Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna dimineata!

Ripley , cu intarziere uram si noi la multi ani Anei, sa fie sanatoasa si frumoasa si la punga grasa .

Camy , multa sanatate Dariei !

Nu stiu ce sa va spun noi despre Bianca...nu mai vrea sa stea deloc jos, se agata de orice si se ridica in picioare, arunca orice ii sta in drum, eu o pun pe jos si ea se joaca, se plimba, iar daca plec in alta camera vine dupa mine, nici nu ajung in bucatarie si o aud lipaind pe parchet, de cateva zile are chiar viteza la mersul deabusilea.
Fructele i le dau tot decojite, nu am incercat sa i le dau cu tot cu coaja inca.

Va pupic si noapte buna!

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bianca, no ca acum te-ai trezit si tu ca bebelusilor le place si e bine sa le citesti. No offence...
Serios acum, toate cartile de puericultura recomanda sa le citesti zilnic incepind cam de pe la sase luni. Noi i-am citit Smarandei cu succes ...pina... la sase luni , ca dupa aceea a descoperit lumea din jur si nu mai sta la povesti, cum ar veni. Ii plac, insa, cartile alea de cu foi de carton gros si cu animale clare pe fond alb. In rest, e dezastru. SI cind aud de copii care au povesti preferate si stau linistiti la rutina de seara cu povesti, imi vine sa-mi smult parul din cap.
Aveti, insa, mare grija la ce cumparati. Smaranda a primit un vraf imens de carti cu poze foarte frumoase, cam cu tot ce exista povesti pe piata romaneasca acum. Dupa ce le-am carat cu mine in America am constatat ca textele sint niste adaptari oribile ale textelor originale. Ceva de genul "Alba ca Zapada era frumoasa si pe ea o ura mamma vitrega. De aceea a trimis-o in padure unde a gasit o casa cu sapte piciti." Incepusem sa-i citesc Smarandei Povestea porcului de Creanga (ca doar de-acolo-i Smarandita). O editie cu niste poze superbe, cind mi se pare mie ceva in neregula. Ma duc de curiozitatea l la textul original si mi se face rau cind imi dau seama ca autorul adaptarii a ciopartit in asa hal ce a scris Creanga, incit nu a lasat nimic stilul original.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza!!!!

Harnicute ca niste albinutze la scris, bravo voua!!!

Feli,m-am regasit in randurile tale despre casa si curatenie; si al meu sot spune la fel ca al tau, ca el nu vede nimic in neregula. Pai, inainte sa stau acasa cu Maria eu ajungeam in week-end sau la ora 20, cand normal ca nu mai vedeam praful, faianta, etc, etc,si-acum parca nu mai reusesc sa le scot pe toate la lumina. Iar eu nu sunt o maniaca cu curatenia, asta e clar!!!!!!

Noki, cred ca m vazut si eu in Iasi reiatii aia roz, cand am vazut ca-s vreo 600 mii si ceva nu-mi venea a crede ochilor. Io mi-s tare cumpatata, chiar zgarcita cand e vorba de haine, adica in primul rand nu ma omor dupa asa ceva, dar de cand e Maria ii cumpar ei si incerc sa o asortez cat pot, parca-s maniaca. Ce face dragostea din om!!! Dar sa dau atata pe o pereche de pantaloni care sa-i vina doua luni, mai bine nu! Ca 'om avea timpuri de mofturele mai incolo, cand o sa ceara ea, una, alta :)

Anda, nu cred ca-i timpul sa le dam coaja, ca nu o pot digera. Fa un experiment, daca vrei, lasa o bucatica mica la un fruct si ai sa vezi ca o gasesti in pampers. Cel putin asa se intampla la noi. La fel gasim si coaja de la ardeiul fiert, daca-l scapam la blenderuit.

Camelia, sanatate la pui!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

neata,
pai atunci voi decoji in continuare, dar de cand a putea oare sa digere? cre'ca imi spune mama di tutti...
si cre'ce o las balta si cu caruciorul ca nici nu curg banii in perioada asta...o sa-l mai tin p-asta in iarna asta si la anul o sa ies io din tara si-=i iau unul superbisim si usor cu bani putini, de la capitalistii astia:)) dar o sa sufar chinuri neinchipuite la baby expo, ca sa ma abtin. Cand oi vedea atatea carucioare....Ziceam ca sa nu ma duc la baby expo dar cred ca ma duc ca n-are hainute de toamna si poate sunt oferte p-acolo, plus ca, data trecuta am primit cutii mari de servetele pampers, gratuite, la cumpararea fiecarui pachet mare de scutece. deci asa iti scoti intrarea, feli, ca ziceai de asta. intr-adevar, dk tot e targ de vanzare, nu doar expozitie, nu trebuiau sa puna intrare, dar probabil au pus ca sa mai selecteze clientii, adik sa nu vina prea multi rromi in alte scopuri, pe-acolo...zic si io...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Meems, Catutza, Ioana, multumesc pentru gandurile bune!

