Prichindei martie-aprilie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 25
raresionut spune:
Mamacita, ei pe mine la facultatea asta de ...chimie 
nu m-au invatat decat....boom-ul reactiei...si daca am vazut ca prima pagina nu-i cu poze nu am continuat....dar aseara, era si sotul, care...se vede ca a dat o mana de ajutor....

Mi-au placut tare mult pantofiorii( si la noi azi e zi de shopping la acest capitol)si in special instantaneul cu mami... ![]()
![]()

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Andira
....un pupic
pentru Nati si Irina...ca merita dupa "reusita corului ....de vocalize 
....pe doua voci".
Zuzu,
asteptam filmuletele si felicitari pentru ....somnic.
Pupici
familiei cu.... craoneli
...
Si acum
........cer un sfat de la mamicile cu experienta
si nu numai,
cum ar trebui sa procedez cu Rares care dimineata nu vrea sa manance nimic...nici macar lapte simplu....acum il " pacalesc" cu Danao...este singurul fel de mancare al micului dejun.
Intr-adevar ca la pranz mananca foarte bine
....dar ma gandesc ca si-a deprins acest obicei in perioada cand nu avea voie sa manance dimineata,
deoarece asteptam interventia si anestezia ne impiedica acest lucru...ma simt complet neputincioasa si incep sa ma enervez
in ultimul timp la acest capitol....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
danna_J spune:
Buna dimineata fetelor,am citit ca niciodata aproape tot, si m-am delectat cu mesajele si pozele voastre, absolut superbe toate si copii nostri sunt cei mai frumosi si cei mai iubiti dintre toti. Ma impresioneaza mamicile proaspete, Andira si Zuzu, cata dragoste pe prin preajma lor si cata bucurie. Ma gandesc ca nu e usor si de teama nici nu vreau sa ma gandesc 'inca' la o surioara sau un fratior pentru sara... insa cand citesc ceva despre voi imi dau seama ca Dragostea care se naste odata cu fiecare bebe este mare si te ajuta sa depasesti momentele dificile, sunt mandra de voi mamicutelor si va trimit multi pupicei si la fetitele voastre minunate! Mai citesc apoi despre doua mamicute in devenire, Danuta si Rp, va doresc sa aveti o sarcina si o nastere usoara, tot binele din lume pentru voi, ingerii sa va vegeheze. Am vizionat poze cu prichindeii vostrii si pentru ca nu pot sa pomenesc despre fiecare nu voi spune nume insa ... cum am spus si mai sus, sunteti cu totii frumosi, copilasii, mamaiclile si familile unde cresc. Mi-am dat seama ca legaturile create intre noi sunt mari, si nu cred ca poate ceva sa le slabeasca, ca suntem ca o familie mare si e meritul vostru a catorva care ati mentinut aceasta flacara si ati continuat sa scrieti, noi multe care am ramas doar apartinatoare pasive a grupului ne-am bucurat nu o data de faptul ca avem unde citi despre intamplari asemanatoare cu ale copilor nostri...gata ca m-a cuprins melancolia, dar sunt bucuroasa sa descopar aceste sentimente in sufletul meu si am vrut sa le impartasesc cu voi!Va doresc o zi buna!PS/ Alina, imi pare rau ca Rares refuza sa pape dimineata. Sara a avut o perioada cand a refuzat laptele cand am facut eu greseala sa o trec la canita, pentru ca ea bea foatre bine din canita, pahar, etc. si mi s-a parut ca se plictiseste sa 'traga din bibi'.... situatia insa s-a ameliorat acum si bea un pahar de lapte dimi si altul seara. Micul dejun preferat al sarei este, paine unsa cu gem de capsuni si inmuiata in lapte, painea e semi ... sau daca-i dau biscuiti cu lapte, e ceea ce papa ea la micul dejun. Zilele astea mi-am propus sa-i fac o prajitura de casa speciala pentru micul dejun, cu visine!
pisicuta si matei spune:
'Neata![]()
Andira si Zuzu sunteti tare norocase cu asemenea minunatie de bb care dor atat,ca eu si la 11 luni ii dadeam lu Matei sa suga peste noapte si de 3ori,iar daca ii iese vreun dinte evident ca vroia sa stea numai cu titi in gura![]()
Andira asa e cu grupa,sper sa nu am nevoie vreodata de sange![]()
Mamacita am vizionat colectia de toamna-iarna care este foarte frumoasa.Sa o stapaniti sanatosi si daca agatati vreo fetita sa ne anuntati![]()
![]()
RaresIonut spor la cumparaturi si va asteptam si pe voi cu pozite![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mamacita spune:
Multumesc mult zuzu,pisi,danna,raresionut!tare curcan mi-s!
zuzu,noi aveam o partenera,pe Leti,care a disparut de mult,asa ca am declarat nula casatoria
,iar dupa aceea nu prea s-au inghesuit pretendentele
,asa ca atunci cand gasim una asa frumoasa si tanara ca Sofia nu zicem ba
si nici n-o impartim,pisi!![]()
Chiar ca am putea face parada modei.Chiar imi spunea mama ca si ei ne-au tinut foarte elegante[si asa este,pozele o dovedesc
],si de 3 ori pe zi ne schimbau la plimbare,dar nu si-a inchipuit ca si un baietel poate fi asa gatit!Si adevarul este ca doar in ultimii ani poti gasi si la noi ce procurau ai nostri de la"vaporeni"
.
zuzu,andira,sunteti mortale cu scenele de duet,pupici si voua si odraslelor minunate!
danna,wow,asa declaratie da,mai ales ca se vede ca e sincera!Te asteptam sa ne citesti tot timpul si sa ne scrii cat poti tu de des,si fa si tu un efort cu pozele,please!
Si tu apartii acestei familii inca de cand eram burticoase,balenute si balenoaie,ca rp
,Doamne,ce mandra eram!!!
raresionut,sfaturi la papat dimi nu pot sa-ti dau,ca nu m-am izbit de refuzuri totale,dar la incaltaminte incalta-l cu amandoi pantofii/ghetele si pune-l sa faca vreo cativa pasi.Apoi descalta-l repede si de sosete si uita-te pe unde are urme.Daca sunt multe si accentuate,nu le lua!Noi asa am procedat,am acceptat doar urme usoare rozalii de la limba pantofilor,atat!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
cenia spune:
SAlutare!
mama mia cite poze am vizionat cu Alex a lui Mamacita!!! sunteti foarte cocheti eleganti, aveti o familie frumoasa si bunici simpatici. mai ales bunicu! atit de frumos imbracat e Alex..... nici o fata nu are atitea haine ca el! sa le poarte sanatos si voios!
e un dragalas de motanel!
noi nu suntem bine. a facut febra am fost la spital am refuzat internarea. vroiau sa ii faca in vena un algocamin. am refuzat.(cind au vazut canu are vene au lasat garda jos si asistentele, le-am atentionat, le-am lasat sa le caute si nu au gasit nimic de gras ce e!, desi mie nu mi se pare ca ar fi gras!!) l-am dus acasa i-am pus un supozitor si a scazut febra. avea38,5. e pe tratament antibiotic si nurofen. noi vroiam sa plecam la mare in seara asta. asteptam pe marti, poate e mai bine.
ma uit la voi cita putere de munca aveti si unele au si doi copii!!
sper sa am si eu la fel dar deocamdata sunt in vacanta si ma bucur de sot. si el se bucura de David!
la lac
niste poze
mamacita spune:
TUR DE FORTA: am incarcat si
mai si
iunie,ca nu se stie cand mai am elan si timp.Am de gand sa fac o vizita neoficiala la spital saptamana care vine,sa reintru in mediu
Azi am discutat de principiu posibilitatea angajarii din 2008 la un spital particular,caci intentionez sa fac schimbari majore[sa plec si din invatamant si de la stat]!Sper sa fie o schimbare benefica si inspirata!M-am saturat de medicina fara medicamente si de "pomeni"!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
cenia,multumesc si muuuulta sanatate lui David,tare rau imi pare ca aveti probleme!
Alexandru,soarele nostru
rrox3 spune:
mamacita chiar ca te-ai intrecut pe tine cu atatea poze!!!
M-am delectat cu Alexut, acum pana imi vin fetele (sunt pe drum!!! 
), ca dupa nu mai apucam.
Un simpatic si jumatate!
Imi plac hainutele de toamna, sa le poarte sanatos si voios! Se vede ca va place sa-l tot dotati cu hainute, e si perfect de inteles la o comoara de baietel atat de asteptat de mami si de tati
Eu nu i-as fi luat nicidecum Ioanei (sau Mariucai) 3 perechi de ghetute, la noi 1 e de baza, maxim 2, sa le asortam
De exemplu, pentru toamna asta, Mariuca are doua perechi de pantofi, una de adidasi si una de tenisi pentru sala de sport. Ioana are o pereche de tenisi si una de ghetute. O sa primeasca amandoua cizmulite pentru iarna. La hainute insa si eu exagerez de multe ori, spre disperarea maica-mii
, fiindca imi place la nebunie sa cumpar hainute dragute de copii.
Foarte buna intentia ta cu spitalul privat si renuntatul la invatamant! Tin pumnii sa se materializeze! 
Danna asa e, cum spui tu
Ma bucur ca ne-ai scris, si inca atat de frumos! Cand ne-o mai arati pe Sara?
Cenia multa sanatate lui David! Uff... tocmai acum, cand a venit tati... 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Andira, Pisi putin cam offtopic... lamuriti-ma si pe mine de ce i-ar trebui lu' Pisi catastif cu posibili donatori. Ca tocmai ce-am studiat cum sta treaba cu grupele sanguine acum o zi, vineri noaptea, stiti doar
, si mi-e foarte clar in cap ca AB poate primi sange A, B, 0 sau AB, e primitorul universal, neavand anticorpi fata de A sau B. Concluzia Pisi ar putea primi (Doamne fereste sa aiba motiv!) orice grupa de sange cu Rh-, corect? Mamacita poate ma luminezi tu!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi