PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
cornelia_laura spune:
LA MULTI ANI tuturor mamicilor, piersicutelor si celor dragi lor care poarta numele Sf.Maria!!!

Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
Despre noi ce sa va spun? Tot n-am scapat de infectia urinara, de data asta a iesit alt microb. Facem tratament acasa cu ciprofloxacin, 1/6 dintr-o tableta pisata si pusa in 1 ml de eferalgan, la 12 ore. Asta pt ca e ffff amar
si altfel nu il ia. Speram sa ne descurcam asa si sa nu mai ajungem la branula. Asa, Eric e bine, papa la greu si nu face febra. Acum 0 saptamana avea 5300g.
Intreba o mamica despre solutia Chicco pt sterilizat. Eu o folosesc(am folosit-o si la Eduard) si clatesc apoi bibe cu apa plata. Daca le clatesc cu apa de la robinet nu vad ce rost mai are sa le sterilizez, ca apa aia e plina de microbi.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
Am si eu o intrebare pt mamicile carora le-a venit menstruatia dupa nastere
. La mine a venit la 6 sapt, a fost ffff abundent si a durat cam 10 zile. S-a oprit cica dar dupa vreo 3 zile a reaparut o secretie maronie, foarte redusa cantitativ si care e prezenta si acum. Observ ca se decoloreaza pe zi ce trece ca si lohiile de dupa nastere. A mai patit vreuna dintre voi asa??? Abia saptamana viitoare pe 14 ajung la medic. Nu am alte simptome gen durere sau febra.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
map spune:
Buna fetelor,
La mUlti Ani celor cu nume de Sf. MAria, multa sanatate si numai bucurii!
poliana, Tweety si noi avem probleme cu suptul inca de la inceput, acum cand ii mai dau unoeri san sa-l vad ce face adoarme instant. Noi suntem tare lenesuti, papam 50 de ml facem nani si apoi ne trezim peste o ora si vrem iar papa. Noaptea pana la ora 4 dupa ce papa este totl bine dupa aceea incepe frecusul. Si ziua o tine intr-un frecus si ma intreb si eu daca-s colici pentru ca nu plange. Mai inainte se tot freca iar si refuza sa ia biberonul asa ca i-am dat niste GRIPE, un siropl de colici trimis de sora mea din tara. De cate ori i-am dat din acela s-a linistit asa ca in noaptea asta cand o sa inceapa iar cu frecusul am sa incerc sa-i dau iar sa vad daca se linisteste iar. Avem un biberon de la Tefal cu viteze si el cu acela papa, in functie de lenea lui adaptam viteza. Dar oricm creste, a facut falcute. Ieri am facut si noi trei saptamani, sunte deja cavaleri si zambim cand se vorbeste cu noi ![]()
Monica si bebe Robert
andreea25 spune:
La multi ani ptr Marii si Mariani!
cornelia_laura eu intrebam de solutie dar mi se pare costisitor sa clatesc cu apa plata asa mai bine le fierb.multumesc de raspuns oricum.multa sanatate puiutului mik si tie multa putere !andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
Galushca spune:
Crissa, nu o spal cu Protex decat la gat, unde e rosu, pentru ca petele alea sunt produse de niste bacterii si trebe un sapun antibacterian. Pe fata o spal doar cu apa, nu pare a avea nevoie de mai mult. Pupici 
lili spune:
Buna fetelor,
Bebita mea face azi 6 saptamani si ae 5.250 kg.Dna asistenta a fost azi la noi si a constatat ca are rosu in gat.Urmeaza sa primim tratament de la dna dr.Voi ati patit asa ceva la bebei asa mici?Ce tratament le-ati dat?
Lili
enuta spune:
Pupici la toate mamicile, stiu ca nu am mai intrat de mult dar am avut niste probleme care s-au rezolvat pana la urma. Eu am nascut pe 01.09.2006, la o sapt intarziere, la 08.50, 3.450 g, apgar 9. Nastere normala fara epidurala.
Tr sa plec plange bebe.
martta spune:
La multi ani, Cristina_Ioana! Sa ai o viata minunata si plina de bucurii, mamica superba!
Ne-am intors si noi de ieri acasa. Ne-a mers f. bine in deplasare. Alexia a luat in greutate in prima luna 1500 g...adica mult peste asteptarile mele(nu-i dau inca supliment). Sunt in urma raauu cu cititul. Am intrat insa sa va pup si sa va spun ca mi-a fost dor de voi!
Pupici voinici!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
miti2004 spune:
Cristina_Ioana si Romaniaau LA MULTI ANI fetelor ! sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii de la cei mici ! 
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu