PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
miti2004 spune:
scuze map, pt arcenciel e mesajul cu laptele la san mai rapid...
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
madacristina spune:
Buna mamicilor
Am reusit si eu sa intru....noi suntem bine,doar ca mai avem colici...tipam,avem un somn agitat...nu facem caca decat cu supozitor...insa nu suntem f rai.....
Am trecut pe completare cu lapte praf...nu tot timpul mancam un biberon intreg...
Eu una abia astept sa scape de pb cu burtica...seara e mai agitat,tipa de zici ca-l omoara cineva si mi-e asa mila de el...e balonat si are multe gaze,am incercat toate picaturile si ceaiurile posibile,dar nu au nici un efect........
Miercuri facem 2 luni si vom merge sa vedem cat am luat in greutate...
La o luna avea 5050gr si 60cm........
Va pup pe toate si sper sa mai inteu...eu de obicei sunt la ai mei in cursul sapt si nu am net acolo,iar cand ajung acasa seara nu ma lasa puiutul meu sa plec de langa el....insa voi face tot posibilul sa mai intru
Sa aveti grija de pitici si de voi
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si Bogdan Andrei - 1luna si 2w
SARILLA spune:
arcenciel super informatiile despre alaptat. Chiar mi se par logice si acum imi dau seama de ce bebele meu noaptea suge super linistit,fara sa planga sau sa faca urat. O sa incerc sa tin cont de toate sfaturile de acolo,si NEAPARAT sa revii cu informatii despre masaj,da?
Pup
SARILLA si bebe perfect, RAZVAN
romaniaau spune:
Buna seara mamicute si piersicute de iulie-august,
Noi am intrat mai tirziu in rindul lumii, la 40 sapt+6 zile. In ultimele zile, inainte de nastere, va scriam despre contractii. Am fost la urgenta dar m-au trimis acasa, iar dupa inca o zi si o noapte de contractii mi s-a rupt apa la 5 dimineata, pe 26 august.
Am ajuns la spital cu 2 cm dilatatie si dureri crunte. In 4 ore am nascut natural, cu epidurala.
Bebe a avut Apgar 10, 2930g. Am fi putut pleca acasa de a doua zi, dar bebe nu minca cit trebuie si ne-au mai tinut pina marti.
Am trecut cu bine de febra laptelui, m-am muls si i-am completat suptul cu laptele strins in canuta. Acum nu mai este nevoie, sinii nu mai sint durerosi si umflati, iar bebe si-a facut program noaptea cam la 3-4 ore, iar ziua mai des.
Sintem cumintel, dormim noaptea in patutul mic, nu plingem decit putin, cind ne e foame.
Rog sa mi se completeze si mie datele de pe listuta, ma cheama Christian Alexander, m-am nascut in Suedia, simbata 26 august ora 10:56, cu 2930g, 48cm, Apgar 10
Va pupam si va dorim sa fiti cumintei si sanatosi
Florina si Christian
miti2004 spune:
romaniaau sa-ti traiasca flacaul mare, sanatos si destept si La Multi Ani si lui pt 30 august de Sf. Alexandru !
miti, mamica de 
lucians spune:
dupa atata timp.Dar mi-am facut timp de-am citit,dar n-am mai apucat sa mai scriu.
Noi suntem bine,ne apropiem de 2 luni si ma intereseaza daca voi ati optat pt vaccinurile cumparate din farmacii{pentaxim,engerix} sau le-ati facut pe cele din policlinica.
Si-n legatura cu botezul,noi il facem pe 16 sept si vrem si noibaloane personalizate.Nu stiu care din voi ziceati ca-l pozati pe bb si pe baloane.Vrem si noi,please.Si cam cat costa,caci pe internet nu dau preturi.
Gabitza cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060714/n/Daria-Antonia/dt/8/k/4ffd/age.png
poze DARIA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos
miti2004 spune:
Sabana si Muuh nu mai sunt suparata pe voi : mi-a venit si mie azi, timid, dar sigur...asa ca va cer prietenia din nou ![]()
miti, mamica de 
mamaluidavid spune:
Buna mamici de piersicutze!
