PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
anasia spune:
andreea25 la noi ziua e la fel, papa la titi, atipeste, se trezeste si dupa o ora iar tipa dupa titi, ii dau, desi pediatra mi-a spus ca daca a supt bine si dupa o oara tipa, inseamna ca sunt colicii si s-o mai ametesc cu ceiut pt colici sau sab, asa ca in loc de program (e inca devreme pt program), dar nu prea merge, asa ca ziua ii dau cand imi cere, noaptea e mai liniste;
ROMANIAAU, CRISTINA IOANA, LA MULTI ANI!
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
bebe
andreea25 spune:
quote:anasia bbica mea doarme si 5 ore nu se trezeste dupa 1 ora decat dc o doare burtika ca mai nou se screme sa faca kk.ii dau si eu ceiut milutee de musetel dar nu vreau sa i dau mult ca sa nu se umfle in stomacel si dupaia sa nu mai pape.eu vreau sa fie si ea fomista si sa pape mai multi ml!andreea25 +ariana-irina
Originally posted by anasia
andreea25 la noi ziua e la fel, papa la titi, atipeste, se trezeste si dupa o ora iar tipa dupa titi, ii dau, desi pediatra mi-a spus ca daca a supt bine si dupa o oara tipa, inseamna ca sunt colicii si s-o mai ametesc cu ceiut pt colici sau sab, asa ca in loc de program (e inca devreme pt program), dar nu prea merge, asa ca ziua ii dau cand imi cere, noaptea e mai liniste;
ROMANIAAU, CRISTINA IOANA, LA MULTI ANI!anasia mami deAlessia Ancapozici
bebe
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
SARILLA spune:
Buna,fetelor!
Am reusit si eu sa intru un pic,Razvan e langa mine si doarme,dar bineinteles ca nu o sa dureze mai mult de jumatate de ora,ca de obicei,pentru ca ziua nu doarme mai mult decat daca iesim din casa.
A inceput sa doarma destul de binisor noaptea,se culca pe la 22.00 se trezeste pe la 3.00.apoi papa si doarme pana pe la 5,apoi iar papa si mai doarme pana pe la un 7.00,asta in cazurile cele mai fericite si de cele mai multe ori,pentru ca inca nu pot sa spun ca si-a facut un program stabil,chiar daca face 2 luni miercuri.
Tot ne mai supara colicii,abia astept sa scapam de ei,sper sa nu mai dureze mult.
In legatura cu kg date sau nedate jos,eu am luat 16 in sarcina,am dat 10 in primele 3 saptamani,cand am avut curajul sa ma cantaresc,iar apoi...pauza..nu mai dadeam nimic...asa ca am luat taurul de coarne si am 2 saptamani jumate de cand nu mai mananc dupa ora 18.00.si am dat eja 2 kg jos...e super,nici nu ma opresc de la nimic,nici nu ma infometez,si nici nu mor de pofta...va recomand cura asta,nici nu mai pui la loc dupa ce nu mai tii...
va pup acum,ca iar ma intind cu scrisul
SARILLA si bebe perfect, RAZVAN
SARILLA spune:
Ma tin sa intreb si eu pe cineva de nu stiu cand:cum imi activez si eu PM-ul? ca nu mai stiu ce trebuie sa fa...Mercic
SARILLA si bebe perfect, RAZVAN
codritu spune:
Andreea, asa patesc si eu si tare ne chinuim cu mancatul. Eu nu i-am dat din biberon asa ca mananca si mai putin ca a ta. Nu neaparat doarme 5 ore, dar nu vrea sa pape si daca incerc tipa si zbiara, cand i se face si ei foame intr-un final, trage de cateva ori si apoi o scoate si o baga din nou de cateva ori dupa care nu o mai intereseaza. Lapte am ca tasneste si fac tot de un lapte si pe ea si pe mine cum o tot scoate din gura. Am si pompat ca m-am gandit ca ii vine prea tare, dar tot asa face, nu stiu ce sa mai fac ca ma lasa nervii.
