Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Lavi, mie mi-au spus si alti medici ca pot da budinca de vanilie. Eu i-am dat pana acum danette de vanilie pe care-l papa cu lacomie. Si laptele praf cum e, nu e praf?...de ce nu dam lapte de la tita vacii direct?
In plus e mare deja....de la 1 an o sa steie cu noi la masa. N-am sa-l cocolosesc atata cu mancare(de aici provin copii mofturosi in viitor)...special gatita pentru el de la 1 an. Danette are 80% lapte e ca un iaurt. Daca iaurturile sunt bune asta ce o avea?
Daca ajungem sa analizam fir cu fir nu mai papa copii nimic.
Fructele cum sunt? Sunt toate natural...nu sunt umflate cumva unele?
Sa fim seriosi!
Stiu ca Advantanul este corticoid dar n-avem ce face.Asta mi l-a recomdat medicul.
Stiam ca Bepanthenul nu se compara cu Advantan ca doara sunt cadru medical.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FETELE.....
super misto la intalneala, dar putin...
am plecat de frica ca se aglomereaza ratb-ul si am mers pe jos pana acasa, ca dormea vladonele.
revi n mai pe seara

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Scuze, Hilde, n-am stiut ca esti cadru medical si de-aia mi-am permis sa-ti zic de Advantan.

Laptele praf simplu e optinut din lapte, prin nu stiu ce tratare, nu se adauga nici un E la el. La formula, da, se adauga fel de fel de chestii sa semene mai mult cu laptele de mama. Dar nu se adauga E-uri nocive pentru bblusi.

--------------
Fiind cadru medical probabil stii ca dermatita atopica fiind practic o reactie alergica, poate sa fie cauzata si de aceste E-uri: (coloranti, arome, stabilizatori, gelifianti, etc. )din budinci, Danette, samd.

Mai mult nu te mai , te descurci tu singura sa-ti tratezi copilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, va invidiez!! Super pozele de la intalneala, copii fericiti si mamici frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noi ne-am intors acasa cu diploma de "cel mai boem bebe" deoarece au observat fetele ca a stat nichita 15 minute in fata lacului, singur, fara sa-l bage nimeni in seama si fara sa bage pe nimeni si fara sa zica nici pis, adik a contemplat natura...ca poetu' asa...
diploma n-am mai pozt-o sa v-o arat ca vad ca a pus-o roxi si alexia, dk vreti s-o vedeti (madau si addya au muncit la ele, cu conceperea textelor, tehnoredactarea, printarea, doar ideea de baza am avut-o)
au mai luat asa, din ce imi amintesc, ca au fost vreo 14 bebei:
miruna a lui madau: cel mai limbut bebe (ca vorbea mult si scotea si limba mult:))
andrei-corap: bebe-ursulet
razvan-addya: cel mai pletos bebe
roxisi alexia: cel mai bataus bebe
ilinca-felicia: miss colgate pt. cei mai stralucitori incisivi (nu radeti, mie mi-au sarit in ochi de cum am vazut-o)
stefan-dordia: cel mai mancacios bebe
orlando-madutza: cel mai serios bebe (ca m-am straduit 5 minute sa-l fac sa rada si n-am reusit. poate nu ma pricep:)), dar tot a luat titlul:))
natalia-mama di tutti: cel mai sexi bebe (avea rochita scurta si n-avea ciorapi:)))
victor al ilenutzei: cel mai dintos bebe (8 bucati)

acum nu mai stiu...mai imi amintesc, poate mai intra fetele si spun. pun si io poze mai pe seara. a fost f. draguta intalnirea, toate fetele mi s-au parut mai de treaba si mai misto decat pe forum:)) adik vreau sa spun ca acum imi place mai mult de ele decat dk nu le-as fi vazut.
multumiri multe addyei si madalinei-madau pt. diplome.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Lavi, asa iti place tie sa. eu am afirmat nu am intrebat la ce am scris.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata fetele am ajuns si noi acasa pe la 19.00. Noi am stat pana la 18.30 adica eu si Addya si le-am dat si masa de la ora 17.00 in parc. A fost frumos, doar ca imi pare rau ca o parte din fete au plecat asa repede. Dar...altadata poate...vor sta mai mult!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

tiiii, ce frumos ca v-ati intilnit din nou. Ce va invidiem!

Gandacel

quote:
de exemplu as avea nevoie de cateva ore departe de Bogdan, facand altceva. Echilibru e cuvantul de ordine, ca sa ne simtim bine cu deciziile pe care le luam! Am zile in care ma apuca plansul cand vad ca fac acelasi lucru zilnic: schimbat, dat sa manance (in conditii de care nu mai vreau sa amintesc), jucat, culcat (suportat zbierete de somn ori de nervi, ori de rasfat), plimbat cand de fapt as vrea sa dorm.

total in asentimentul tau. De-asta chiar daca nu-mi gasesc serviciu eu as vrea sa gasesc o solutie pentru citeva ore pe saptamina, ca nu mai pot. De multe ori, la sfirsitul zilei, am un maaare sentiment de neimplinire. Si desi ma uit la Sma si vad ce fericita e si ce bine ii merge, mi-e imposibil sa asociez bunastarea ei cu toate actiunile mele aparent inutile din timpul zilei. Pai stau seara si ma gindesc: ce-am facut eu azi? "Hai sa ne tzitzim", "Hai sa-ti pun un scutec nou", "Nu vrei sa faci un peee-peeee?" "Hai sa punem jucariile la loc." "Acum megem la plimbare"...
Gifii toata ziua si nu am timp nici macar sa pun lucrurile la loc prin casa si tot timpul ramin cu chestii restante.
Ma rog, o solutie ar fi ca in loc sa scriu pe forum, sa-mi fac treburile prin casa. Da' am si eu nevoie de partea mea de relaxare.

Voiam sa scriu si un mesaj la parintii intreba, ca aflu si eu cind are lumea timp de treburi prin casa.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor avetzi perfecta dreptate!!!

Si eu simt nevoia uneori sa stau cu cracii in sus in pat sau...sa dorm sau...sa fac altceva dar...nu am cum ca am copil si nu are cine sta cu el. Pe bunica mea nu o pot obosi asa rau...asa ca...ramane soatza care vine de la servici obosit si..se joaca un pic cu Stefan dupa care tot eu ies afara cu el ca...de! De multe ori ne insotzeste si el dar...tare ar vrea sa stea acasa...!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai, mie ideal pentru mame mi se pare un servici asa, de 4-5 ore pe zi, intre 8 si 12-13, ma imbrac, ies din casa, fac o chestie utila societatii, castig niste bani si apoi ma intorc acasa, le fac eu de mancare copiilor, ma ocup EU de ei in majoritatea timpului, etc.

Asa ca un serviciu de jumatate de norma mi se pare numai bun pentru o mama cu copii sub 10 ani.

Din pacate in Romania foarte greu gasesti asa ceva.

Sa stai acasa - la un moment dat ti se pare ca ti se ingusteaza orizontul (mie asa mi se parea la Silvia, acum mi se pare foarte interesanta si placuta viata mea acasa; dar la infinit n-as rezista, asta-i clar), iar un servici de 8 ore care de fapt sunt 10 si vii acasa franta la 18-19-20 iti da neimplinirea ca nu mai cresti tu copilul de fapt.

Mergi la inceput