De dimineatza era mai bine si nu mai avea febra (avea 37.3).
Sa speram ca o sa fie bine ... nici nu stiu ce sa fac ... sa mai merg a dr. sau nu ! Oi vedea!
Mai nasoala e treaba cu scazutul/ neluatul in greutate !
Toti au inceput sa arunce cu rosii in mine ... ca din cauza laptelui meu, ca nu mai e hranitor alea-alea!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

CAMELIA-sanatate la scumpica mica,parerea mea este ca daca are rosu in gat sa-i dai ospamox ,cat despre luatul in greutate,sa stii ca si eu am trecut de o experienta neplacuta in ultimele 2 luni a luat uka doar 300 gr,cel putin asa zice cantarul dr,eu am fost ptin speriata pt ca a luat putin fata de 600 de gr cat luase in fiecare luna in lunile dinainte,plus ca a mancat mult,dar dr a zis ca ea arata f ffff bine si are dreptate,de fapt e normal sa ia mai putin mai ales ca au fost caldurile alea insuportabile.Dar poate ca nu a fost cantarul bine reglat.pupici si multa sanatate

ANDA-sper sa-i treaca si sa fie doar o perioada,si cred ca asta se datoreaza faptului ac tati nu o poate lua in brate si alinta,pt ca de atunci a inceput sa fie asa.la noi toata lumea o rasfata,e de ajuns sa planga un pic ca imediat se duce cineva sa o ia in brate
aseara chiar radeam cu tati,ca peste vreo 2 ani poate ne vedem la prima la SUPERNANY
VOM VEDEA..........
despre coaja fructelor,inca nu-i dau,din urmatorul motiv-coaja este impreganata cu substante(gen chitina,ceara)care au rolul de aparare a fuctului,si acre se gasesc in straturile de la suprafata,tocmai aceste subst nu pot fi digerate de enzimele din sucul gastric si intestinal,care are o compozitie diferita la copii fata de adult,la cei mici predominand o enzima numita labferment care actioneaza asupra laptelui,celelalte fiind in cant mai mica
cat despre faptul ca in coaja se regasesc subst administrate de om,am mai vb eu despre asta nu stiu daca e bine sa mai scriu sau nu,daca o sa deranjez sau plictisesc pe cineva ca repete ,asta este;exista 2 tipuri de subst de contact si sistemice,cele de contact raman pe suprafata fructelor sau legumelor protejandu-le de boli si daunatori si sunt cele recomandate,cu conditia ca din momentul admin si pana la cules sa treaca intre 14 si 21 de zile(asta depinde de fiecare produs in parte)iar cele sistemice sunt cele care patrund in intreaga planta,asa ca putem noi sa indepartam cata coaja vrem ca daca a fost admin ,si nu a trecut perioada interzisa ,consumam si subst fara sa stiu.Partea proasta la noi este ca cele sistemice sunt cu mult mai ieftine decat cele de contact ,iar avnzarile la aceasta categorie sunt triple

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

[b]Toti au inceput sa arunce cu rosii in mine ... ca din cauza laptelui meu, ca nu mai e hranitor alea-alea!

Eterna poveste! Lasa-i sa vorbeasca. Am o prietena care are baietelul cu 3 zile mai mic decat Ilinca si-l alapteaza exclusiv. Pana la 6 luni a fost subponderal iar de atunci a inceput sa ia in greutate mai mult decat "standardele". Medicii spuneau ca tot din cauza laptelui ei (prinele 6 luni prea prost, apoi prea gras) Trebuie sa zica si ei ceva.
Masurarea greutatii e elocventa daca se folosesc acelasi cantar, aceleasi conditii (ora, copil dezbracat etc.). Am vazut cum masoara ei la cabinet
Multa sanatate Dariucii!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai sa ma laud si eu: uitati ce a facut un salon din Bucuresti din sora-mea:
http://customer.kinecto.ro/Getts/2006.08/trans/1.html

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Io, un pic intre doua comenzi si trei telefoane...cine cu exceptia Dordei (ca de ea stiu de mult), a trecut la 4 mese la bebe? Ca pe noi tare ne tenteaza dar nu stiu ce parere o avea piciul? Acum mesele ii sunt destul de inghesuite si nici nu as vrea sa il indop aiurea.

Cum a functionat trecerea la 4 mese pt. cine a facut-o deja? A fost ok? I-ati dat mai mult la cate o masa? Cam cat?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ela, Feli, multumesc de raspunsuri si voua!
Mai Feli, da frumoasa surioara ai !!!!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput