sia programat concediu in ianuarie sa vina si ea.daca nu pot sa ma duc eu in romania,o aduc aici.va pup,si multumesc ptr sfaturi/
tinatache spune:
ma bucur mult sa aud vesti bune de la tine! mult succes si felicitari pt micul dar marele succes cu desenele!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Pepsi spune:
ma bucur ff mult ptr tine, vezi ca pina la urma s-au aranjat toate in bine, si daca vei munci si tu va fi bine, vei avea ceva al tau, si daca-ti iei si permisul vei avea libertate si mai mare, bravo, ma bucur ptr tine, mergi inainte , capul sus si va fi bine!
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic