Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 26
putzuruca spune:
Neatza fetelor,
Sper ca Lullabay sa fi nascut pana acum si ca bebe e bine si sta la mamica lui in brate.
Inni, e superba Ami, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc.
Monique, se pare ca bebe a ta n-are nici un gand sa iasa. Bafta marti!!! Nu mai ai mult si vei fi cu bebe in brate.
Cu atatea nasteri pe aici m-a apucat si pe mine asa un dor sa-mi vad fetita...sper ca n-o sa vrea sa stea pana la 41 de saptatamani. Imi vine sa-mi iau burta in brate si sa dorm cu ea asa.
putzuruca
36+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
Monique_new spune:
CamiSolSincer nu prea. Deja ma foiesc ca nu mai imi gasesc locul. Inchipuie-ti ce e in capul meu
mai bine ma oprea ieri si gata
De somn nici nu mai zic.Ieri moasa imi zicea du-te si tu si te plimba in weekend....dar nu stia ca eu trebaluisem cu o zi inainte de as fi putut sa nasc cu vinetele pe aragaz
sau cu mopul in brate.
Am vazut ieri ca aveau in salile de travaliu minge din aia mareee ...stie cineva cum se foloseste???
POZE
Monica
40 sapt
gripo spune:
NEATZA!
AMARANTINA, incepem galeria si noi, mult curaj si refacere rapida!

LULLABAY, curaj, curaj, si nastere usoara!

BEBE de PUFY, mai stai acolo pana duminica, si trimite-i prin telepatie lu bebe meu, sa iasa ca eu vreau.
INNI, frumoasa foc fetita ta. De altfel, eu am ramas uimita, am senzatia ca ai nostri, de septembrie-octombrie, sunt cei mai frumosi.
39+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
CamiSol spune:
Monique habar n-am la ce foloseste mingea aia in sala de travaliu. Eu faceam ceva exercitii cu ea la aerobic pe vremuri
, acum vreun an !
Gripo ce modesta esti
. Normal ca bebelacii nostrii sunt si or' sa fie cei mai frumosi! 
Cami
37fix cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
anangel_lexi spune:
Amarantina si lullabay, nasteri usoare, refacere rapida si bebei sanatosi si cuminti!

Inni, ai o fetita SUPERBA, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Heeei, gripo, nu te grabi sa nasti ca vreau sa nastem impreuna.
Ar fi fost super sa nastem si la acelasi spital![]()
Pufy,
trebuie sa treaca si momentele astea grele odata si-odata, nu?
Ileana, uite ca am uitat s-o intreb pe Ralu de tensiune. Ametita, deh, stii si tu cum e cu gravidele astea
39+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Mirabelac spune:
Amarandina si Iullabay 

inni ai o frumusete de fetita, te-ai chinuit tu ceva, dar bine...
Eu nici nu mai pot merge prin casa, asa de tare ma doare intre picioare, incep sa cred din ce in ce mai tare ca ma strange cerclajul asta, dr. m-a programat pe 18 tocmai sa mi-l scoata, sper sa rezist pana atunci, desi contractii mari nu am, doar ca bebe e f. jos.
Mirabela sapt. 38
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
matahut spune:
‘Neata!
Uite ca asa se intampla daca scrii inainte sa citesti tot ce s-a mai scris…Am crezut ca Simona naste azi, dar de fapt vad ca azi abia se interneza. Scuze pentru confuzie, oricum tot ingeras va fi chiar daca nu e de Sf. Ioachim si Ana. Am auzit chiar ca cel mai bine e sa nasti duminica….
Multumesc Tasia si Simona pentru informatiile despre salteluta de infasat. Se pare ca astea sunt preturile. Mie imi spusese o prietena care a nascut in martie (cam demult pentru inflatia din Romania…) ca e in jur de 400 de mii, dar probabil asta se intampla atunci.
Lullabay, cred ca deja ai nascut, asa ca refacere rapida si asteptam sa veniti cu bine acasa!
Eu ma grabesc ca azi e ziua fii-mi, Sf Ana, deh, si vreau sa ii fac un tortulet de mere, cu nuci si stafide…. Asta e bun sa stea cateva ore bune la frigider sa se insiropese ca lumea blatul de la mere si sa se infrateasca gusturile.
Ce ziceti de vremea asta? Ieir eram in manecuta scurta si muream de cald si acum cand am iesit pe balcon sa strang niste rufe, brrr, m-a luat un frig! Vine toamna, clar. Oare in maternitati or da caldura mai repede decat dau porcii astia de la Radet? In general, cam pe 20 sept (cand am eu DPN-ul) deja e frig in case si tre’ sa punem calorifere electrice. Ar fi nasol sa merg cu suba la spital…si sa inghetam pe la alaptat.
V-am lasat, we placut si linistit (pentru cele care-l vor linistit!!!),
Marina
38+
Maruca si Ana (3 ani)
MamiLili spune:
Neata!
Lullabay
, sper ca esti deja cu puiutul in brate! Vino repede acasa sa ne povestesti. Abia asteptam sa nasca o mamica din Iasi!
Amarantina
, nastere usoara si refacere rapida! Bebe sanatos si mancacios.
Susa, Monique
, incepem galeria pentru marti!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 34 cu 
MamiLili spune:
Tasia, ai grija cat mai povestesti despre "bucurii"...s-ar putea sa te trezesti cu Not la usa!
Lili
sapt 34 cu 
MamiLili spune:
Daca are cineva taria necesara, puteti sa va uitati pe Animal Planet, e o emisiune dedicata lui Steve Irwin.
Lili
sapt 34 cu