Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupici la burtici si mamici,

Inni, bine ai revenit acasa. Iti doresc rabdare, laptic si odihna. Asteptam sa ne mai impartasesti din impresiile de proaspata mamica. Pupicei la amandoua. Vream pozeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Vauva si voua va dorim sa fiti cuminti si papacioase.

Try, micutul Adrian este un luptator, la fel ca mamica lui. Tot inainte!!!!

Alina, felicitari pentru bebelina frumoasa. Refacere rapida si laptic cat mai mult iti doresc. Pupicei. Micuta e frumusica rau.

Floricika, frumoasa micuta lui Fusca. Sa fie sanatoasa si mamicii ii doresc refacere rapida.

Alessia, lasa-l pe bb sa mai creasca. Incearca sa iti ocupi timpul cu ceva si nu te mai gandi ca vrei sa scapi. "Oficial", cam toate suntem nerabdatoare, mai putin Itzy care asteapta mobila.

Pufy, imi pare tare rau ca aveti probleme. Important este ca sunteti sanatosi si impreuna. Pupici lui Alessio.

La fel ca si Itzy-Bitzy pot sa spun ca am un sot model. Pe tot parcursul sarcinii si nu numai a fost alaturi de mine si a lasat placerile personale de-o parte pt nevoile mele.

Noi suntem bine, luni dupa-amiaza mergem la control. De abia astept sa vad cum stau lucrurile.

Va doresc un weekend placut la toate burticile si mamicile.

putzuruca 35+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Alessia, asa e , ai muuuuult mai multa incredere si partea buna e ca stii mersul lucrurilor..cam cum trebuie sa se intample toate...stii ca e normal sa planga bebe cand il doare burtica si ca planga nu gluma cateodata si plangi si tu cu el( cel putin asa faceam eu, ha ha sa vedem daca situatia o sa se repete si acum)....dar mai stii ca toate astea or sa treaca si va fi bine...ma uit la Alexia cat e de mare acuma si nu-mi vine sa cred cum a trecut vremea si ca acum vine bebe nr 2...dar sa stii ca nelinistita tot esti putin chiar si cu bebe nr 2...ca tot nu vrei sa i se intample nimic, vrei sa fie sanatos si toate sa mearga asa cum stii tu...desi cred ca vom avea si situatii pe care poate nu le-am experimentat cu Alexia....or sa fie bune si rele dar sper sa trecem cu bine peste toate si cand i-om vedea la 20 de ani sa ne aducem aminte cum ne faceam probleme din cauza lor
Asa ca stai linistit Alessia o sa te vezi cu bebe in brate si o sa fii cea mai fericita mamaica din lume..asa cum de altfel vom fi toate.

37+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Amarantina multumim pt vesti. Eu cand am vb cu Adameasca la telefon nu mi-a spus ...bine ca a avut Dumnezeu grija de tot.

Putzuruca sa stii ca nu sunt deloc nerabdatoare. eu am planul meu si sper sa il respect iar cea mica sa stea cuminte acolo...chiar daca am cazut ...si pe scari si de pe scaun, si inecat cu mar..etc, vad ca se tine bine meymutzica prinsa acolo. Multumesc lui Dumnezeu! Asa ca eu astept mobila si apoi nasc.la cat m-am certat cu ei la tel ...si cat am visat noaptea numai mobile...cred ca merit

Itzy-Bitzy
37+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Ileana, iti doresc refacere rapida. Ai incredere ca va fi bine!!!!

Mexxa, la fel cum spuneau si fetele, mai bine mergi la spital. Eu as sta la usa doctoritei pana m-ar interna. Mai e asa putin si nu merita sa risti.

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Amarantina transmite-i la Ileana ca suntem alaturi de ea, ca ne gandim la ea si ca ii dorim tot binele din lume si multa multa sanatate iar la Ilinca pupici multe sa creasca mare si sa fie sanatoasa si mancacioasa
37+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Itzy, iti doresc sa-ti iasa planurile asa cum vrei tu. Imi place cum le aranjezi tu pe toate asa minutios.

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Itzy, iti doresc sa-ti iasa planurile asa cum vrei tu. Imi place cum le aranjezi tu pe toate asa minutios.

poze cu dragoste

Stai sa vedem...ca stii tu cum e cu socoteala de acasa si cu targul... eu sunt optimista

Itzy-Bitzy
37+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

mai spuneti-mi o data ca am uitat cum fac sa prescurtez un link?

E foarte ciudat...eu stiam ca se pot vedea pozele, dar cand ma uit...nik

ALESSIA80 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

SIMONA- nu pot sa cred ce povestesti despre Ileana...Bine ca au depistat toate prbl si le-au rezolvat! Ii dorim tot binele din lume si ii tinem pumnii sa se refaca repede si o poata tine pe Ilinca in brate!

ALESSIA80 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana a mai spus ca nu sfatuieste pe nimeni sa faca cezariana doar asa, de frica de nastere. A zis ca fata de nasterea normala e ceva cumplit... si ca o sa povesteasca pe larg toate detaliile dar dupa ce nastem toate, ca nu vrea sa ne sperie de tot.

Mergi la inceput