Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Daca tot nu avetzi ce citi, sa va povestesc ce ispravi mai face fii-mea:

- la baitza ea sta in caditza ei intinsa pe spate si molfaie termometrul de baie care are forma de peste - da' culmea culmilor - fii-mea cea agitata sta la baizta cuminte foc si se bucura de apa, ca o adevarata lady; ma tot intrebam io de ce se inneca des cand molfaia la el, cand m-am prins: de la atatea cazaturi, ala s-a crapat si intra apa in el, iar ea statea cumintica si bea apa dinauntru; da' fazamisto care e: cand termina apa din el, il scufunda sa-l alimenteze cu alta; si tot asa de 1000 de ori pe tura de baitza; si ma intrebam de ce apoi papa doar 150 de ml de lapte; ieri i-am astupat gaurile cu scotch dar prin felul formei ei, tot poate sa bea apa cu el, asa ca...si vreau sa va zic ca ieri am incercat sa nu i-l mai dau, eeee, daca nu a inceput sa urle....

- ieri am descoperit un gen de leagan, de ala de parc, de fapt o jucarie sub forma de scara din fier pe care se poate urca copilul mai mare, banuiesc ca de la 2 ani in sus; ei bine, ea acolo vroia si am pus-o din brate si mare mi-a fost mirarea cand am vazut cum se catara singura; evident ca ii mai ieseau picioarele in lateralele barelor, dar cu mainile se tragea in sus, ca la tractiuni. Are mami maimutzica, e clar!

Gata, astea-s povestile noastre. Fug s-o alimentez.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hihi, mie mi se pare chiar intensa activitatea din ultima vreme de-aici, se pare ca perceptia tine de frecventa postarilor proprii . Eu am multe restante, sa incep:

Lavi, cum de-i dai Nataliei suc de struguri? Ai mai crescut cantitatea? I-as da si eu pentru proprietatile nutritive, vitamine, alea alea, dar... mi-e teama de burtica

Gabitaco, daca vrea biberonul la inceput si apoi se opreste, probabil o deranjeaza dintzisori care stau sa iasa - frecarea tetinei de gingii poate fi suparatoare. Mai ales ca laptele il ia cu lingurita, deci nu e saturatie de laptic. As zice sa incerci o tetina mai mare si mai rapida.
Hilde, am prins de-abia sfarsitul povestii cu tetinele buclucase (super-Novele alea de care ziceai). Care-i faza cu ele, pls?

Multumesc tuturor pentru sfaturile si experientele cu adormitul . Inteleg ca la bebeii recalcitranti nu merge decat cu muzica de camera
Bic, te citesc cu maxima atentie si... sunt cam mirata ca te-ai hotarat pana la urma pentru metoda asta de adormit Smarandutza. Nu e total anti-AP ???

Dordia, cu noi luna a fost tare prietenoasa noaptea asta, nu ne-am trezit "decat" de 4 ori. Ceea ce, fata de cele 7-8 de ieri noapte, se poate numi un somn tare linistit .
Cu ce s-a distrat banditul noaptea trecuta: cand il adorm il las lat pe spate. Dupa o vreme se intoarce el pe dreapta si mai doarme cel putin 1.5 ore. (Dupa care o luam de la capat, evident). Ori de data asta isi lua avant prea tare incat ateriza pe burtica - el nu doarme niciodata asa. Ridica capul cu ochii impaienjeniti, incerca sa mishune si isi dadea seama ca nu poate, si-apoi pune-te pe urlat. Intoarce-l, adoarme-l si... o luam de la capat.

Anda, esti in mare verva - super!

Inaaaaa !! Sper ca ai supravietuit cu bine weekend-ului si belelelor, sanatate multa si mai da-ne un semn .

Era bine daca se putea splitui subiectul sau creat cumva un apendice pentru discutia cu intalnirea. Noi va facem galerie sa va intalniti cat mai repede si mai simplu pentru toata lumea
Cred ca ar merge creat un yahoo-groups unde sa se posteze toate mesajele de genul asta, ce ziceti ? Daca nu stiti cum functioneaza, o sa va povestesc mai pe larg, mie mi se pare instrumentul optim pentru stabilit intalniri.

Cred ca as mai avea, mai citesc si ma mai gandesc

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !!!!

noi am fost dati disparuti fiindca fiindca imi expirase licenta la antivirus; acum l-am hackuit (termenul asta cred ca l-am inventat eu acum ...), si suntem back in bussiness.

care se plange ca n-are copilul decat 2 dinti ????!!!! pai luca mea se screme si se vaita de 1 saptamana sa ii iasa primii 2, aia de jos ... :)) si nici acum n-a reusit, saracul ...

in schimb sta in picioare.pozele sunt in aparatul lui , asa ca atunci cand va binevoi sa presteze, le pun sa le vedeti.

venim si noi la intalnire, dar nu stiu cat de mult stam, sa vedem.

anda-tanti difuzor de aeroport - cam ce fel de obiecte sa aducem drept cadouri ? ca d-alea de bebelusi e o arie taaare larga la fi-miu ... adica nu reusim sa-l facem sa priceapa ca fierul de calcat,aspiratorul, stecherele de la toate cele, butoanele de aragaz, telecomenzile, telefoanele, boxele si altele asemenea nu-s jucariile lui ... si nu cred ca e o idee buna sa aducem electrocasnice, nu de alta, dar chiar s-ar putea sa fie mamicile dezmagite daca nu castiga bebeloii, si ajungem tot la vorba lui gandacel ....

Mergi la inceput

Tot despre noi: m-am hotarat sa incep serviciul de la 1 oct, 6 ore pe zi deocamdata. M-am tot gandit si rasgandit, cred ca sunt evidente argumentele de ambele parti. Sper sa fi luat decizia buna.
Ripley, m-ai pus rau pe ganduri cu postarea de ieri, de la birou... Ziceam ca dupa ceva timp va fi tot mai usor sa pleci de-acasa, dar se pare ca nu

Daca va pricepeti sa descalciti legile astea, ati putea sa-mi spuneti si mie, va rog:
1. cum e cu pauza de alaptat si programul de 6 ore/zi? Pana cand se acorda - pana la 1 an sau la 2 ai copilului? Am inteles ca in cazul asta si vechimea se considera completa, iar salariul ramane si el intreg.
Eu inca n-am discutat "detaliul" asta cu sefu' (neamtz, nu cunoaste legea asta a noastra si nici alte cazuri n-a mai avut in firma).
2. daca nu e de acord cu varianta 1 si ma intorc cu 6 ore in cartea de munca, afecteaza asta cele 3M stimulent sau alte drepturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dienuta aducem fiecare o jucarioara, o suzeta, un maimutoi, fiecare dupa preferinte si dupa posibilitati. Noi sa fie, se trag la sorti si fiecare bebelus primeste un obiect drept cadou ptr participare la concursuri. Eu asa am inteles. Sper ca am inteles bine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Ca veni vorba de jucarii (si puiul mic inca mai doarme ): m-am gandit eu ca lumea lui e prea din plastic si silicoane, asa ca sa i-o mai aduc putin la normal cu ceva obiecte naturale. Papusa din carpa o tranteste cat colo, dar bolul din lemn sau obiectele de metal au mare succes. Mai avem si ne plac: suporturi de pahare din papura, cosulete de nuiele... Cand iesim il las la pietricele, nisip...

Oricum, obiectele "ciudate" (palnie, sita, cutii, capace etc) au infinit mai mult succes decat toate jucariile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Mai avem si ne plac: suporturi de pahare din papura, cosulete de nuiele... Cand iesim il las la pietricele, nisip...
Oricum, obiectele "ciudate" (palnie, sita, cutii, capace etc) au infinit mai mult succes decat toate jucariile

Hi hi hi, si noi la fel! Ce sa mai dea mami bani pe jucarii, scoate taote lucrurile din sertare si am rzolvat si capitolul joaca!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai fetelor cred ca suntem pe drumul cel bun.....a papat mateea azi 60 mllapte din bibe si restul cu lingurita...of course. da usor usor o scoatem noi la capat .
Despre jucariii..bani aruncati de pomana la noi. I-am cumparat tot felul, muzicale, de plus, de plastic, de silicon ...de la chico, primii pasi...se joaca putin cu ele si apoi se pictiseste. preferatul ei e un bidon de suc de 2 litri in care am lasat si putin suc. Fuge dupa el prin casa, il plimba cu premergatorul, incearca sa prinda sucul din el, limge eticheta ( bidonul il spal zilnic - ca sa am si eu ocupatie )...ce mai e super incantata de el, daca l-am lua si la plimbare poate ar sta si ea in carut .

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai, numai confundati brancoveanu si oltenitei cu tineretului.
cu RATB-UL este cale de mai mananci o paine, iar cu metroul...mai ai
si cu ala 2 statii pana la brancoveanu.

deci bulevardul care vine de la UNIREA este DIMITRIE CANTEMIR, si se intersecteaza cu SERBAN VODA,(dupa BUDAPESTA, prima intersectie) cel ce are linia de tramvai pe el.
in STANGA cum vii de la UNIRII(chiar in fata parcului este intersectia) este TIMPURI NOI, iar in DREAPTA mergi spre metroul si cimitirul EROII REVOLUTIEI, fabrica de ciorapi ADESGO...

ORICUM, pe diagonala iesirii de la metrou, se vede parcul.
pupici

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Maria Alexia,i-am cumparat la stef tetine tesite de silicon de la nuk....marime mare si ma tot chinuiam sa-i dau laptic.El nika.Ei, mi-a spus o prietena ca ii da laptic cu tetina baby nova marimea L. Eu am bagat la capsor' si m-am dus sa-i cumpar. La steff de fapt ii place tetina rotunda latex (sa fie moale ca titi), i-am luat un set dar am sa mai cumpar. Seara bea 240 ml lapte...el care suge inca si nici vorba sa vada bibe pana acum) iar dimineata a ras 150 ml la ora 6....in rest noaptea papa titi.Nu stiu unde incape in el atat!
Ma rog, sanatos sa fie. Tetinele de la baby nova merg si pe bibe nuk acelea cu gura mai mica.Es uper ca aveam 3 sticle. Un set de tetine costa 46 mi lei ....bine ca n-a mai trebuit sa cumpar si bibe.
o, si Stef are deja 3 sticle 1 mare si 2 mici cu care se joaca prin casa de numa... si el se plictiseste repede de juca.
-----------------------------------------------------------
Stef s-a foit si el azi nopate de numa....inca doarme cu mine in patul mare ca nu stiu de ce se trezeste asa de des....si ma termina sa ma tot duc la el in camera.Si asa sunt obosita dar sa ma tot fatai noaptea

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput