Haideti sa discutam despre .... cealalta

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

La subiectul asta nu sunt moderatori?
Si in general, asa...cand o discutie degenereaza in halul asta, nu se poate face nimic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fetitie spune:

ce fac moderatorii? ca de la o simpla expunere de opinii si experiente diferite s-a ajuns la paruiala. Si e dizgratios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enina34 spune:

..tocmai le-am semnalat moderatorilor ce se intampla aici...astept sa vad reactia lor. Si daca se va considera ca din cauza mea s-a ajuns aici, ac eu am fost cea care a dat totnul la toata mizeria asta, atunci , imi voi asuma greseala si ma voi retrage civilizat. Dar Nu admit sa fiu jignita si haituita in permanenta si sa tac si sa inghit toate astea ca o lasa numai pt ca imi este frica ca nu voi mai putea posta niciunde pe aceste forumuri si pt ca ma ingrozesc anumite perosane de aici. Sunt un om liber si matur si imi apar punctul de vedere si obrazul pana in panzele albe.
Va doresc o zi buna TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by enina34

..tocmai le-am semnalat moderatorilor ce se intampla aici...astept sa vad reactia lor.

Ho-ho-hoooooooo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

toata mizeria asta, atunci , imi voi asuma greseala si ma voi retrage civilizat. enina
[/quote]

Civilizat?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eeee,zicea si ea asa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eh, hai ca mai enervat la culme
Mai enina cum iti permiti sa jignesti atata lume pe aici, cine te crezi?
Cum iti permiti s-o jignesti pe RamonaJ sau pe Cataghe, care se numara printre persoanele deosebite de pe forumul asta?
Tu ai deschis bine ochii pe ce forum ai intrat? Daca nu,fata draga iti reamintesc ca ai intrat pe desprecopii.comAici vorbim despre copii, despre cum se fac copii, cum se cresc, cum le facem mancare, cum ii stergem la kur de kk, samd si nu cum sa ne dam in barci ca "noi , amantele suntem mai tari decat sotiile ...la un pahar de sampanie...bla, bla, bla". Vrabia malai viseaza"!
Sa stii ca ai mers foarte departe cu jignirile si sarcasmul tau!
Fetelor, faceti bine si nu-i mai raspundeti, sa vorbeasca cu peretii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Parerea mea e ca s-a deviat mult de la subiect si sunt mult prea multe jigniri.

Prea multe jigniri pe un formum dedicat in mare parte copiilor, mamicilor de copii si iubitorilor de copii.

Cel mai mult m-a deranjat amestecul copiilor.
Ei sunt prea puri pentru a fi amestecati in asta.

corinaczm sau un moderator de pe aici ar tb. sa inchida subiectul asta si gata.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Enina 34 are dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

Enina 34 are dreptate

Asta era problema? Cine are dreptate? Sau felul in care tine mortis sa si-o impuna in fata celorlalti?
Dealtfel vad ca deja moderatorii au stabilit cine are dreptate.

Mergi la inceput