Prichindei martie-aprilie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 22
rrox3 spune:
Andira "copilu' mare" !!
![]()
Hai ca m-am dumirit cu grupele sanguine, rezulta ca fetele mele pot avea grupa B sau 0 si Rh pozitiv sau negativ... Andira
si ele pot avea 0 negativ!!! Unde il tii pe Ionut?
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
mamacita spune:
Scuze,rrox,ca n-am fost pe faza,dar munceam de mama focului sa mai spal din rusinea cu
.asa ca am pus
in albumele 24 si 25,iulie si august.urmeaza septembrie,care include si hainutele
Enjoy!
Nota:am sarit mai si iunie,cand am avut compu defect,le pun mai la toamna,sa ne amintim de vremea frumoasa![]()
Andira,scuza-ma,dar si daca afli donatori,ce faci,ii treci la catastif?
Pai eu iti doresc sa devina act istoric si sa n-ai nevoie de el!Oricum,la o nevoie,pot sa-ti spun din multiple cazuri,mai repede sar necunoscutii sa te ajute
,asa ca scoate-ti"sinistrele"din cap!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
Mamacita super pozele!!
In primul rand ii urez lui Alex bun venit in grupul fanilor Ferrari!!!
(pacat ca pleaca Shumi...)
E mortal, face o gramada de mutrite! In varful toboganului fericit si serios cu bunul pe scara, ca un baietel mare, prins asupra faptului la veioza... e haios tare! ![]()
Si am observat si un amanunt in sprijinul egalitatii intre sexe si iesirii din stereotipie: Ioana si Alex au forma de nisip in forma de ratusca la fel, daaar
a Ioanei e bleau si a lui Alex e rosie 
Si noroc cu albumele tale ca-l mai vedem pe dragutul de Brien, ca Daria vad ca ne tine mult la post ![]()
poze cu noi
pisicuta si matei spune:
Ce liniste in seara asta pe aici![]()
Mamacita l-am vazut pe Alextutu.Ce bulanase si manute grasute are
Uimitor,nici nu stiu daca Matei va ajunge vreodata asa de grasut.Mai aveti probleme cu lumea care vrea sa ii atinga pulpitele?Este un scump si jumatate cand este suparat,iti vine sa il pupi imediat,ce sa il mai si certi
.Doarte frumos tricul cu rosu si alb su corabie pe piept si ii sta tare bine lui Alex cu el.Si mi-a mai placut cum se urca pe scarita de la tobogan.
Eu intrebam depre Rh pentru ca mi-e mi-au zis la institutul de hematologie ca trebuie sa fac dozarea indiferent de Rh-ul sotului pentru ca sunt sanse sa apara la copil o gena din familie si sa fie pozitiv.Cel putin la mine in familie si mama si tata au Rh pozitiv si eu am negativ.Poate ca si daca au amandoi parintii au negativ poate avea copilul pozitiv.parca citisem ca sunt 25% sanse sa fie asa.Eu nu va contrazic,dar asa stiam,poate ca era informatie eronata pe care o primisem eu![]()
Rrox te-am vazut online,nu ai somn?!![]()
Alexia sper ca esti bine,poate ne mai dai vreun semn.Laura voi inca aveti stricat calculatorul?ca nu ne-ai mai scris de mult
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
rrox3 spune:
Pisi am somn, da' imi astept sotul
Azi a fost plecat din Bucuresti si trebuie sa apara in curand...
Cu Rh-ul nu e asa, abia ce m-am informat
Daca amandoi parintii au Rh+ este posibil sa iasa coplilul cu Rh-, dar daca amandoi parintii au Rh- sigur si copilul are la fel. Asta fiindca daca un om e purtator de Rh+/Rh- (adica a primit de la un parinte + si de altul -) va avea Rh+, dar ca sa aiba Rh- e obligatoriu sa fie purtator de Rh-/Rh-, adica sa fii primit de la ambii parinti -. Cam aceeasi chestie cu ochii caprui si albastrii. ![]()
poze cu noi
mamacita spune:
rrox,pisi,multumesc.Da,pisi,toata lumea se repede sa-l ciupeasca de maini sau de picioare
rrox,mi-a placut faza cu ratustele
.Pleaca Schumi?
Sotul meu a fost foarte fericit de tricoul primit[de la circuitul din Turcia,a fost un prieten de-al nostru,era cea mai mica masura de tricou si tot ii vine"camasuta"
],iar bandana i-am luat-o noi din Bulgaria.A vrut si Marius sa-si ia,sa faca echipa cu Alex,dar ii stateaaaa![]()
![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
rrox,oftopic,dar scriu aici ca sigur mai intereseaza pe cineva
:daca situatia celor care repara computere in service[adica nivelul lor de cunostinte]am inteles-o,ce ma sfatuiesti,unde sa duc compu sa fiu sigura ca nu mi-l dau inapoi mai rau decat era?Compu meu nu mai are sonor,dar daca il pui pe tv,atunci are!!!Si ma deranjeaza mai ales la filmuletele vizionate
Alexandru,soarele nostru
andrruzza spune:
mamacita, am vazut toate pozele azi nopate. Ai un baiat superb!
Stie sa pozeze, nu gluma. E asa dulce in poza in care ni-l prezinti milogul, de fapt e dulce rau in toate pozele unde-i un pic suparici. Si are un zambet hot
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
cenia spune:
SAlutare
am citit tot dar iar nu am timp sa scriu prea mult.
ieri a fost ultima zi de cresa pe saptamina aceasta si mergem in concediu asa ca o sa o luam de la capat cu adaptarea. dar stiu sigur ca o sa tina minte despre ce e vorba. are o memorie fantastica, adica toti copii au la virsta asta. dupa luni de zile recunoaste anumite locuri sau oameni.
noi vrem sa mergem la mare putin, desi asta noapte a fost fornait. ii curge nasul.mai vedem cum se comporta pina luni.
mergem deocamdata la somn si mai revin
mamacita: nu pot viziona poze. m-am logat pe yahoo-ul meu si tot nu merge.
revin dar mai tirziu
rp spune:
Va pup pe toate, dragele mele.
Rrox, pentru tine un pup special
. N-am uitat sa mai dau pe aici, doar ca laptopul a fost iar in service toata saptamina. Acum folosim metoda prin incercari, i-a schimbat memoria si e in probe.
Mamacita, tare dragalas Alexutu'
. Imi place cind e motan in piscina.
Si Mara tot ratusca albastra are.![]()
Eu am inceput deja sa ma transform in balena
si Marushka in copil rasfatat. Iar are o etapa in care face numai ce vrea ea, sper sa-i treaca repede.![]()
Ma duc sa-i fac mincare Marei, intru mai pe seara.
Marutza, iubirea noastra
roxana
13s si
marutza (22.03.2005)