Tudorel
martta spune:
La multi ani, Romaniauu! Multa sanatate, fericire, iar puiul tau sa te bucure si sa te implineasca in fiecare zi!
Mada: sa va traiasca printesa!
Am citit povestea nasterii ei
Daca n-ai facut-o inca, eu cred ca ar trebui sa o relatezi si la "nasterea unei stele"!
Mishi: dr. Burloiu e oftalmolog si are si pacienti nou nascuti si sugari.
Larissa: sa va fie de bine botezul! Alexia a fost in general cuminte sau e asa dupa botez?
Sabana: sa va traiasca micuta crestina! Cum a fost la botez?
Andreea25: eu zic sa nu te mai stresezi atat de mult in legatura cu cati ml papa. Important e sa ia in greutate(la varsta asta) si sa fie sanatoasa. Din experienta cu primul copil, iti spun ca e posibil sa manance f. bine si sa nu ia in greutate si atunci tot o mama anxioasa esti...Eu m-am mai calmat acum, la al doilea copil. Alexia suge maxim 10 min(de obicei cam 5 min), mananca f. repede si a luat 1500g intr-o luna. S-ar putea ca fetita ta sa se agite la san dupa cateva minute pt ca a inghitit mult aer. La carte scrie ca trebuie sa eructeze si apoi sa o pui iar la san. Daca ea doarme atat de bine intre mese, eu cred ca mananca atat cat are nevoie organismul ei.
In legatura cu scaunul verde, daca bb papa lapte de la mami, am inteles ca e influentat de alimentatia ei. Se considera scaun diareic, chiar daca nu are aspect lichid.
Bibi,Mamanati, Iulenca, Avmaria...si celelalte mamici care n-ati mai scris de ceva vreme, poate va mai lasa bb sa va mai odihniti si ne mai povestiti si noua ce mai faceti
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
miti2004 spune:
mai fetelor, eu cred ca sunt exceptia care confirma regula : Alex al meu, dupa o saptamana in care a avut colici doar la masa de 7 seara, acum iar are colici TOATA ZIUA
...m-a capiat si pe mine si pe mama, cel putin ieri a fost o zi de groaza, pana la urma aseara am iesit afara cu masina si l-am plimbat vreo 2 ore in masina si a dormit si el putin, ca nu dormise mai deloc toata ziua, numai in urlete a tinut-o.
azi a tipat iar de la 6 dimineata, dar nu asa mult...
oare cand trec colicii astia ? nasa mea mi-a zis ca baietelul ei anul trecut a avut pana pe la 7 luni colici, desi il trecuse pe diverse de la 3.5 luni, iar fetita anul asta nu are aproape deloc si e doar cu 1 luna mai mare ca fi-miu...
ce ma fac daca or sa dureze atata ? ca al meu are deja 2.5 luni...
si in continuare nu cred ca a luat prea mult in greutate, marti ma duc pt vaccin si o sa vad cat a luat in 2 saptamani...
va pup,
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Mia. spune:
vrind-nevrind aseara tot m-am bagat intr-o cada cu apa fierbinte!
pt ca la miezul noptii m-au apucat din senin niste friguri(desi barbatu-meu nu mai putea de cald) si un dardait de nu ma puteam controla..n-am idee de la ce...n-am auzit la nimeni asa ceva..dar mi-a trecut bagandu-ma in apa fiarta...
mentionez ca n-aveam febra, nu ma durea capul, sau alte manifestari tipice de raceala..doar un frig teribil, ciudat,nu?
si copilului i se facuse foame ..a fost un coshmar toata noaptea..pe urma am transpirat de am schimbat 3 pijamale pina dimineata!
Sanatate la toata lumea!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru urari! 

Sabana, cum fu la botez?
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
miti2004 spune:
Mia eu cred ca de la oboseala ai avut frisoane. Apropo, nu se vad pozele tale, cred ca ai pus gresit ceva la link.
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu