Haideti sa discutam despre .... cealalta
Raspunsuri - Pagina 13
miau-miau spune:
quote:
Dealtfel vad ca deja moderatorii au stabilit cine are dreptate.
Au facut o eroare
corinaczm spune:
Eu am fost plecata cam 2 zile dar vad ca lucrurile au luat-o rau razna. Stop, pana aici!!! Daca ii dam apa la moara eninei atunci cu ce ne deosebime de ea? lasati-o fetelor in pace se va plictisi la un moment dat! Si spunea-ti ca uneori astfel de exemplare nu ar merita bataie? Ba da!!! Chiar daca nu e prea civilizat ar merita-o, asta nu inseamna ca ma voi bate cu cineva sa fie bine de inteles. Tare as vrea sa stiu ce meserie, ce ocupatie deosebita ai enina, ca iti permiti sa vorbesti asa cum o faci? Inca o data ai demostrat ce caracter au in general"celelalte"!!!
columbiana spune:
quote:
Originally posted by cataghequote:
Originally posted by enina34
si le voi innebuni cu indezirabila-mi prezenta pe urmatoarele :calatoarea, RaluD,cataghe, spic de grau
Clubul Nevestelor Facatoare de Cupii in Pozitia Misionarului si Mirositoare a Prajeala de Snitele iti doreste muuuult succes la hormoniada de toamna!!
_
"Nu poti face nimic ca sa ai stil. Pentru ca stilul nu il ai, ci il esti."
(Mircea Cartarescu)
asta-i cea mai misto replica citita-n ultima vreme
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
Witchie spune:
eu va propun sa inchidem subiectul daca si corinaczm e de acord.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
sofia_misicu spune:
Dupa ce te uiti in ochii cuiva si ii promiti ca ii vei duce plosca la 70 de ani si ca ii vei creste copiii in spiritul familiei, unic, deja parte din tine, chiar tu pana la un punct, dupa ce treci prin probele lui Hercule pentru ca la final sa iti accepti destinul ca jumatate a lui X si, astfel iti gasesti locul in lume, spune-mi tu, Doamna analist politic, cum poti sa iti revii dupa ce, omul pe care l-ai bagat in sufletul tau pana la refuz, te-a lasat cu popou' in balta? Cum mai vezi dupa aia lumea? Cum te mai uiti la copilul care parca, ca in filme de groaza incepe sa iti zambeasca cu gura altuia?
Nu promovez valori morale. Nici macar nu dau un leu pe celalata. Nu ma intereseaza cine e, de ce a facut ce a facut. Pentru ca in lumea in care am crescut eu oamenii acestia nu exista, la fel cum nu exista nici fostul meu barbat. Asadar, cu alte cuvinte, eu te refuz pe tine doamna analist politic. Te exclud din lumea in care imi voi creste copilul si te las sa iti duci razboaiele, urland la cate megafoane vrei tu si aruncand cum bine spui "pseudo-intelectualisme" la cine vrei tu.
Si acum, pentru ca am o ratusca sub numele meu, rog pe colegii mei, in spiritul drepatatii, sa imi dea un avertisment. Da' sa fie tot galben.
Ah, si da, corinaczm, cand dai un semn, am si inchis subiectul.
Nuka si Mama la Nuka
Ramona J spune:
Azi am lasat cratita la o parte si am petrecut ziua in familie, am batut Dallas-ul in lung si in lat ca sintem noi pe aici si avem multe de explorat.
Si uite ce gasesc! Intotdeauna vor exista pareri pro si contra. Am cunoscut persoane de partea cealalta a baricadei si fiecare face cum crede. Dar mi se pare culmea nesimtirii Enina sa vii pe un forum dedicat copiilor si familiei in general si sa ne pui la colt pentru ca noi credem in integritatea ei.
Eu stiu ce e bine si ce e rau, asa am crescut si nu pot sa fiu altfel nici sa vreau.
Am mai spus chestia asta, poate ma repet. Tu nu iti respecti sotul dar mai ales nu te respecti pe tine. De sotiile celorlalti nu are rost sa mai pomenesc ca presupun ca nu te ingrijoreaza nici atit.
Imi pare rau ca vii pe forum cu atacurile astea, mai ales ca sint destule persoane care au avut de suferit din cauza unora ca tine. Nici nu vreau sa ma gindesc ce as putea scrie daca as fi in situatia lor si ar trebui sa-ti citesc jignirile!
Dar trebuie sa adaug ca principalul vinovat e sotul. Eu pe el m-as supara de fapt.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ymcar spune:
Calm down everybody! De fapt problema este una singura aici si a spus-o raspicat cu multa vreme in urma o persoana deosebita care a fost alungata cu pietre pentru asta: in Romania suntem cu zeci de ani in urma in ceea ce priveste mentalitatile.
Pana la urma nici nu conteaza cine are dreptate, tonul discutiei este absurd.
Iar dreptatea este, ca intotdeauna, LA MIJLOC. Nimic nu este alb sau negru. E aberant sa spunem ca toti amantii si amantele merita dispret (sau condamnare la moarte, ca sa fiu in tonul discutiei), asa cum este aberant sa spunem ca toata lumea ar trebui sa aiba permanent 5 amanti/amante.
enina34, daca esti inteligenta te retragi din discutie. Nu pentru ca nu ai dreptate. Pur si simplu pentru ca aceasta discutie nu se poate purta acum. au incercat si altii, si inca pe un ton si cu argumente incomparabil superioare. au fost alungati. Incerca din nou peste 10 ani. Daca vrei sa participi pe un astfel de forum, intai citesti 3 luni tot ce se scrie, inveti stilul, te inregimentezi in curentul de opinie si participi. Altfel nu merge. La inceput am incercat si eu vreo 2 subiecte mai... altfel. Mi-a ajuns, acum stau cuminte.... mai dau un raspuns la o chestie la care ma pricep, mai fac o poante, mai raspund sec un da sau nu la o intrebare... cam atat. Si uneori tot imi pare rau ca n-am tacut!
My life stinks
corinaczm spune:
Imi pare rau ca in loc de discutie a iesit razboi. Credeti-ma mai repede ma asteptam sa se revolte o sotie suparata ca a fost inselata decat amanta, pentru mine asta e o dovada in plus ca lumea asta e cu.... in sus! Se pare ca din ce in ce mai mult familia monogama isi pierde din ... putere. Nici nu imi vine sa ma gandesc ce se va intampla peste 15 ani cand vor fi mari baietii mei. Unii considera ca aceptarea unei terte persoane intr-o relatie e dovada unei evolutii, am dedus eu din unele postari... trist chiar foarte trist. Inchideti orice discutie, vad ca amantele ne amarasc viata in toate felurile. Sper sa imi debiteze mintea un alt subiect mult mai haios care sa ne faca sa zambim fiindca asta a produs razboi, deci... CEAU, CEAU si ne vedem la alte subiecte