PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by alessia80

Multumesc mult SABANA!
88mil cu tot cu cazare si consumabile? Cate zile ai stat?

Multumesc

da. 3 zile. m-am internat marti si m-am externat vineri. iti tin pumnii. va fi bine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Multumesc din suflet! Sper sa ma refac si eu in 3 zile dupa cez!

Ps-sa va traiasca minunea, e superba!

ALESSIA80 37
[b][purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by alessia80

Multumesc din suflet! Sper sa ma refac si eu in 3 zile dupa cez!

Ps-sa va traiasca minunea, e superba!

ALESSIA80 37
[b][purple]

Multumim. O sa fie bine. Nu e grea refacerea. Iar personalul este super. Sa mergi cuinima deschisa si cu toata increderea. Cu cine nasti?

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Am si eu o intrebare: de la cum vomita fata dupa ce papa pe limbutza are depuneri si mi se pare cam mult cat se aduna pe limbutza si uneori o vad cum tot scoate limba, creca o jeneaza. Se poate curata cumva limbutza? Sau s-o las asa?

Si pt pielea uscata la bebeii ce tratamente stiti? I-am cumparat si lotiune din aia de la johnson si am dat-o aseara cu ea dupa baitza dar fata tot are pielea asa uscata, fulgisori. Ce sa fac??? Am sa cumpar ulei de masline sa vad cum se simte.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mada pilicica bebelusei se curata deoarece bebe a stat mai mult in burtica in lichid putin si i s-a maturat pielea. Asa ca acum face alta pielicica ceea ce e f. bine asa mi-a explicat mie doctora ca si eu eram panicata. La noi operatiunea a durat cam 12 zile. Pentru fulgisori de pe fata ne-a dat Nidoflor , am dat de 2 ori si i-a trecut acum suntem gigea ....

Cat despre limbuta incarcata noi dam cu glicerina boraxata inainte de fiecare masa si pe sfarcuri la fel.
S-a mai curatat limba dar cred ca este si lapte....

emilia si Alexandru Paul

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060816/n/Alexandru+Paul/dt/7/k/2781/age.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor ms de raspunsuri. Am sa vb cu mama ca aici sigur nu gasesc asa ceva sa iau de la farmacie, plus astia nu iti dau nimic fara reteta de la medic.
Madyn daca e o ciuperca de la lapte trebuie sa schimb tipul de lapte? Sau pot sa ii dau acelasi in continuare?
Aici la medic abia dupa ce primim certificatul putem sa o inscriem. Si nu prea cred eu ca imi dau ei mare lucru, la ei totul e normal si lasi sa treaca de la sine. Oricum tre sa vina sa o vada si health visitor aia si am s-o intreb ce se poate face.
Sabana nu ne-am mai mutat pt ca am stat si am tot socotit si am ajuns la concluzia ca decat sa dam toti banii pe chirie, transport si facturi mai bine mai stam unde suntem acum si punem banii deoparte. Fata este inca mica oricum sta cu noi in camera si mai incolo daca strangem destui bani vrem sa dam avans pt ipoteca sa ne luam casa noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Emilia ms de raspuns. Faza e ca si mie mi-a zis moasa ca e normal sa i se schimbe pielea si ca o sa se curete. Si apoi tot ea imi zice ca vai are pielea uscata sa o dau cu crema. Pai ori una ori alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Buna mamici!
Am fost azi la curs de masaj pentru bebici...
Am aflat ca pentru colici putem face masaj cu latul mainii, incepand de sub buric, apasand usor, alternand mainile... Si bineinteles miscarile circulare in jurul buricului in sensul acelor de ceasornic.
Ieri am citit pe internet si ca pentru a elimina gazele putem indoi piciorusele bebeilor spre burtica numarand pana la 10. Eu am facut asta de dimineata cand Lucas plangea (face asta de obicei inainte sa faca caca) si se pare ca a mers. De fapt sant vreo 6 manevre care trebuie facute, o sa le traduc cand am timp.
Va pup si noapte lunga fara plansete...
Mama unui mic Lucas

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Mada si piticei mele i s-a adunat laptic pe limba si ii dau piept,nu cred ca e cazul sa schimbi laptele praf.Mie mi-a trimis mama glicerina boraxata insa pana sa ajunga s-a curatat limbutza singura,acum dam o data pe saptamana asa preventiv.
Intrebare pentru mamicile care alapteaza:mai sunteti care nu a primit inca "vizita lunara",ca eu incep sa imi fac griji?
Pe David nu l-am alaptat decat 3 sapt asa ca nu pot compara.Atunci insa mi-a venit repede.
Azi noapte am visat ca am nascut o fetitza NO COMMENT.

Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Stiti cum m-au invatat pe mine sa iau temperatura? intre barbie si umar,la gat,pus termometrul intre cute.
Asa procedau si asistentele in spital.Si cica temperatura normala a unui nou nascut este de pana la 37.7
Mie una mi-e mila sa bag termometrul in funduletz

Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Am observat ca sunteti destule care va plangeti ca nu mananca destul bebeii insa banuiesc ca va iau in greutate binisor.
Mara mea in schimb in ultimele 2 saptamani a luat numai 150 gr (azi are 6 saptamani)in greutate, si mananca si ea f f putin! Papa de la mine insa am incercat sa ii dau si laptele meu si lapte praf din biberon si am mancat la fel adica vreo 50 ml...Cand papa bine, papa 90 ml.. Daca insist se enerveaza la culme. In schimb intre mese e foarte linistita si nu are colici.
Am fost a medic, pare sanatoasa, i-a facut si hemograma si totul e ok, cel putin aparent

Bulinutza, stiu ca si bebele tau nu manca mult si nu prea crestea. Ati descoperit vreo cauza?

Va pup,

Simona cu Mara si Rares

Mergi la inceput