PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabana spune:
da, daca pe torace e cald e ok.
in plus pediatra mi-a spus in zilele friguroase sa ii pun body si sosete pe sub strampi. am procedat asa si am observat ca se simte mai bine.
voi culcati bebeii cu manusi si caciuli in cap? la iarna la minus de grade ce mai faceti?
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
quote:
Originally posted by Sabana
da, daca pe torace e cald e ok.
in plus pediatra mi-a spus in zilele friguroase sa ii pun body si sosete pe sub strampi. am procedat asa si am observat ca se simte mai bine.
voi culcati bebeii cu manusi si caciuli in cap? la iarna la minus de grade ce mai faceti?
Sabina +Alexandra + tata Silviu
scuzati va rog. daca pui mana pe torace si e cald e ok.
temperatura normala a copilului e 37. de la 38 se cheama pediatrul
Sabina +
Alexandra + tata Silviuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
si inca ceva. tot de la pediatru. un sfat. copilul nu se scoate afara pe ceata, ploaie si vant.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
MissJJ spune:
Buna fetele!
Azi dim am fost si noi sa ne facem certificatul de nastere.
In 2 saptamani tre sa ni-l trimita prin posta.
Aseara dupa baitza am avut batalie sa taiem unghiutele, cum simte foarfeca sau clipsul cum sare ca arsa si isi trage mana, exact ca mine, niciodata nu mi-a placut sa imi taie altcineva unghiile.
In rest suntem bine papam 120 de ml de laptic cam la 4 ore, noaptea papam o data maxim de doua ori, ziua uneori si mai des.
In genere suntem fetitza cuminte, mai ne smiorcaim asa fara motiv dar nu f des.
Am si eu o intrebare: de la cum vomita fata dupa ce papa pe limbutza are depuneri si mi se pare cam mult cat se aduna pe limbutza si uneori o vad cum tot scoate limba, creca o jeneaza. Se poate curata cumva limbutza? Sau s-o las asa?
Si alta intrebare tetina de la biberoanele noastre ii marimea 1 adik de newborn dar cand suge cam oboseste si se opreste mai gafaie oleaca mai atipeste si cu chiu cu vai termnina biberonul si am zis sa incerc una marimea 2 cu toate ca aia e cica de la o luna in sus, dar spun ca e numai un ghid si ca, copii se dezvolta diferit si ca s-ar putea sa trebuiasca sa le folosesti mai devreme. Si azi am incercat cu una marimea 2 dar parca curge prea repede acuma si se cam inneaca. Sau oare mi se pare mie? Nu stiu ce sa fac.
Si pt pielea uscata la bebeii ce tratamente stiti? I-am cumparat si lotiune din aia de la johnson si am dat-o aseara cu ea dupa baitza dar fata tot are pielea asa uscata, fulgisori. Ce sa fac???
Am sa cumpar ulei de masline sa vad cum se simte.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Sabana spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
Azi dim am fost si noi sa ne facem certificatul de nastere.In 2 saptamani tre sa ni-l trimita prin posta.
Aseara dupa baitza am avut batalie sa taiem unghiutele, cum simte foarfeca sau clipsul cum sare ca arsa si isi trage mana, exact ca mine, niciodata nu mi-a placut sa imi taie altcineva unghiile.
In rest suntem bine papam 120 de ml de laptic cam la 4 ore, noaptea papam o data maxim de doua ori, ziua uneori si mai des.
In genere suntem fetitza cuminte, mai ne smiorcaim asa fara motiv dar nu f des.
Am si eu o intrebare: de la cum vomita fata dupa ce papa pe limbutza are depuneri si mi se pare cam mult cat se aduna pe limbutza si uneori o vad cum tot scoate limba, creca o jeneaza. Se poate curata cumva limbutza? Sau s-o las asa?
Si alta intrebare tetina de la biberoanele noastre ii marimea 1 adik de newborn dar cand suge cam oboseste si se opreste mai gafaie oleaca mai atipeste si cu chiu cu vai termnina biberonul si am zis sa incerc una marimea 2 cu toate ca aia e cica de la o luna in sus, dar spun ca e numai un ghid si ca, copii se dezvolta diferit si ca s-ar putea sa trebuiasca sa le folosesti mai devreme. Si azi am incercat cu una marimea 2 dar parca curge prea repede acuma si se cam inneaca. Sau oare mi se pare mie? Nu stiu ce sa fac.
Si pt pielea uscata la bebeii ce tratamente stiti? I-am cumparat si lotiune din aia de la johnson si am dat-o aseara cu ea dupa baitza dar fata tot are pielea asa uscata, fulgisori. Ce sa fac???Am sa cumpar ulei de masline sa vad cum se simte.
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
1. limbuta poti sa o dai cu glicerina boraxata. Sau sa ii dai un pic de ceai sa bea si se duc singure depunerile
2. eu pentru piele uscata folosesc un ulei de la sanosan. si e bun. poate gasestis i tu pe acolo
v-ati mai mutat? eu am pierdut sirul. tocmai ma internam in spital, cand cautai case.
Sabina +
anasia spune:
buna, fetelor!
iata de mi-a spus pediatra:
pt gurita, folostiti glicerica cu stamicin, cea boraxata este toxica;
nu folositi ulei jonhson, in timp se cojeste pielea bebelusului, cel mai bine este uleiul de masline incalzit la bain-mari sau nivea, sanosan;
temperatura sa se ia numai din fundulet cu termometru normal;
mada mxm nu are nimic in gurita, cunt doar depuneri de la lapte; inainte de alaptare verifica-i gurita, daca nu are depuneri pe limba este ok;pt bibe, lasa-i nr 1, pt ca sunt lacomi si se ineaca dc curge mai repede, eu asa patesc cu printesa mea cand curge sanul fara sa-l suga;
noi am avut botezul sambata, l-am facut in familie, doar la biserica si am fost cuminti; o sa punem mai tarziu si niste poze; in rest ne chinuim cu colicii, ne place sa dormim ziua, iar noaptea facem scandal si tipam la titi;
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
bebe
MADYN spune:
mada mie mi-a zis pediatra ca depunerile alea albe de pe limbuta sint de fapt o ciuperca de la lapte si mi-a dat sa il curat cu degetul infasurat in tifon steril cu un preparat din glicerina+stamicin, inainte de fiecare masa. Vad ca incepe sa-i mai treaca.
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
alessia80 spune:
Buna mamici,
Joi voi naste prim cezariana la Euroclinic, si va rooooooooooogggg mult sa ma ajutati cu preturi si conditii din sectia neonatologie precum si info despre neonatologi!
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
ALESSIA80 37 
[b][purple
Sabana spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Buna mamici,
Joi voi naste prim cezariana la Euroclinic, si va rooooooooooogggg mult sa ma ajutati cu preturi si conditii din sectia neonatologie precum si info despre neonatologi!
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
ALESSIA80 37
[b][purple
Sectia de neonato e super, e dna dr Cobac. super tipa. Un medic de exceptie. Plata la final pe factura. Daca ai insotitor va fi in jur de 88 de milioane, fara cred ca in jur de 75.
Sabina +
alessia80 spune:
Multumesc mult SABANA!
88mil cu tot cu cazare si consumabile? Cate zile ai stat?
Multumesc