Noi suntem bine,atat cat se poate de bine cu un bb mic de 2 luni si un nazdravan de 2 ani![]()
Naomi ma suge de ma zapaceste,si-a facut program:dimineata cand se trezeste pana la 1-2 PM suge INCONTINUU,pe la 1 adoarme si pana pe la 5-6 PM se trezeste 1 data sau de 2 ori sa suga dar adoarme repede.
De@la 6 incepe iarasi programul de supt continuu care tine pana cand adoarme de seara,pe la 10-11.
Cand am fost la coafor sotul i-a dat lapte praf sa pape si exact asa a facut si cu el,acelasi program si supt continuu deci nu e de la laptele meu,la un moment dat ma gandeam ca poate nu se satura de cere asa des.
Nu mai pot face nimic in casa decat daca o las sa planga,cat timp doarme la amiaza daca fac cel mai mic zgomot se trezeste.
Nu stiu de ce e atat de sensibila,de la inceput am avut galagie moderata in casa tocmai pentru a se invata sa doarma oricum.
Si s-a invatat domnisoara cu sanii mereu plini si sa curga usor.Ei dar fiindca ma suge toata ziua normal ca seara sunt aproape goi,curge dar trebuie sa traga bine.Dar nu ii place si se enerveaza;daca ii dau biberon cu formula se enerveaza si mai tare ,si uite asa ne trece noua ziua.
Dar chiar daca e greu o iubesc la nebunie si mi-e draga cand ii vad mutrita care cauta mereu papica.
Of,m-am mai descarcat si eu,parca e mai bine.
Da sa se trezesca,am fugit
Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze
sanziana spune:
Buna dimineata.
Am si eu o problema, nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asta: bebe al meu peste noapte doatme in patutul lui imbracat cu un body si o salopetica pe deasupra peste care punem o paturica. Dimineata cand ne trezim are mainile gheata iar somnul lui este foarte agitat peste noapte. In prima zi cand am descoperit asta l-am luat in pat cu noi si cum a dat de caldura a cazut intr-un somn adanc si i s-au incalzit si manutele.
Ca sa nu il invatam cu noi in pat am dat drumul la centrala acolo unde doarme el sa fie cald peste noapte dar s-a intamplat acelasi lucru: somn agitat, manute gheata. Asezat in patul mare, invelit cu patura noastra iar a adormit adanc de a trebuit sa ii dau biberonul in somn.
Nu stiu ce sa fac, ii e frig oare peste noapte, nu ii place patutul (ziua nu doarme nici picat cu ceara in patutul lui ci in cosul de la carut)? Nu as vrea sa il invat sa doarma cu noi (sunt o mama denaturata, nu?).
Sanziana si
Codrin Marius
crissa71 spune:
Buna dimineata PIERSICUTE!!
Ce mai faceti?Noi incercam sa fecem fata timpului..cand cald cand frig...in casa mai racoare, incurte racorae si bate vantul...la plimbare soare...Nu stiu cum sa-l mai imbrac...cand il dezbrac ca e cald si transpira..cand il imbrac...am innebunit de tot...Are si o haraiala...cica sunt secretii..A MAI PATIT CINEVA ASTA?
LA DE GRADE IN casa cum il imbracati?DAR la 22?II transpira capul...Doctorita de familie mi-a zis sa-i pun caciulita noaptea...Nu prea-mi vine .PE MINE MAMA M-A INFOFOLIT SI AM IESIT TARE SENSIBILA SI AM RACIT TOT TIMPUL...SI NU VREAU SA FAC ACELASI LUCRU CU CIPRIAN!!
Duminica avem botezul...cu 2 perechi de nasi!!!Nu stiu ce trebuie sa fac...ce trebuie sa faca ei??Ce e de cumparat?!!CARE-s obiceiurile?!
Si cu 2 perechi chiar nu stiu care ce o sa faca...cum sa le-mpart sarcinile?!A MAI AVUT CINEVA astfel e probleme?
HELP!!
VAPUP!!ASTEPT AJUTORUL VOSTRU.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png