Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 18
itzy-bitzy spune:
cred ca am scris in acelasi timp si tu ai editat iar raspunsul meu este inainte de ce ai scris tu![]()
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Nu-ntelegeam cum mi-ai raspuns inainte de posta eu mes...Hai ca dam in sf-uri
ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-MariaPOZE
alessia80 spune:
Nu-ntelegeam cum mi-ai raspuns inainte de posta eu mes...Hai ca dam in sf-uri
![]()
![]()
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
itzy-bitzy spune:
hai ca e tare cum naiba imi apar raspunsurile inaintea mesajelor tale?
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
Cecilia C spune:
Mexxa iti doresc sa rezisti cat mai mult si sa inceteze contractiile si sa nu fie nevoie sa mergi la doctor mai repede decat ai programare.
aici in Canada incepand din sapt a 36-a mergi saptamanal la control
Gripo eu zic ca esti pe drumul cel bun daca dopul continua sa cada...dar stiti si voi ce se spune ca dopul poate sa cada si cu 2-3 sapt inainte de a se produce nasterea...asa ca nu se stie niciodata....la mine de ex dopul a cazut cam cu 3 zile inainte de nasterea lui Alexia
Iti doresc de pe-acuma nastere usoara si vom fi aici la datorie si la galerie 

Alessia si eu zic la fel ca si Itzy-bitzy...sa-ti doresti sa stea bebe acolo in burtica pana vrea el sa vina pe lume ca ase mai bine pentru el....drumul lung l-ai parcurs deja si nu mai e mult asa ca trebuie sa rezisti eroic macar vreo 2 sapt de-acum incolo.
si eu vreau sa nasc la termen dar parca ceva imi spune ca voi naste cu cateva zile mai devreme....om trai si om vedea, ha ha....dar eu sunt foarte curioasa cum o sa decurga nasterea de data asta....nu mi-e frica si sper ca vorbele sa fie adevarate cum ca a 2-a nastere e mai usoara ca prima...sunta tare curioasa....
Pufy, tu cum esti????? alesio e pregatit sa-l primeasca pe fratiorul lui???? Alexia de cateva zile plange foarte mult..face niste crize cand nu i se face pe plac de nu mai stiu ce sa-i fac..deja mi-e si groaza pe cand vine bebelusa..cum o sa ma descurc cu 2...sper sa fie bine pana la urma ca ea merge la gradi si o sa vina si mama mea.....asa ca fetelor care sunteti la prima nastere, e floare la ureche cu un bebe....o sa fie bine, asa ca curaj.
Va pupic pe toate si va doresc un weeekend superrrrrbbb
37+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
alessia80 spune:
ITZY- cum faci? Vreau si eu

ALESSIA80 36+ 
poze
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by alessia80
ITZY- cum faci? Vreau si eu
ALESSIA80 36+
poze
nu stiuuuuuu

ca vad ca s-a intamplat de 2 oriItzy-Bitzy
37+ cu
Ana-MariaPOZE
alessia80 spune:
CICI- eu cred, spune-mi daca ma insel, ca esti mult mai relaxata la al doilea bb... Ai mai multa incredere si stii ca totul va fi bine! La primul, cred ca ai parte de toata paranoia si toate sapimele din lume, pt ca ti-l doresti atat de mult incat nu vrei sa i se intample absolut nimic si ai impresia ca nu mai ajungi sa-l vezi in bratele tale...
ALESSIA80 36+ 
poze
itzy-bitzy spune:
alessia dar noi de ce nu puteam vedea pozele tale? am vrut sa te intreb mai demult. Scrie acolo poze dar ...nu e link...ca tot veni vb de sf-uri
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
amarantina spune:
Ingrijorarea mea pentru Ileana a fost bine intemeiata. Am aflat acum ce s-a intamplat: cand medicul a facut incizia pentru cezariana, a descoperit mici formatiuni care acopereau un ovar, drept pentru care a scos si ovarul si trompa respectiva. Iar ca sa fie tacamul complet, dupa operatie Ileana a facut un hematom destul de mare, care din fericire acum s-a mai retras, dar ea este in continuare la terapie intensiva. Este bine ingrijita si monitorizata de medici, mi-a povestit ca azi-dimineata au venit 9 medici s-o examineze.
Ilinca este foarte bine, a luat nota 8, ceea ce e excelent pentru un prematur nascut prin cezariana. Papa foarte bine, azi a mancat 35ml, ceea ce e mult si pentru un bb nascut normal. Si seamana cu Luca de zici ca sunt frati.![]()
Ileana are moralul bun, asteapta rezultatul biopsiei. Vorbind ne-am dat seama ca trebuie sa privim situatia in perspectiva, si anume ca tot ce s-a intamplat pana acum a fost spre bine. Ea stia de formatiunile de pe ovar de la o ecografie pe care a facut-o cand a ramas gravida la un medic din Buzau, care a sfatuit-o sa intrerupa sarcina. Dar Ileana nici n-a vrut sa auda si uite ca acum o are pe Ilinca. Daca l-ar fi ascultat si s-ar fi operat atunci, cine stie cand ar mai fi ramas gravida. Iar acum, poate ca daca n-ar fi avut problemele cu tensiunea si apoi cu placenta imbatranita nu ar fi facut cezariana, iar daca nu facea cezariana doctorul nu descoperea acele chisturi si cine stie ce s-ar mai fi intamplat. Concluzia a fost ca a ajutat-o Dumnezeu si are o fetita frumoasa si sanatoasa, iar daca totul merge bine va mai sta o perioada in spital pana se va reface, iar intr-o saptamana poate ii dau drumul acasa sa fie cu copilasii ei.