sarcina oprita in ev - beta hcg

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Buna Cristina.Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.Eu am UM PE 23.07.06 si la primul eco mi s-a spus la fel ca si tie.Fie sarcina prea mica ,fie extrauterina/oprita in evolutie sau avort.Si eu stau cu aceeasi frica ,dar undeva in sinea mea simt ca totul va fi bine.Te rog anunta-ma si pe mine de rezultat...si ...multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cristinna si Riana, am intrat numai sa va spun multa bafta si sa va ajute Dumnezeu sa fie bine!

Pupicei, Ingeras 24+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Am revenit cu mai multe date :
La Eco , dimineata :
-sac ovular implantat fundic
-GS 0,89 cm - 4 sapt+6zile DPN us =08.05.07
-Vmg clinic - 6 sapt cu Dpn clinic =30.04.07
-VV si embrion vizibile
BETA HCG : Sambata : 7137,5, azi: 11275,83
Practic la Eco a vazut embrion dar nu si ritm cardiac! Joi nu se vazuse nimic ( dar la alt aparat si alt doctor!) deci nu stiu daca e semn bun!
Eu inca astept si ma rog ...si pentru tine Rianna! Sa ne dai vesti bune!
Multumesc la toata lumea pentru sustinere!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

cristina eu cred ca e bine, pentru batai de cord e devreme si ca varsta gestationala si ca varsta embrionului, ar fi trebuit sa fie un echograf super performant,
la mine in 8 sapt cu zoomul maxim le-a vazut, dar nu a putut sa masoare ritmul
multa sanatate in continuare

Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Da si eu stiu ca bataile inimi se aud dupa 6 saptamini.Asa ca multa rabdare.
Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Am si eu o intrebare. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.

Mi-am facut beta hcg la 35 zile UM (21 zile DPO) si valoarea este aprox 2300. Desi se incadreaza in valorile normale (care sunt pana la aprox 7500 pentru 5 saptamani - ei considera ca data de referinta ultima menstruatie) mie mi se pare foarte mare valoarea. Poate sa cresaca atat de mult intr-un interval de 13 zile (intamplator luna aceasta in ziua 22 mi-am facut de asemenea o dozarebeta HCG speriata de o potentiala extrauterina si valoarea ei fost 0,1).

Cum este cu sarcina molara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Buna fetelor!Abia am venit si eu de la eco si tin sa va spun ca sunt mai linistita .Eu nu am atat de multe detalii cum are Cristina(doctorul meu nu vrea sa se pronunte pana nu poate spune ca e sigur o sarcina normala),dar pot sa va spun ca am prima poza a bebelusului meu si ma bucur foarte mult ca nu e extrauterina.Doctorul a spus ca am toate sansele sa fie o sarcina normala dar sa continui cu tratamentul injectabil cu gravibinon.Pana saptamana viitoare cand ma duc iar la eco stau mai linistita.Sper sa nu apara nici o problema.
Cristina sunt sigura ca vom avea niste bebelusi sanatosi...ai sa vezi.
Fetelor multumesc pentru incurajari.Va pup.

Mergi la inceput

Rianna ma bucur mult ca sunteti bine !
Tin pumnii stransi!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu va tin pumnii la amindoua.
Sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Am fost Vineri la eco si am vazut inima puiului meu ! Nu va pot spune cata fericire si usurare in acelasi timp pe capul meu! Sper sa ne fie bine de acum incolo! O sa plec pentru cateva zile si cand ma intorc imi fac curaj si ma inscriu si eu la odisee!
Rianna tu ce vesti mai ai!
Multumim fetelor pentru cuvintele frumoase!

cristina

Mergi la inceput