Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

INNI ti-am pus pozele cu frumusetea ta de fetita in album;intra tu si denumestele cum iti place tie.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

amarantina, ma alatur si eu galeriei!! Sa ai parte de nastere usoara, refacere rapida si copil sanatos!!

Catalina, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Lullabay, Iti tin pumnii!! si muuulta bafta sa ai parte de o nastere usoara si de copil mancacios si sanatos.

Eu credeam ca ma astepti sa nastem impreuna ..., da' las' ca ne povestesti cum a fost!

Catalina, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

Amarantina si Lullabay nastere cat mai usoara si refacere urgenta! Sa va bucurati de copilasi sanatosi, frumosi si nazdravani!
Camelia 38+ cu Ecaterina-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Lullabay, de la cocktail ti s-a tras Nastere usoara si asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Inni, sa iti traiasca printesa M-am topit toata si mi-au dat lacrimile, e atat de dulce!!!!!!

Ama, tin pumnii ptr duminica Nastere usoara si bb sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neatza! Eu deja pe baricade... da' azi am dormit mult...pan la 7.30!

Oare Lullabay o fi nascut? Sper sa nu se chinuie tare saracutza, sper sa-i fi facut epidurala, sper sa fi venit cele 2 doctoritze (ginecoloaga si anestezista-- singura noastra anestezista care e in stare sa monteze epidurala)

Inni e atat de dulce, atat de frumusica fetita ta! Are niste ochi mari, negri...cu cine seamana? cu tine, la ochi, asa-i?

Nokia, da, de la cocktail i s-o fi tras lui Lullabay...numai cat s-a gandit la el si si-a facut efectul

O zi buna si un weekend frumos va doresc tuturor!

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata!

Oare o fi nascut Lullabay???

Inni e superba Ami ta!Ma inscriu la "incuscreala"!
E adorabila!Are niste ochi....

Noi tot pe baricade....pana maine sper sa rezistam...cu toate ca ma tot incearca durerile de burta si de spate+contractii...
Flory tu cum esti?

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici.
Inni super draguta bebita ta. Sa-ti traiasca.

Noi nu am nascut inca. Ieri am fost la dr.Mi-a facut eco si m-a suit pe masa si mi-a zis ca bebe este susss iar colul este BETON.Drept urmare m-a trimis la spital sa-i faca lu bebe o monitorizare pt ca nu a mai luat in greutate decit vreo 100 grame - 3.050 kg.Si a zis ca sa vedem daca il mai lasam acolo sau nu. M-am dus cu bagaje cu tot ca mi-a zis ca putea sa ma opreasca.Oricum la capitolul contractii stateam fff bine variau de la 0-15 iar moasa mi-a zis ca pina la 40 nici nu le baga in seama.Era liniste nu nastea nimeni dar am "studiat " un pic salile de la Elias. Mi s-au parut ok si asistentele(moasa in mod special - numai ca marti nu mai este ea ).
Oricum pina sa ajung acolo mi se "taiasera "picioarele. Dupa ce am ajuns in maternitate parca mi-am revenit.Si am cerut si citeva detalii cum sa ma pregatesc la moasa..si mi-a dat ulei de ricin (sau sup.cu glicerina) sa iau si sa imi pun supozitoare cu scobutil( pt col).
Asa ca marti m-a chemat sa-mi induca nasterea.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata mamici si gravidute!
Inni e superba Ami ...si ce frumos doarme ea. Cred ca o sa ma cert rau tare cu Pufy de la incuscreala !
Sunt asa de curioasa daca a nascut Iullabay.Sper sa ne dea vesti cat mai repede.
Si eu am o dilema ...cu nr de tel, ca nu stiu pe cine sa deranjez cand o sa nasc .
Monique mai rezisti pana marti? Eu sper sa nu ajung la 40 sapt ca deja simt ca nu mai pot!
Pupici pe burtici! Si la bebici!

Cami 37fix cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput