Prichindei martie-aprilie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 26
rrox3 spune:
Si inca o chestie offtopic... lasati-o mai moale cu informaticianul de mine
Nu sunt asa ceva.
E drept ca am terminat facultatea de automatica si calculatoare, am avut intentia la un moment dat sa devin programator, am programat cu placere, dar la un moment dat am schimbat directia spre ceva ce imbina mai bine mai multe pasiuni de-ale mele. M-am ocupat si cu administrare de retele si am fost si inginer de sistem, dar ca ocupatie secundara. Concluzia, muncesc folosind computerul zilnic, dar nu sunt informatician.
Si da, stiu si sa mi-l repar si sa mi-l construiesc, dealtfel nu e singura masinarie pe care stiu s-o repar
. Asta ca sa lamurim putin lucrurile. ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
pisicuta si matei spune:
RRox asa este,as putea primi sange la orice donator care are rh negativ.Problema este ca cei care au Rh negativ sunt foarte putini,cu atat mai mult sa si fie donatori.Spre exemplu AB negativ au numai 1%din populatie,iar la celelalte grupe cam 6-7%.Atata tot,nici o alta problema,si mai bine sa nu am nevoie,nu?!![]()

Mamacita vizionat si celelalte doua albume.Alexutul poate participa la parada modei cu cate outfituri are
.Este un simpatic si un plimbaret
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
rrox3 spune:
Pisi OK, m-ai linistit
Pai in cazul asta, bucura-te ca dintre cei cu Rh- esti in grupa cea mai favorizata ![]()
...hm... am devenit topic de hematologie, nutritie, chiar si putin sport...
oare ce urmeaza?
Editez ca iar n-am nimerit tastele...
poze cu noi
alessia105 spune:
buna buna ..hop si eu 
Dragelor intru cam pe fuga ca tre sa plecam la o obligatie
.."..multe dintre voi au primit deja de la mine urmatorul mesaj
Viata e nedreaptasi te loveste cand nu te astepti ...ajuta-o sa zambeasca din nou si sa se bucure de viata !!!http://mirelabarbye.cabanova.ro/ ....campanie initiata si sutinuta de www.desprecopii.com cea mai mare si mai sufletista comunitate virutala romaneasca...Ajuta cum poti si ajutorul tau iti va fi raspaltit de zambetul unei tinere si poate ii vei implinii intr-o zi visul ..de a-si tine in brate propria comoara ..un copil"
v-as ruga pe voi si pe cele care nu l-au primit sa il dati mai departe ptr a face publicitate si in afara granitelor virtuale ale
a cazului....
Am fugit ac face domnul mare spume ca sta dupa mine 

...va pupacesc si promit sa incerc sa scriu si sa pun ceva poze mai tarziu ...ca eu am vazut poze frumoase cu mamici si pitici care mai de care mai frumosi
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
mamacita spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Si inca o chestie offtopic... lasati-o mai moale cu informaticianul de mineNu sunt asa ceva.
E drept ca am terminat facultatea de automatica si calculatoare, am avut intentia la un moment dat sa devin programator, am programat cu placere, dar la un moment dat am schimbat directia spre ceva ce imbina mai bine mai multe pasiuni de-ale mele. M-am ocupat si cu administrare de retele si am fost si inginer de sistem, dar ca ocupatie secundara. Concluzia, muncesc folosind computerul zilnic, dar nu sunt informatician.Si da, stiu si sa mi-l repar si sa mi-l construiesc, dealtfel nu e singura masinarie pe care stiu s-o repar
. Asta ca sa lamurim putin lucrurile.
poze cu noi
Pai eu sunt chiar bulversata,nu lamurita!Eu intelesesem de programator,inginer de sistem si adm.de retele,de unde concluzia deloc jignitoare
In legatura cu grupele,ai inteles corect,informaticiano
[te tachinezGhetute si noi i-am fi luat 2 perechi,ca am citit ca nu e bine sa aiba o singura pereche,este bine sa le alterneze,dar a treia pereche ne-a picat cu tronc[cei maro],si am luat-o si pe ea acasa,sa nu ramana orfana
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Vai,acum vad ca nu ti-am multumit,scuze,rrox!
alessia,lamureste-ma si pe mine,ca nu prea am inteles
:barbye e operata in afara sau nu e asigurata sau...pentru ce se strang fonduri?![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andrruzza spune:
mamacita, frumoase toate hainutele! Sa le poarte Alex cu placere. Si hainutele tale mi-au placut, te prinde culoarea. Mi-ar fi placut sa vad toata fustita. Ai gasit informatii ca au si americanii pufuletii lor. Cred ca tu daca te pui pe cautat, gasesti si dosaru' lui Basescu
Pana apare alessia, iti spun ce stiu despre barbye. A fost operata aici de renumitul dr. Exergian, vor urma luni bune de spitalizare, am inteles ca abia dupa 2 luni vor incepe s-o ridice cate putin de la orizontala. Situatia ei familiara nu este una fericita, tocmai a divortat de sot, parintii se pare ca nu dispun de bani. Nu se stie inca daca va fi sau nu nevoie de o operatie facuta afara. Informatii exacte o sa dea probabil alessia.
cenia, sanatate multa lui David
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:
Mamacita sunt om, mamica, nevasta, romanca, raraita, rrox3
si as putea continua mult asa... restul ti-l povestesc pe mess daca te intereseaza, chiar nu vreau sa transform forumul in povestea vietii mele ![]()
Multumesc pentru lamuriri! 
Se strang bani pentru diverse chestii care sa-i usureze spitalizarea (de exemplu o saltea anti-escare), convalescenta si sa-i sponsorizeze o eventuala intreventie in strainataturi daca nu va reusi sa se recupereze in tara. In general pentru ajutorarea ei. E adevarat ca s-a declansat o campanie extrem de activa, ca sa nu zic agresiva, dar fata asta era intr-o stare (emotionala) extrem de prosata si inainte de accident si toata lumea vrea s-o ajute... inclusiv eu.
tuturor! Trebuie sa-mi apara fetele! Le-am facut papanasi
(fierti!)
poze cu noi
ligia13 spune:

Ieri am muncit pe brinci azi am umblat brambura , asha ca nu am apucat sa va scriu deloc.
Am vizonat ceva pozite cu Alex. mamacita
. Super ! Mi-au placut. Am vazut albumele de iulie , august si sep. Hainitele f dragutze, printzul la fel, parintii lui idem. Sa nu-i uitam si pe bunici! Din pacate le-am vazut pe fuga, nu am studiat cu atentie tinute si alte alea, dar Alex estival e
.
Tinem pumnii referitor la spitalul particular (exista asha ceva?)
rrox, pai cum sa te numim ? Apropo de ce ziceai, si eu am cam facut acm tot ce spui tu p'acolo, eu am lucrat inclusiv la service (acolo unde se duc toti ratati
) si in plus de asta am facut si ceva contabilitate
. In fine , scuze de off-topic. Din pacate (sau nu) meseria nu mi-am practicat-o niciodata (am terminat electronica).
Au sosit fetele, cucuietele ? (am acum imaginea lor in minte , in solenta familiei, ambele in scaunel. Tre sa fie tare simpatice.
Crangutalil , da mi-a placut de Thea (ea era , in roz). Si mi s-a parut tare cuminte, daca statea asha calma pe linga toti nebunii aia (sa ma scuzi, da mie nu-mi plac astia de la trasniti in nato).
andruzza
Am vazut ca ai gasit informatii ca au si americanii pufuletii lor. Cred ca tu daca te pui pe cautat, gasesti si dosaru' lui Basescu
super tare!
Gata, fug la baie, desi as mai avea de comentat, dar tre sa ma "cosmetizez" si eu un pic, ca de maine iar la serviciu!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
sa nu uit
cenia , sanatate piticului, imi pare rau ca aveti probleme si nu puteti merge la mare.
A venit tati acasa? Cum a decurc intalnirea, vrem si noi amanunte ![]()

andira, zuzu vrem si noi la circ pe gratis
. Ne primiti?!Promitem ca urlam si noi din solidaritate , ma rog sau facem ce zicea zuzu cu cuvantul ala nou, care nu-l stiam si nici nu l-am retinut![]()
!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)